Tungpiercing, vad är meningen?

Jag vet inte hur jag ska göra angående min tungpiercing. Funderar på att ta ut den. Det är inte bra att ha en sån där grej i käften. Kul att ha löständer när man är 30? ehhh.. neeh !! Nu har jag iofs metallkulor/metallstav, men jag vet inte om det blir bättre om jag tar plast istället? Jag har förstört tänderna redan, det kommer bli ett helvete att gå till tandläkaren nästa gång, priset som jag kommer få betala, kommer vara högt. Vad är meningen egentligen? Med att ha en sån menar jag. Visst, jag tycket det e skit snyggt, men vilket är snyggast? en metallkula eller fina tänder? Vad väljer man. Som ni märker så försöker jag sitta och övertala mig själv :S Vet inte om jag lyckas.. Någon som kan vara gullig och försöka övertala mig? Jag vill inte ha kvar den, för mina tänders skull, men ändå älskar jag den och tycket det är fint.. Jag är i valet och kvalet.. Någon som kan säga nackdelar och fördelar..?! please...

När vi ändå pratar om "utseendet" så kommer jag och tänka på skönhetsoperationer. Jag kanske ska göra en grej. Men jag vet inte ännu. Får se. Vad tycker ni om sånt? Skulle ni kunna tänka er att göra en skönhetsoperation och isf för vad? Jag menar, om man går och är jätte deprimerad länge för något man har komplex över, tex. stor näsa, små bröst (jag ska inte göra något av dessa två, men tog dem som exempel) eller annat, och det finns hjälp att få, då borde det ju vara rätt att fixa till det? Så länge man själv är nöjd, eller hur..?

så sant

"Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig .
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma
sak till henne som låg på samma plats som du gör nu.
Inse det, och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara
någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är,
för han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda.
För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid att säga det du vill höra,
sant eller inte sant så faller du för det oavsett.
Men glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill,
men satsa aldrig allt
för det kommer han aldrig att göra."
image179

Baserad på en verklig händelse

Jag bodde på köttbullsgatan nr fläsk, tre trappor upp på nedre våningen. En kväll låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtid tabeller. Då hörde jag ljudlösa steg i trappan som ännu inte var byggd. In kom en huvudlös man utan kropp med en bladlös kniv utan skaft i handen. Han stack kniven i hjärtat på mig men som tur var, hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde. Jag sprang ner till hamnen och bytte till mig en båt. Båten tutade och bryggan gick. Efter ett par dagar fick jag skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Då kom jag till en obebodd ö där kanibalerna dansade nakna med händerna i byxfickorna. Längre in i skogen kom jag till en stuga. Jag sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. Där på bordet låg sju uppätna mackor. Jag åt upp dom och fortsatte in i skogen. Då stod jag plötsligt öga mot öga med två lejon. Jag sköt den ena med mitt sista skott. Sen plockade jag bomull tills jag fick ryggskott och med det skottet sköt jag det andra lejonet. Sen ramlade jag ner i en tallgrop där det fanns en ilsken tiger. Nu hängde mitt liv på en tråd, och på den tråden klättrade jag upp. Jag sprang ner till stranden och skrek så det eka och i den ekan hissade jag seglen och paddlade hem. . .

what to do

Mina planer vad jag hade tänkt (måste) göra idag:

* Städa toaletten
* Städa rummet
* Ut & köra lite bil
* Handla
* Laga ungsomelett + sparrisstuvning & sallad till middag
* Plugga massor
* Träna pump ikväll
* Skriva sommarjobbansökan & skicka in

Sen kommer jag nog på massor med andra saker att göra.

Uppdatering hur jag tillbringade min helg:
Fredags var jag ute med tjejerna. Hade jätte kuligt =)
Igår så jobbade jag 15-21.15 på Valla, rakt över vägen. Skönt att man har nära hem. Sedan när jag kom hem så kollade jag på film, och var jätte trött, så somnade rätt fort. Idag så ska jag verkligen försöka hinna med allt som jag har skrivit där uppe. Så nu har jag ätit frulle, ska börja städa rummet. Skriver sen hur det gick.

