Fredrik Paulún is the man ^^

Idag var jag på föreläsning hos näringsfysiologen/kostrådgivaren Fredrik Paulún. Vilken karl ! Han är grym. Min nya idol.

Han är så sjukt duktig på att föreläsa och så duktig på att lära ut och inspirera andra. Jag förstod att han var bra, men SÅ bra hade jag inte förväntat mig =) Riktigt roligt ! Föreläsningen höll på 1,5 timma där vi endast pratade om kost. Mitt lyckoämne. Han har ju skrivit ett antal böcker och jag köpte två stycken på plats. Sitter och läser i dom nu, dom är ruggigt bra.

Fredrik och hans medarbetare har ju även en utbildning då man kan bli Diplomerad kostrådgivare. Jag ska absolut gå den utbildningen ! Utan någon tvekan. Kost och motion är mitt liv.. Det är något jag verkligen brinner för..

Vill ni veta något? Eller vill att jag skriver tips på frukost, mellanmål? Hur jag tränar? Vad som helst, så fråga på =) Det är ju ni, mina underbara läsare, som får vara med och bestämma ( eller iaf önska *hiihi* ) vad jag ska skriva om..

Så, jag vet att du har en fråga.. *blink blink* Frågan kan handla om vad som helst, behöver inte ens vara om träning eller kost..

Go for it !!
Nu ska jag ta en varm och härlig dusch, sen lägga mig och läsa om näringslära och träningslära. Man lär sig något nytt varje dag !
PUSS

The happening

Den 10 Januari 2009..

Det är då det händer..

A magic day..

Dagen vi väntat på så länge..

Äntligen..

*längtar*..

Söndag

Halloj !
Nu sitter jag här i mysvädret och kollar ut genom fönstret och ser solen skiner på den nerlagda snön. Myspys. Till det äter jag en härlig frukost bestående av 2 ägg, färskpressad apelsinjuice, te, 2 mackor med kalkon och grönsaker. Yummie !

Denna helg är jag ledig och det är så välbehövligt. Veckan har bestått i att träna träna träna. . .

Måndag: Rygg/Mage
Tisdag: Ben/rumpa
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Rygg/Mage
Fredag: Armar, axlar, bröst
Lördag: Vilodag
Söndag: Kondition

Rätt bra planerat och skön träning. Superwoman klarar allt *blink blink*!

Idag blir det också träning som sagt och ikväll blir det myspys =)

Nu ska jag till gymmet !!
PUSS


mmm

En gång otrogen, alltid otrogen..

En gång player, alltid en player..


High life

Jaha, igår hade man inbrott.. i källaren.. det var mindre kul.. Både jag och grannen hade det. Så hela dagen idag har tillbringats med poliser för att göra diverse saker.. Mer orkar jag inte skriva om..

Skrev ju senast i onsdags. Då jag körde ben och rumpa på förmiddagen på gymmet. På kvällen blev det step på gymmet. Röd klass. Vilket innebär den svåraste klassen. Men det var riktigt kul ! Så välbehövligt för mig att göra annat än bara bygga muskler på gymmet.. Gräääjt =) !!

I fredags blev det jobb och efter det mötte jag upp A för att träna ett danspass. Det var rooooligt. Kvällen bjöds på bowling. vi var 11 pers och självklart låg man i topp *blink blink* som vanligt.. Efter bowlingen blev det ett kort besök på ollan. Men var inte direkt någon lyckad kväll där pga av tjafs. Men sånt händer när folk inte kan vara ärliga tydligen..?

Igår så gjorde jag inte heller så mkt.. Förutom att sitta med anmälning och snacka med polisen. Blev myskväll på kvällen =)

Idag har jag sjukt tråkigt. Sitter och planerar min träning i framtiden. Jag och en kompis ska eventuellt börja på en rolig sport *hihi*. Men vi får se hur allt blir. Hänger på flera saker. Men ska ringa imorrn och se hur allt blir !!

