Taggad som in i h**vete

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig, det var alldeles för länge sen vi sågs... (sjunger)

Jag har precis tagit mina nya tabletter, ätit havregrynsgröt med T och nu ska vi ut och ta en powerwalk. Efter det blir det ett ägg. Gött.

Jag är SÅ taggad. Härligt. Ska bli så spännande och se om det har blivit några förändringar om en vecka eller två. Weiii. Jag är så peppad. Kunde inte må bättre just nu. Nu ska det bli förändringar. For real !

Idag blir det jobb 14-21.00 Vi kommer börja med ett möte och då tänkte jag äta soppa till lunch. Till middag ikväll på jobbet blir det lax och sallad. Smarrigt.

I helgen är jag ledig. Kanske utgång ? Ev träffa J ;) Skulle vara roligt.

Nu ska jag kila ut. Jogging kläderna på - here we go

See ya !

Nya vitvaror

Jag är galet sjukt helt underbart glad !

Igår var jag på Bauhause, Hornbach och IKEA och kollade runt. Jag håller ju (som de flesta redan vet) på att total renovera min lgh. Så hela köket är ju utrivet. Har köpt hem hela mitt nya kök som "bara" ska monteras ihop och upp på väggen. Jag har köpt ny kyl/frys. Två stora. Så nice. Självavfrostanden. Rena lyxmodellen. Fått en diskmaskin. Den underbara dagen igår så köpte jag inbyggnadugn, spishäll och fläkt. SÅ GÖTT !

Happy face.. happy happy happy. Kommer få ett riktigt grymt kök. Allt nytt från 2009. Eller hela lgh överhuvudtaget kommer bli så nice.

Pappsen och jag spacklade klart sovrummet idag. Nu blir det slipa väggarna och sedan grundmåla. Eventuellt spackla igen om det behövs. Sedan på med den riktiga färgen. En tegelvägg skall även muras upp. Jag längtar så otroligt mycket tills jag flyttar in. Kommer vara en underbar känsla att bo där och veta att man varit med och gjort varenda rum och stått och slitit i månader för att få det så fint ! Det kallas glädje ^^

Nu blir det sängen för mig.
Jobb tomorrow !
Ciao

Tröttmössa

När jag vaknade idag så tänkte jag "nu kommer jag verkligen vara utvilad". Men jag känner inte så ändå. Jobbade till 16.00 igår. Sedan åkte jag hem och la mig och "vilade". My ass att jag bara skulle vila. Sov till 22.00. Sen upp och åt lite grann. Kollade Stockholm Boogie på tv. Sedan somnade jag igen och vaknade imorse 10.30. Sammanlagt 15 timmars sömn. Galet. Jag är fortfarande trött och skulle utan problem kunna sova... weard...

En killkompis till mig hette på msn "Det är naturligt för en kvinna att se felen hos en begåvad man och de goda sidorna hos idioten" Jag kände mig j*vligt träffad där alltså. Usch. Va hemskt egentligen? Vad gör att jag faller för svin...? Jag vet ju om själv att jag är värd bättre. Ändå dras jag till bad boys.. Skärpning på mig nu !!!

Nu bli det ut på en promenad.. sen jobb ikväll.. så otroligt roligt.. eller inte..

Ciao !

Slut på det roliga

Tjingeling gott folk !

Ställde kl på 3.50 för att jag skulle se Fuglesang på himlen när han åker runt i sin mysiga rymdfärja. Man kunde tydligen se honom kl 3.54 på himlen som ett ljust sken som rörde på sig. Men så trött som man är (eftersom jag kom hem 2 på natten) så tryckte jag på snooze hela tiden.

Tänkte även att jag skulle upp kl 9.00 för att ut och gå en powerwalk med grabbarna. Men, sov även bort den tiden *Suck* Va arg jag blir på mig själv. Så nu sitter man här med ångest för att man inte hunnit med någon powerwalk. Nu får jag jogga istället efter jag slutar ikväll.

Idag är sista dagen på semestern. Booring. Vill ha mer semester. Men ska ta ut några veckor i vinter istället.
Idag mellan 15.00-19.00 så är det möte för oss som ska bli Hälsoinspiratörer på jobbet. Jätte skoj =) Det blir en KICK OFF ikväll med uppträdande, fika, massa skoj och föreläsning om vad det innehåller i det vi köper. Typ E211, E576 mm. Spännande ! Jag tycker verkligen om allt som har med kost och träning att göra.

Nu blir det att göra sig iordning. Diska och sedan åka iväg !

Dagens citat: You dont know what you got til´ you missing it alot...


Puss & Kram / The Angel


Den halvt bortglömda bloggen

Johopp, Stackars min bortglömda blogg. Den suktar efter nya inlägg. Nu får jag ta och skärpa mig !!

Så, vad har hänt sen sist då..?

Jo, om vi backar tillbaka till i torsdags så åkte jag till Södertälje och träffa en killkompis som jag inte träffat på väldigt länge. Det blev en lyckad kväll med trevligt sällskap och film. Vi såg "pathology". Sällskapet somnade före mig, haha. Men jag såg iaf hela filmen och den var lite konstig. Lite psyko över det hela ! På fredagen när vi vaknade så blev det en powerwalk runt fina södertälje. Ärligt talat, södertälje är rätt fint. Faktiskt. Iaf där jag var. Mysigt att gå längst vattnet också =) Sammanfattning: Middag, film, trevligt sällskap = Is the shit !!




Fredagen blev inte så mycket gjort. Träffade upp K och vi tog en fika. Myspys. Jag har även fått hem 200 bilder som jag har framkallat så vi satt och kollade på dom. Riktigt skojjsigt!  Var väldigt trött pga. sömnbrist från torsdagen så tog det lungt när jag kom hem och somnade ganska gott och fort.

Lördagen. Blev en powerwalk i min ensamhet. Så skönt. Kvällen spenderades med K !

Söndagen. Det enda jag kommer ihåg från söndagen är att jag var ute och joggade i 45 min på kvällen. Otroligt skönt. Bara sköna träningkläder, mp3 spelare och pulsklocka. Redo för en match mot mig själv! Yeah... Efteråt gick jag hem och såg på filmen "gangster" där jag medverkat som statist. Självklart såg man en gnutta av mig *ler*

Måndagen. Träffade upp K. Tog en powerwalk på berömda Rudan. Såg en film på kvällen.

Idag. Fick hem min nya kyl och frys. Såååå fina ! Bara några tusen kr fattigare. Min lägenhet kommer bli så grymt vacker när den är klar. Whohoo. Nu tänkte jag dra ut och jogga lite. Sen ev. ge 2 helkroppsmassage. Ikväll blir det jogging igen om jag hinner och orkar. Ska försöka rensa lite kläder och andra grejjer idag också.


På återseende mina fans.
Puss


RSS 2.0