Morgonpromenad

Nu sitter jag med min härliga havregrynsgröts frukost.. mums.. ska ut om ett tag på en timmes powerwalk. Efter det ska jag hem och göra mig iordning och äta lunch för att bege mig till jobb nr 2 och jobba där ett litet tag. Sedan ska jag hem och äta.. igen.. och sedan dra iväg och bowla =) Ser fram emot det !! Kommer garanterat bli mycket skratt.

Ciao !

Namaste !

Fredags: Jobb på dagen och sedan blev det restaurang besök på söder. Jätte mysigt och otroligt gott. Sedan blev det myspys på kvällen ^^

Lördag: Jobba på SATS på förmiddagen. Tränade bröst/axlar/triceps efter att jag hade jobbat klart. På kvällen blev det utgång med nära och kära. En relativt lyckad kväll. Drack mig inte full, för jag hade jobb som väntade dagen efter. Ordning och reda !! Somnade vid 5.00....

Söndag: Vaknade efter 2,5 timmas sömn. Upp och hoppa och gå och jobba på SATS igen. Full fart hela dagen. Efter arbetspasset så blev det bara en promenad på löpbandet i 30 min. Äter fortfarande mediciner för muskelinflammationen i benet, så får inte träna ben eller anstränga benet, men kände att en liten promenad kunde nog gå bra. Ska äta medicinen tills tisdag morgon. Jag har fortfarande ont. Har det inte hjälp innan tisdag så får jag besöka läkaren.. igen..

Efter träningen idag så blev det en snabb dusch för att sedan lägga mig på massage bänken, hos en massageterapeut på SATS. Killen som masserade var grym. Jag somnade i princip. Egentligen är jag den som ger alla massage, älskar att ge folk massage, men denna gång fick jag lyxa till det, och det var det värt =)

Imorgon: Träning (rygg/mage/biceps) och massa städning hemma på förmiddagen. Jobbar kväll imorrn.

Go´och glad´

Jag är så lycklig. Så glad. Det sprutar glädje om mig. Igår ville chefen på jobbet prata med mig. Hon sa att jag fick fast tjänst (heltid) Det är helt amazing. Jag har inga ord. Äntligen *Lyckorus*. Idag hade dom på jobbet köpt blommor till mig som "grattis till tjänsten". Så söta. När jag kom hem hade mamma handlat en gudomligt fin ros och lotter. Hon är bäst. Imorgon ska jag bjuda på riktigt grym tårta. Blir köpetårta på icamaxi eller paus =) Längtar !! Mys med jobbgruppen imorgon..

Idag ringde mitt andra jobb, SATS, och undrade om jag ville jobba i helgen. Of course ! SATS har öppet hus i helgen så det behövs extra personal. Även dom trivs bra med mig och jag trivs bra där. Så nu ska vi skriva anställningspapper. Underbart.

Allt bara flyter på... weiiii...  Träningen går sådär. Har ju en muskelinflammation som inte går över. Äter ju dock starka inflammationsmediciner nu, så hoppas att det går över snart. Tills dess tränar jag bara överkroppen. Tänkte försöka smälla in 3 pass nu i veckan också. Fullt upp. Ett heltidsjobb som undersköterska, ett extrajobb på SATS och sen träna 4-5 gånger i veckan (busy woman) Och självklart umgås med familj och vänner. Ni är mitt allt ♥

Livet är bra härligt ibland va.. ?!  =)

natti natti

Han

Jag måste glömma
Jag måste sluta drömma
Jag sover och jag vaknar
Det är bara dig jag saknar...


Lyckad fredag

Igår blev det myspys hela kvällen med M. Hade så sjukt roligt. Du är underbar. Det blev middag i stan och efter det blev det godishandlande och bio. Vi såg "Yes Man " med Jim Carrey. Jag älskar honom. Han är grym. Jag skrattade (som vanligt) högt över hela bion. Vilket håll vi än kollade åt, så satt det par och hånglade. Va fan, ta in på hotell (suck) !! Filmen var jätte rolig iaf och tågresan hem var ännu roligare. Vi skrattade så vi grät. Så härligt. Det där måste vi göra om oftare.