Morgon dagen kommervara HEMSK. Fy fan... usch... gå upp tidigt för att åka iväg o göra en tråkig och jobbig sak.. bläää... Tur att det finns lugnande mediciner.. Efter det ska jag träna rygg och mage på gymmet och på kvällen ska jag träna dansaerobics.. Ser fram emot det

Nu ska jag äta tacos !
Ciao

Svetten lackar

Det blev ben och rumpa som jag körde imorse på gymmet. Tog i för kung och fosterland. Här ska det byggas muskler !! Top Notch för mig på gymmet är att köra någon ben eller rump övning, se på mig själv i spegeln (ego) och lyssna på riktigt skön musik. Det gör mig lycklig ! (Blir mycket cascada. Deras låtar peppar mig verkligen)

Ikväll blir det step eller en sväng till mitt andra gym och hälsa på dom där och köra lite mage och biceps =)

Nu har jag bytt om till mjukiskläder, dricker te, städar och lyssnar på musik.. Lovely !

...Gyle gyle...

Tisdag

Merhaba !
Igår blev det jobb.. 16.00-21.00. Men det var mycket under kvällen. Men innan jobbet så var jag på gymmet 2 timmar och körde armar, axlar och bröst. Skönt ! En härlig stretch efteråt blev det också (självklart).

Idag har jag också jobbat. 8.00-17.00. Gått jätte bra =) Efteråt åkte jag och syrran till pappa för att fira farsa dag i efterskott. Blev smörgåstårta. Den smakade sjuuuukt gott. Med räkor och lax. Yummie.. Blev lite kakor och sånt till efterrätt. Gjufs dag idag. Sånna dagar måste man också ha.

Imorrn är jag leeedig hela dagen. Så då blir det träning på förmiddagen. Sen äta lunch, shoppa lite fina underkläder, sen hem och städa massor och sen träna igen på kvällen.

På torsdag blir det träning på förmiddagen och sen jobb (16.00-21.00)på kvällen. På fredag jobbar jag 7.30-16.00 tror jag, och sen blir det ev. gymmet eller en powerwalk för att sedan hitta på nått kul på kvällen. Är ledig hela helgen och det kommer bli en toppen helg =) !!

Nu ska jag se tv och gosa ner mig under täcket..
wanna join..?
puss

The news for today

Uppdatering av de senaste dagarna

Torsdag. Var hos läkaren kl 8.45 i stan. Specialist läkare. Riktigt duktiga. Efter mycket prat, klämm o känn så blev jag diagnostiserad två sjukdomar. Inte så himla kul. Efter läkar besöket fick jag gå till labbet och lämna massa blodprover *me dont like*. Sen har jag tid hos läkaren igen nästa vecka, måndag den 17 nov. Då ska jag göra koloskopi (en 1,5 meter lång slang som förs upp via ändtarmen som har en kamera på spetsen som gör att man kan se hur det ser ut i tarmarna). Så dagen innan ska jag dricka 2 L laxeringsmedel. (Been there done that) Då måste jag stor shoppa det mjukaste toapappret ever. Man bara skiter och skiter och skiter. Man måste vara HELT tom i tarmarna när man gör koloskopin.
Well well, efter läkaren så begav jag mig till min PT, men pga sjukdom så blev det inget. Så jag fick träna själv istället. Men det gick ju lika bra det. Blev bara 1 timmes kondition. Var trött och lite nere efter att jag hade varit hos läkaren så orkade inte gymma stenhårt..

Fredag. Då blev det jobb kl 7.30-17.00. Efter arbetspasset var planerna att träna, men med tanke på att jag gick 9 timmar av 9,5 tim på jobbet så ansåg jag att jag redan hade rört på mig tillräckligt. Så det blev att åka hem, äta god mat, pyssla om mig själv och ha riktigt mysigt hemma.

Lördag. Gick upp kl 7.30 för att gå till gymmet kl 9.00 och träna. Helt seriöst. En lördag morgon. Jag tycker det är väldigt duktigt gjort av mig. Körde ben och rumpa på gymmet med en härlig stretch. Åt maaaassvis med kyckling och sallad som lunch efter det hårda passet. Nice. Började jobbet kl 16.00 och slutade kl 21.00. Var en stressig kväll och det var problem med alla bilar *suck*. Till slut funkade dom. Kom hem vid 22 och bara tog det lungt. Kollade film.. och somnade gott...