PUSS ♥

R.i.p

R.I.P :'(

Do not stand at my grave and weep
I am not there, I do not sleep.
I am a thousand winds that blow
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry
I am not there, I did not die.

image177

Vill man vara fin får man lida pin

Buzz!! Klockrent spel. Så grymt sjukt underbart roligt. Va hos syrran & robban igår kväll och så var jonny där. Så vi fyra spelade buzz i flera timmar. Det var verkligen jätte skojj !! Ni som inte har spelat det, måste verkligen testa det. Sedan efter allt spelade så begav jag mig hemåt för att sussa. Skulle upp kl 05.00 (morse). Blev jobb ute på Dalarö, trött som satan, fick inte mer än 15 min sömn på hela natten. Jag måste införskaffa mig sömnpiller, det här funkar inte längre, eller kanske sovsällskap? Det är nog brist på det. . .

På bussen, på väg till jobbet, så går det på en man som satte sig framför mig och STANK vitlök. Alltså jag skojjar inte när jag säger att han måste ha badat i vitlök, fy faaan !! Jag fick hålla andan tills han gick av, dvs ca 8 min senare. Tur att jag lever än idag.
Well, kom till jobbet, som en zombie, skulle jobba med Cajsa och Lena. Två riktigt grymma & roliga tjejer. Alltså den här dagen, var nog den roligaste dagen på jobbet, någonsin. Vi skrattade och hade så kul och fick mycket gjort och hade verkligen trevligt. Det var jätte kul =) Vi drog riktigt sköna skämt, mest drev vi med varandra, men det är kul att det finns folk som man kan skämta med. Sånt gillar vi !!

På vägen hem, på bussen (busshistoria igen, haha) Satt några småpojkar bakom mig. As små & söta. Dom sa ungefär detta: (hörde tyvärr inte allt)

"Min mamma är född -96" (makes so sence)
"Va? är din mamma född -96? Men då kommer hon vara 96 hela tiden." (que)
"Men din mamma är född -96 och min bror är född -95" (eeh.. haha.. hum)
"Men menar du inte att din mamma e född -69?" (smart unge)

haha.. så söta.. vände om på siffrorna lite..

För övrigt idag så har jag och C varit och tagit några till hål i öronen. Jag tog 3 hål, varav ena längst uppe på örat, gaaaaaah det gjorde ont. Bara brosk typ. Härligt !! Fast det andra två hålen gjorde ondare. Detta gjorde Så mycket ondare än att pierca naveln eller tungan.. puuh... Vill man vara fin, så får man lida pin.

Precis nu så har jag fixat klart min hårinpackning. Det var så himla skönt! Ska kolla film nu och mysa !!

PUSSAR !!

Förhållande/kärleks psykologen Hanna

Hola !
Como estas?
Jag mår bra iaf. Är dock väldigt trött om dagarna efter jag gått i skolan. Det tar hårt på kroppen. Idag hade vi sjukvård, det var första sjukvårdslektionen. Det kändes bra. Fick schema mm. och så fick vi veta att vi ska på många olika studiebesök under terminen, varav ena kommer vara att vi ska få vara med på en operation. Spännade!! Jag längtar redan =) Det kommer nog bli jätte intressant. Annars idag så tänkte jag gå & göra några till hål i öronen, men hade ingen ork att gå ut i det här skit vädret !!

Såg "bröllopsfixaren" med Jennifer Lopez iförrgår (tror jag att det var). Jag kände verkligen igen mig. Hon fixade allas bröllop jämt och jag är typ likadan, fast jag "fixar" folks förhållande istället. Man är expert på något, som man inte ens själv har, det är ganska fashinerande. Jag har inget förhållande, och har i princip aldrig haft något heller, men ändå är jag en hejjare på att ge bra tips och råd och kan verkligen hjälpa endel med problem och dylikt. Det är konstigt. Jag längtar tills jag skaffar mig ett eget förhållande. . .

Imorrn blir det jobb, sedan körning. Sedan kanske jag ska ta hål i öronen och träna. Får se hur mycket jag orkar och hinner med. Har sovmorron på torsdag så det e skönt, då kan man vara uppe länge imorrn kväll om man vill. Vi får se vad dagen har att erbjuda...