Idag var det min första jobbdag på SATS. Det gick super bra. Var sjukt roligt och det är jätte snälla människor som jobbar där. Jag trivs som fisken i vattnet. Efter jobbet där så stannade jag kvar och gymmade. Blev rygg/triceps/mage. Ska egntligen vara biceps, men körde det tidigare i veckan så därför blev det triceps idag.

Efter träningen blev det god middag hos pappsen och fika. Ikväll vet jag inte vad som händer. Nu är jag fruktansvärt trött, så ska ta mig en kopp te och mysa mer mig i soffan...

Puss på mina kära läsare ^^


Diagnos: Muskelinflammation

Jag har ju haft ont i benet en längre tid, och haft hopp om att det varje vecka ska ha gått över. Men icke sa nicke. Pratade med en sjuksköterska förra veckan som gav mig rådet att smörja med voltaren 3 ggr/dag i 1 vecka. Det hjälpte inte. Igår ringde jag och bokade tid hos läkaren, som blev redan idag (tack tack tack). Läkaren konstaterade då att jag har en muskelinflammation. Så nu ska jag äta starka inflammationsmediciner i 10-12 dagar, går det inte över då så ska jag höra av mig till dom igen... Inflammationen beror trogligtvis på att jag överansträngt mig. Jag är medveten själv om att jag har kört riktigt hårda benpass på gymmet.. tyvärr =(

phuuu... dagen på jobbet har inte varit den bästa heller... problem hit och dit, negativa saker hit och dit. Ingen rolig dag!

Sen nu på kvällen, när jag var som mest "deppig" så kom jag faktiskt på att:

♥ Imorgon ska jag på middag samt biodejt.. mys..

♥ På lördag ska jag provjobba på mitt gym *längtar*

♥ Äntligen har vårat "Beach 2009 -team" på jobbet kommit igång!

Nu blev humöret på topp igen =)
På återseende !

En bra dag

Igår var jag på möte på gymmet med några stycken. Ska få provjobba där i helgen =) weiiii.. Sjukt skojj ! Mina framtidsplaner börja gå åt rätt håll.. Så glad !!!

Tränade även när jag var på gymmet igår. Axlar/Bröst/Triceps. Idag var det tänkt att jag skulle träna, men vaknade nyss (blev 12 timmar sömn) haha, så nu hinner jag inte träna. Ska äta en grym frukost: Havregrynsgröt, 2 knäckemackor, te, varm blåbärssoppa, färskpressad juice, skivad äpple och banan. Yummie! Magen kurrar som bara den.

Idag blir det APT på jobbet sen efter det ska jag jobba.

Dags att hoppa in i duschen nu!
See you later ^^

10 saker du inte visste om mig

 

♥ Har sjungit i Globen i en stor kör för Dalai Lama

♥ Gjort minilumpen. Sjukt roligt. Pang pang med AK5a.. *saknar*

♥ Kan göra en blomma med tungan (svårt att beskriva)

♥ Talar flera språk än svenska och engelska

♥ Sett en människa dö

♥ Tränat kampsport

♥ Har en otroligt stor fobi för spindlar

♥ Sökte till årets Robinson, gick vidare på intervju, men gick tyvärr inte vidare till de 30 som blev antagna till programmet. Jag var helt enkelt för bra för dom ;)

♥ Har varit i Afrika, Europa, Asien. Bara Amerika och Australien som fattas. Afrika var helt sjukt. Var i Marocko, i en icke turist "by". Alla var helt galna när dom såg mig: Blond utsläppt hår med vit kjol och vitt linne. Vi kunde inte äta ifred, kunde inte gå i fred, inte handla ifred. Ingenting. Folk tog på mig och trodde att jag var en ängel, till slut orkade jag inte mer så jag började stor böla och så åkte vi tillbaka till Spanien.