Söndag. Steg upp imorse kl 6.00. Hade massa tända ljus och åt en stor och härligt frukost. Yummie ! Sedan begav jag mig till jobbet, igen, började 7.30 och slutade 15.00 Men fick jobba över till 15.30.. Kom hem och då hade mamsen lagat världens finaste middag och dukat så fint.. Jag älskar dig Mamma ♥

Denna vecka har varit full med jobb. jobb jobb jobb. Det är det ända som ekar i huvudet. Jobb jobb jobb.. Men veckan som kommer nu, kommer bli as nice. Jobbar bara 4 dagar den veckan. Ledig hela helgen.. parteeeey =)

Puss på er ^^


 

Not a perfect day

Suck suck suck.. Jag blir så förbannad på idioter ! På företag som inte håller vad dom lovar. Företag som det alltid ska krångla med.. gaaaah !!

Nr 1. Idag skulle min nya mobil komma. Den har inte kommit så jag ringer upp tre och frågar varför den inte har kommit. Då säger killen som jag pratade med, att han inte ser någon beställning från mig. öööh..?! Jag snackade med en tjej vid namn Tina i måndags och hon gjorde min beställning. Jag har till och med skrivit upp hennes efternamn. Hon förlängde mitt abonnemang och jag köpte en ny telefon via dom per telefon. Men neeeeej, självklart ska allt krångla. Så han ser inte ens att jag har bokat den telefonen och förlängt mitt abonnemang. Jag blev rasande och sa det ena och det andra. Fick göra ny beställning men krävde kompensation för att folk på deras företag inte kan sinna grejjer och att det går ut över mig. Som tur var, så var killen jag pratade med snäll och gav mig kompensation. Tack för det !!

Nr 2. Idag, precis nu. Så skulle jag ta på tv:n och kolla på ett program på tv3. "Ingen åtkomst". Watta fuck ? Ringer comhem. Får prata med nån äldre dam med skånsk dialekt.

Jag "Hej, jag ska ha 160 kanaler, ingen funkar just nu. Vad har hänt..?"
Hon: "Dina kanaler har tagit slut. Tiden har gått ut för dom kanalerna. Du ska redan ha valt 8 kanaler och du har inte valt någon så nu har du inga kanaler"
Jag: "öh okej. Men när jag tecknade det här Medium 8 favoriter hos er så skulle jag få alla kanaler (160 st) i 14 dagar för att sedan bestämma mig för vilka 8 jag vill ha, så man har en chans att se vilka kanaler som är bra och inte.
Hon "Jaha, nä, det är fel. Du har fel. Så är det inte. Hos oss har vi inge 14 dagar provtitt. Du får bestämma dig samma dag för vilka kanaler du vill ha."
Jag "Men snälla du, jag har talat in på bandspelare med en tjej om mitt tecknande av abonnemanget hos er där hon lovar mig 14 dagar. Ni kan inte bara stänga av alla mina kanaler utan att kontakta mig och sedan när jag ringer er och säger som det är, så kan ni inte ens hålla vad ni lovar. Varför gör ni så?"
Hon "Jag vet inte vem som har lovat dig det. Men den personen har ljugit. Vi lovar ingen att se alla kanaler i 14 dagar. Bara att endel kan få chans att se alla kanaler i 1 dygn och endel har turen att få ha dom i 2 veckor.
Jag: "Men herregud, så kan ni ju ändå inte ha det..? Ni kan ju inte ha att endel får se alla kanaler i 1 dygn och endel flera veckor, när alla betalar samma pris. Det är ju orättvist. Nu får ni skärpa er !! Dessutom kan jag garantera att tjejen i fråga som jag hade deal med för att skaffa kanaler hos er, har lovat mig att få ha det i 2 veckor. Ni kan ju inte bara stänga av när ni känner för det. Någon måtta får det vara.. Så här får det inte funka. Ni kan inte sitta och lova mig saker, och till och med banda in det, och sen inte ens hålla det ni lovar. Vilka fasoner !! "
Hon "Jag vet iaf att jag har rätt och hon du pratade med har fel. Hon har lovat dig fel saker. Känner du något så får du göra ett klagomål på det här"
Jag "Det kan du ge dig på att jag ska göra. Er högsta chef ska få ett klagomål. Ni ska hålla det ni lovar och så är det bara. Vad var det du hette så jag vet vilket namn jag ska uppge till er chef?"
Hon " (säger sitt namn)"