 PUSS & KRAM !! <3




brown sugar - strawberry dream - vanilla sky

Tjiiingeliiing !!
Då var det lördag idag då. Igår var jag och tjejerna ute och partade loss. Hade as kul. Innan så förade vi hemma hos Johanna, och spelade in massa filmer med digitalkameran haha. Om ni har tur, så kanske ni får se ett filmklipp eller två sen. Igår så fick vi nya namn. När man går ut och så, så presenterar man ju sig för nya människor och när jag e ute med Anna och Johanna så blir det alltid: "Hej Johanna", "Hej Hanna", "Hej Anna". Inte lixom Karin, Sara och Mikaela. Vi tre heter i princip samma sak. Bara några bokstäver som skiljer. Så då tänkte vi: "Ja nu ska vi fixa nya namn". Så Anna får heta Brown sugar. Johanna får heta Strawberry Dream och Jag heter Vanilla Sky. Det passar verkligen oss. Anna är brunhårig, Johanna är lätt rödhårig och jag är blond, därav namnen.

Kom hem vid 5 imorse. Jobbigt... Idag blir det nog ingen utgång. Har inget planerat men jag vill helst bara mysa, kolla film, äta gott och få lite mysigt manligt sällskap =) Skulle inte sitta fel !

Nu sitter jag och dricker te. Myspys. Älskar o bara gå i myskläder och dricka te i sånt här skit väder. Ska nog göra en hårinpackning sen. Så blir håret glansigt, mjukt och lent "Because im worth it".. haha.. reklam...

Jag och mammsen fick våra kläder igår också som vi beställt. Jag beställde en kjol och en skjorta. Kjolen var dock för stor, så ska returnera den och kanske köpa något annat eller en mindre storlek. Men skjortan är jag jätte nöjd med =) Well, nu ska jag ta en kopp te till och läsa lite o en av skolbäckerna. Hörs sen!!  PUSS


Fick tillbaka min motivation *weiii*

Jag har gått och grubblat och grubblat och grubblat. Hur ska jag göra med psykologi kursen? Ska jag vara kvar, eller sluta? Min hjärna har nog haft mycket åskmoln där uppe, sorry kära hjärna. Pratade med studievägledaren idag, och hon sa att om jag tar bort psykologi så kommer jag bara plugga 75%. Det är bara en 50 poängskurs så egentligen har hon fel, för jag kommer plugga nästan 90%, men csn är flumma och har bara 3 alternativ. Antingen pluggar man 50%, 75% eller 100%, så då är dom snåla och säger 75%. Men men.. Att jag tar detta beslut, att sluta psykologin, resulterar i att jag får mycket mindre pengar. Men det har löst sig nu.. Allt löser sig. Jag och föräldrarna löste det där tillsammans. Älskar er verkligen. Ni ställer alltid upp. Massa kärlek till er <3

Så jag ska hoppa av den nu iaf. Jag har ju psykologi A från gymnasiet. Så betyget finns redan. Så nu har det löst sig. Nu kommer jag vara ledig varje onsdag, och då kan jag jobba eller lägga ner mer energi på de andra kurserna. Fells good! Jag är nöjd. Jag har fått gnistan tillbaka. Jag har fått motivationen tillbaka.YES !!

Imorrn tänkte jag tvätta, har massa tvätt. Sen träna vid lunchtid - bodypump. Sen senare ska jag och M gå en långpromenad på ca 1,5 timma. Skönt. Kvällen kanske bjuder på party? Var ju trots allt några veckor sedan jag festade. Jag har haft några vita veckor, vilket har varit kanon skönt !! Nu ska jag se på efterlyst, sen sova =)

Tänkte lägga upp en bild på en glass sorbet som jag gjorde idag. Den bestod av: Vaniljglass (tagen direkt ur frysen) hallon (lite tinade) och lite mjölk. Sedan tog jag mixern och mixade ihop det. Glassen behöver inte stå i rumstemperatur, då blir det mer en milkshake, det här blev sorbet. Så muuuumsigt! Ett bättre alternativ än godis.

På återseende !

image175 image176

Vart tog motivationen vägen? Hjälp mig...