Efter denna diskussion får jag ändå uppge 8 kanaler som jag vill ha NU. Även fast jag ska få prova på i 2 veckor. Hur vet jag vilka kanaler jag vill ha när jag inte fått chansen att prova på och kolla på dom..?

åååååååh.. idioter... vänta bara, ni ska få se ett klagomål. Jag är inte den som ger mig !

Imorrn ska jag till läkaren på morgonen. Ända in till tekniska högskolan. kul ! Efter det blir det träning hos min PT..

Sov gott för det ska jag göra..
puss

Intervju inför ett tv jobb

Jag har skickat iväg en ansökan till ett tv program.. Riktigt skojjigt !! Men hemligt för er vilket program det är. Ni får veta det om ett tag !

Tankarna fanns att jag skulle få komma på intervju. Jag hade ett sjukt bra cv/ansökan. Men ändå, så vet man inte. Dom kan lika gärna "sålla" bort mig. Men så ringde dom igår, "Hej Hanna, vill du komma på intervju imorrn..?"

"Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa så gärna" =)

Så idag blev det först jobb, 7.30-16.00 med mina underbara arbetskamrater. Jag älskar dom! Mina arbetskamrater är dom bästa. Så underbara. Tack för att ni får mig att älska mitt jobb <3 Hur som helst. Efter jobbet så kom min skjuts och så begav jag mig till intervjun. Intervjun gick jätte bra =) Tycker jag. Jag är nöjd. Nu är det bara att låta dagarna gå och hålla tummarna *iiiiiiiih*

Har även fått 10st  A4 sidor fullspeckat med frågor som ska besvaras. I got some work to do !

Imorrn hoppas jag att det blir en Everest vinterjacka som ska inhandlas. Hoppas även att min nya mobil, LG KC910 kommer. Ska isf köpa 4 gb minne till den också...

Hörs imorrn!
puss & kram

Badminton med grabbarna grus

Tjohoo !

Sorry om jag inte har skrivit på några dagar. Har bara jobbat och jobbat och jobbat.

I onsdags så spelade jag badminton med grabbarna. Jag och tre till. Det var sjukt roligt. Vi spelade i 2 timmar. Med bara någon minuts paus för att dricka. Annars var det full rulle. Så otroligt kul. Jag kommer ihåg i gymnasiet, jag tyckte att det var den roligaste sporten. Så nu har man börjat spela igen. Hoppas på att köra en ggr/vecka. Och sen gymmet 4 gånger. Så det blir träning 5 ggr/veckan. Det är perfekt.

Denna helg har jag varit ledig och det har varit toppen skönt ! I fredags tog jag bara det lungt. Massa mys.. Nice...

Igår blev det utgång =) Blev en lyckad kväll med trevlig sällskap.. Idag är man dock lite seg.. Kan de bero på alkoholen? Dessutom en sjuuuukt snygg bartender igår som dom har skaffat. God damn ! Så fiiin...

Riktigt fint väder idag. weiii.. Borde ta mig en promenad...

Ska köpa ny mobil också *ler* Jag är precis som killar och deras bilar. Dom köper nya bilar 2-3 gånger om året och samma sak med mina mobiler. Jag ska alltid ha de senaste mobilerna. Köpte en sprillans ny för några månader sen. Men nu ska jag ha en ny. Och denna gång blir det en touchscreen mobil =) med 8.1 megapixelkamera. YEAH !

Hasta La Vista!
puss

RSS 2.0