Andra skoldagen idag och jag är helt slut. Har ingen ork kvar i kroppen. All luft har gått ur mig. Jag har tappat all motivation. Jag tänkte att nu är det sista terminen och nu f**n ska jag kämpa på. Men jag vet inte vad som hände, allt bara försvann. Jag känner mig tom. Jag är otroligt skoltrött. Jag har psykologi på schemat nu, men jag har redan betyg från den kursen från gymnasiet så jag kanske ska byta ut den mot näringlära, om det går. Självklart kommer det säkert inte gå, och då känns det som att jag bara kommer ge upp... Ska kontakta studievägledaren imorgon, och håller verkligen mina tummar att det kommer bli som jag vill. För övrigt har jag sjukvård, handledning och människan socialt och kulturellt denna termin. Hoppas på vg och mvg i dessa ämnen. Mvg i människan soc. & kult. verkar vara rätt svårt, men jag gör mitt bästa så får vi se vad det blir för resultat. Ska verkligen kämpa för Mvg i de andra två ämnena iaf =)

Annars idag så har jag varit ute och kört bil, och bara sovit och sovit.. Jag är sjuuukt godissugen. Får nästan abstinensbesvär. Inge kul. Tänkte ta lite kräm o mjölk istället. Sen försöka sova lite till, är helt slut på dagarna när jag kommer hem. Jag orkar inte ens gå till gymmet. Men ska försöka att sova mer, så jag orkar gå till gymmet på kvällarna. Är ledig på fredag, läraren är sjuk hela denna vecka. Så vi får väl se vad som händer då. Har inga planer för helgen, än... Hoppas det blir att umgås med nära och kära iaf. Kanske kan få lite närhet också, önskevärt iaf...

S frågade idag om jag ville gå på bal med honom. Officerbal. Hett.. haha.. Vi får se hur det blir med den saken *hihi*

Nä, nu orkar inte mina ögonen sitta längre vid den här datorskärmen. Puss på er <3

Jag överlevde. . .

I survived !! Första skoldagen är avklarad. Började kl 8.30 med psykologi. Läraren som vi har i psykologi, hon verkade vara en bra lärare, men hård. Vi får se hur det går. Jag ska göra mitt bästa, som jag alltid gör, så får vi se vilket betyg det resulterar i. Köpte boken idag, 300 kr. Ska köpa sjukvårdsboken imorrn för 330. Sedan återstår handledning och människan socialt och kulturellt, att köpa. Dessa böcker kostar också runt 300 kr. Kul !! .. not... Har redan "läxa" tills imorrn. Ska läsa första kapitlet. Efter psykologin idag så skulle vi ha sjukvård, men läraren va sjuk så vi fick sluta vid 11 tiden. Det börjar ju bra! Det var rätt skönt. När jag kom hem somnade jag innanför dörren, och gick upp en timme senare. Då vaknade jag av huvudvärk. Känner mig redan stressad. Fick veta att vi har prov om en månad. *suck* Nu ska jag äta lite mat, kolla tv, eventuellt gå och träna om jag orkar och hinner.

See you later, gott folk !

Den efterlängtade spa-dagen !

Äntligen fick vi våran efterlängtade spadag. Vi skulle gått på spa för en vecka sen men jag fick feber och det resulterade i att jag var totalt bosatt i min säng all day long. Men idag gick jag och C på spa. Det var helt sjuuukt underbart. Kan inte ens komma i närheten att beskriva hur fint det var, men ska försöka =)
ps. Jag hade med mig digitalkameran men man fick ej fotografera/filma där inne, därav inga bilder ds.

Vi åkte från Handen runt 9.30 tiden. Sedan gick vi och handlade på akademibokhandeln och efter det åt vi en smarrig lunch, på panini i kungshallarna, som bestod av kycklingsallad. Riktigt gott ! Efter vi åt upp vår mumsiga lunch så begav vi oss till spa:t. Vi fick badrock och handduk och eget skåp. Vi bytte om till träningskläder och gick till gymmet och gymmade. Ärligt talat så var maskinerna helt flummiga så vi höll oss till konditionsmaskinerna istället. Efter lite svett så bytte vi om till bikini och gick & kollade runt. För att beskriva kort och gott: Först var det damernas omklädningrum & dusch. Gick man sedan till höger så kom man till relaxavdelningen som bestod av: En bar med fruktdrinkar etc etc. Thermalbad (saltvattenspool) antagligen bra för hyn eller nått. Sedan fanns 12 personers bubbelpoolen, gemensam ångbastu för herrar och damer och där fick man inte ha på sig badkläder? haha.. hum.. bara o klä av sig allt och sitta i handduk. Bra raggningsställe? Man satt där, både damer och herrar tillsammans, och vi alla var som en hel stor naken familj !!

Sedan fanns det två olika bastusar till. Vi provade alla. Gick man en trappa upp så kom man till salongsbadet (där vi simmade och hade vattengymnastik) Gudomligt vackert. Lugn musik med en härlig stor bassäng. På sidorna fanns solarium, nån maskin där man lägger sig i som gör att blodcirkulationen blir bättre eller nått. Hängmattor, olika badbaljor med olika örter. Alltså, det var SÅ fint !! Gick man ytterligare en trappa upp så kom man till behandlingsalarna. Där hade vi tid kl 15.00. Hårinpackning och hårbottensmassage. ååååååååh, det va så skönt så jag somnade ärligt talat. That was a halleluja moment´. . .Håret blev så lent och luktade jätte gott efteråt. Innan vi skulle på behandlingen så tog vi på oss ansiktsmask. Nu har vi len och fin hy. Efter behandlingen så gjorde vi oss iordning, duschade, klädde på oss och gick runt på stan. Jag handlade jätte fina örhängen. Sedan hämtade Mattias upp oss så fick vi skjuts hem.. Tack bejbi =) !!

Denna dag var välbehövlig. Börjar skolan imorrn. Har ångest. Ångest ångest ångest. Får snart hjärtinfarkt. Skriver ett nytt inlägg imorrn om skoldagen OM jag inte har hamnat i djup depression... Tack för mig. Tack C för en UNDERBAR, helt lovely spa-dag !! Det var såå mysigt ^^

Dont give up

Lovade ett inlägg idag, så inlägg ska det bli !! Är hos syster yster nu. Vi kollar singing bee, så j*vla kuuul !! Jag tror jag dör. Snacka om att de inte kan sjunga för fem öre. Men så länge de kan texten så går dem ju vidare.. ha ha ha... Annars idag så har jag varit hemma. Gått en liten promenad. Suttit och lyssnat på musik. Imorrn ska jag upp tidigt för då ska jag iväg på spa =) weiii. Kommer göra ytterligare ett inlägg imorrn om hur mysigt vi hade det på spa. Lägger upp en jätte bra låt här som ligger varmt om hjärtat. Älskar den låten! Lyssna och njut. Vilken underbar röst han har. God damn!!


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögner

Sorry om jag är dålig på att uppdatera. Jag måste skärpa mig nu! Promise. Eller jag ska iaf försöka =)

I torsdags blev det mys. Jag bara älskar mys och närhet. Det är SÅ jag. Lovely.

I fredags, igår, hände det inte så mycket. Gick ut på promenad med K. Jätte skönt. Jag ska börja promenera mera. Det är jätte skönt att bara få komma ut i skogen och få frisk luft. Friskare luft än så går det nog knappast att få ! Sedan blev det inte så mycket annat gjort. Lite plock hemma, men inget märkvärdigt. Folk gick ut på krogen, men jag hade bara en alldeles underbar myskväll hemma istället.

Idag, lördag så gick jag upp lite för sent. Vid 12 tiden. Då har halva dagen försvunnit redan. Gillar inte när jag går upp så sent. Missar så många timmar som jag hade kunnat gjort annat än bara legat i sängen och drömt massa underbara drömmar. Men det är ju en härlighet i sig också, att bara få ligga i sin stora säng, och drömma sig bort, och vara långt ifrån verkligheten. Rätt fashinerade! Hur som helst, jag och C bokade äntligen in våran spadag i almanackan. Det blir nu på måndag, i övermorgon. weiii. Längtar så fruktansvärt mycket. Ska bli härligt med behandling, gym, olika bubbelpoolar, motionssimbassäng och flera olika bastu:sar. Hög mysfaktor ! Kommer spendera måååånga timmar där. Hade tänkt att åka hemifrån runt 9 tiden på morgonen och kommer väl hem runt 21 tiden på kvällen. Det blir perfa´! Hade en tanke att jag skulle ta med mig digitalkameran och lägga upp bilder i bloggen och så. Men vi får se hur det blir med det!

Annars idag så har jag tillbringat min eftermiddag/kväll och natt hos min kära syster och hennes man. Så skönt att dom flyttat hit till Valla. Bara 5 min gångavstånd. Danne, Jenny och Isac var också där. Vi lagade mat och jag bakade kladdkaka =) som vanligt... bakmonster.. Vi kollade stryktipset och satt och snackade skit. Hade det riktigt trevligt. Sen bar det hemåt vid 21 tiden, väl hemma så kom jag på att jag glömde min påse hos syrran, som var anledningen till att jag skulle dit från början. Så jag knallade tillbaka och väl framme så övertalade de mig att stanna: "joo men syster yster snälla stanna. Vi ska kolla film och äta lite snacks, säger syrran".. Nåväl, en stund kan jag ju kolla film. "En stund" tänkte jag.. tjena.. jag kom hem precis nu.. kl 02.13..Vi satt och pratade jätte mycket om killar, kärlek och förhållande. Jag fick tips och råd av syrran hur man ska vara mot killar och jag fick råd eller ja, sanningen av robban hur killar verkligen fungerar. Ingen rolig sanning. Men men, hellre sårad av sanningen än lycklig av lögner? Dom fick mig verkligen att inse endel saker. Fick mig att tänka annorlunda. Fick mig att inse att man måste chansa här i livet. När man har chansen så ta den. Hellre ha chansat och kanske förlorat, än inte ens våga chansa alls. Då, när man har förlorat sin chans så är det inte säkert att man kommer få samma chans igen, och då sitter man där, med djup ångest, att man inte tog chansen när man hade den. Det är inte många ggr i livet man får en och samma chans, så när du har chansen, TA DEN !!  Som man säger: "Hellre ha älskat och förlorat, än aldrig älskat alls"...

Nu orkar jag inte skriva mer. Sorry om det blev lite långt haha.. =) Jag skriver ett nytt, kortare (förhoppningsvis) inlägg imorgon!
Puss och kram och nyp i stjärten ^^

Torsdagen den 10 Januari !

Halloj !
Jag och C skulle ju ha gått på spa i tisdags men jag låg med feber och jätte ont i magen, så det blev inget av det, tyvärr :( Men snart så, så fort som möjligt så kommer vi boka en ny dag ! weii..

Igår, onsdag, så jobbade jag kväll ute på Dalarö. Jobbade med Cajsa. Hon e så rolig. I adore her ! As grym tjej. Det gick jätte bra & jobba. Dock blir det väldigt mycket gottis bakande när vi jobbar. Hon bakade en shake gjord av: vaniljglass, grädde och hallon. Det va sjukt gott ! Så onyttigt men så gott. Inte nog med det, jag bakade kladdkaka. Så vi hade en riktigt mysig fikastund på kvällen. Men jag kan verkligen inte förstå varför jag går upp i vikt när jag jobbar där? *huuum* .. Ibland måste man ju få unna sig. Jag kanske gör det dock för mycket. Men what ever =)

Idag fyller Micke år. GRATTIS gubben!!!!! weiiii.. Ett år närmare 30.. mohahahha

Har tvättstugan idag också. Jag gillar faktiskt att tvätta. Så skönt när man får rena kläder och det luktar så gott. Blir lite rensning av mina gamla skolsaker också. Börjar skolan igen på tisdag. Fy fan. Usch. Jag får ångest bara jag tänker på det. All stress och press. Fast det är bara en termin kvar nu. Det är bara att kämpa. Sen fixar jag fast jobb och egen lägenheten innan år 2008 är slut, förhoppningsvis. Skolans termin är 15 januari - 31 Maj. Det ska jag klara! Hoppas jag får praktik på Huddinge Akuten också *håller tummarna*...

Nu ska jag ner i tvättstugan. Sen laga lite lunch: korvstroganoff och ris. Yummie ! Sen blir det en promenad och en sväng upp till centrum. Jag kanske skriver ett inlägg senare, annars hörs vi en annan dag !
Jätte kul att ni läser min blogg, antalet läsare ökar för varje dag. Också jätte kul när ni kommenterar. Det är det som gör att man vill fortsätta skriva. Så va inte fega nu gott folk. KOMMENTERA !!!

Kärlek till Er från mig <3

Dikt

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
 Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?


En killkompis som skrev: "Om man pressar ditt ansikte i kakdeg, då får man änglakakor". Så himla sött. Det gulligaste jag har hört. Tack bejbi <3



Trött efter 9 tim flyttning !

I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. Eller nej det gjorde jag inte kom jag på. Jag hade as AS tråkigt hemma. ALLA var med sina killar, och om de inte var de så var dom iaf på dejt. Kul !! Sen skrev Andreas o frågade om jag ville kolla film, så han hämtade upp mig så kollade vi på film =) Tack för att du räddade min kväll Andreas !

Igår, då, lördag så var det dags för flyttning. Min syster yster och hennes man förflyttade sig från Dalarövägen till mig här på vallavägen. weiii.. Längtar tills alla poker kvällar, bastu/öl/cider kvällar, filmkvällar, andra spelkvällar, middagar etc etc. Välkommen till Vallavägen ! Hur som helst så flyttade vi 9 tim igår. Kan ju säga att efter det var jag helt slut. Finito.. Jag orkade inte ens lyfta ett finger. Men partyschlyna som man e, så gick jag hem, gjorde mig iordning, gick tillbaka tilll syrran igen och förkrökade och sen kom kickan och hämtade upp mig och såg syrrans lägenhet och sen lämnade hon av mig vid Ollan (olearys). Träffade upp massa folk där. Jätte kul ! Det var kul så länge det varade iaf. hum...

Och så denna kära dag, söndag, Bakis dagen. Jag är dock inte så bakis, är nog bara mest trött för att man flyttade 9 timmar igår och att jag sen direkt efter, gick ut och partade loss. Vaknade precis nu och är sjukt hungrig. Vill helst ha pizza eller nån sån där extra fettig bakismat, men ekonomin tillåter inte det och får istället ta pytt i panna eller kyckling. Det är iofs rätt yummie också. Men hoppas att ni har haft en toppen helg. Får se vad denna söndag bjuder på?!

Sedan fick jag veta en rolig sak iförrgår. Min systers man har en lillebror som heter Patrik (23 år) och han är tillsammans med en som heter Elin (20 år), tillsammans har de en dotter på 1 år eller nått sånt. Min syster fick en inbjudan o tänkte "ska någon döpas eller sånt.. jag öppnar och se... VAA.. BRÖLLOP".. Då ska patrik och elin gifta sig. Hon är till och med ett halvår yngre än mig. Jag känner mig lite stressad. Lite som att jag ligger efter. Dom har barn och är snart gifta och jag har inte ens kille? Men känns ingen press och stress Hanna. Andas. Iofs så är 20 år ganska ungt att gifta sig, det skulle jag aldrig vilja. Fast jag tror att dom faktiskt kommer leva livet tillsammans. Dom är verkligen ment to be.  Nu ska jag komma till saken då. Dom vill självklart ha en fotograf på deras bröllop. Så de frågade mig. Så gulligt! Vilken ära. Jag känner mig typ hedrad. Haha.. Men jätte kul att folk vill att jag ska fotografera vid olika tillfällen. Kul att folk tänker på mig =) Självklart tackade jag JA ! Så i sommar blir det bröllop med mig, Hanna, som fotograf.

Mys från mig ^^

26.30

God fortsättning på er gott folk ! =) Jag hade ett relativt bra nyår, hoppas ni hade det bra också. Jag kom att tänka på en sak. När jag och E skulle hem från ollan i tisdags så tog vi bussen. Jag hade bussremsa och stämplade för båda två. Men klockslaget stämde inte riktigt överens med de verkliga tiderna. Chaffisen stämpade 26.30 (alltså 02.30).. Jag hade ingen aning om att det fanns en tid som hette 26.30? haha... full busschaffis? Eller var kanske så att han bara inte kunde klockan? Well, jag lägger upp några ego bilder från nyår också, för er som inte fick se hur vacker jag var =) *hihi*. . .Något som ofta hör till nyår är ju nyårslöfte. Jag har faktiskt inget riktigt löfte, men jag har andra saker jag vill "uppfylla" etc. men vill inte lova något och därför inte säga att det är ett löfte. Idag är det nyårsdagen och jag har ätit god mat: fläskfilé, potatisklyftor, svamp, bearnesås, massa grönsaker, och nu sitter jag och smaskar på en bulle. Bra start på det nya året?... not ... Nu ska jag ta och städa lite i rummet, ligger kläder och saker överallt. Sen ikväll blir det kolla film och mysa. Någon som vill joina mig? *ler sött*

Massa myyyys från världens kramgoaste tjej

image162 image167

image165 image166

RSS 2.0