♥ Varit statist i flera långfilmer. Bla. "säg att du älskar mig ", "hip hip hora ", "gangster ", en grekisk långfilm som är jätte jätte känd i Grekland "sirens of the aegean sea". Skulle nyss varit med i en ica reklamfilm men fick tyvärr inte ledigt från jobbet så jag får medverka i Icas reklamfilm i Februari istället. Största drömmen är att få huvudroll i en långfilm.


Uppdatering

Tänkte uppdatera lite av "det senaste"

* i Tisdags var jag och C på gymmet tillsammans. Jag coachade henne lite grann. Var jätte kul. Vi körde ben och armar. Hade bra med träningsvärk dagen efter det.

* Har skadat mig. Haft nån muskelskada i benet i över en månad. Ringde läkaren för att beställa tid men fick prata med en sur sköterska som sa att jag skulle smörja med voltaren i en vecka. Går det inte över då så får jag komma till läkaren.
Så nu när man har ständig värk i benet så är det inge bra att träna. Det fattar ju vem som helst. Så jag ligger lågt med träningen just nu. Tränar lite. Men kör inte hårt och tränar absolut inte ben.

* Ledig flera helger i rad nu. Så underbart. Vanligtvis jobbar jag varannan helg.

* Kom precis hem från Tyresta By med H och T. Sjukt roligt. T klappade några baggar då H säger: "Totte klappar en gabbe".. haha.. Lite ombyte av bokstäverna där va..? Jag klappade en häst. Så otroligt fin. Jag saknar hästarna. Jag red när jag var yngre. Hästar är underbara djur =) Funderar på om man ska börja rida igen?

Ikväll blir det bowling för hela slanten.... weiiii....
På återseende !

Hurry up

Har namnsdag idag =) Ville bara säga det som en bra inledning

Har jobbat idag. Efter jag slutade, 17.00, så skyndade jag mig till bussen för att hinna till gymmet och träna ett satscorepuls pass. Trodde jag. Jag kutade till bussen och självklart, så åker den ifrån mig, jag hinner nästan nudda den. Fuck. Skit. Fick ta en annan buss och sen skynda mig in till gymmet för att hinna till passet. Så träffar jag upp E, som jobbar där:

E: "Hej Hanna, hur mår du??
Jag: "Joo bara bra tack, hur är det själv?
E: " Bara bra tack"
Jag: "Är det du som håller i corepuls passet idag?"
E: "nej men lilla vän, vi stänger 18.00 idag" (jag kom dit 17.20), men om du skyndar dig så kan du ju gymma en halvtimma"
Jag: "(besviken) "okej, får göra det då"

skynda skynda skynda.. hela dagen har varit skynda skynda skynda.. phhuuuu.. suck.. Nu är jag helt slut !

Det blev iaf powerwalk en halvtimme på löpbandet. Ingen motivation. Ingen lust. Ingen ork. Hela min träning för idag var bara kaos och kändes som att det inte gav mig något ändå. Men men..

Nu ska jag äta fisk, ris, morötter, sallad och vitkål. Sen blir det mys framför tv:n.

Puss på er

Nytt år, 2009

Igår blev det shopping.. weii.. Åkte till Kista med K. Jag hittade träningskläder. Älskar att handla. Blev även fina bling bling smycken. Handlade mat också. Äta bör man annars dör man. Blev filmmys igår sen somnade jag. Tidig uppgång imorse för att sedan bege mig till jobbet. Efter jobbet blev det träning. Rygg/Mage stod på schemat idag.

Så skönt, för att nu är jag ledig 3 helger i rad. Så sjukt underbart.. underbart underbart underbart.. Veckan som kommer, ska bli fylld med träning. På tisdag ska jag på möte på Sats för att prata framtidsplaner. Längtar.

Ska även träffa upp R i veckan eller nästa för att träna tillsammans. Jag behöver lite push nu. Känner helt klart att jag har blivit starkare, men känns som att jag ändå gör samma övningar hela hela hela tiden. Ingen variation. R ska iaf hjälpa mig, ser verkligen fram emot det.

Imorrn blir det jobb igen. Sen kvällen får jag se. Är ledig på tisdag. Skönt ! Kan man vara uppe lite längre imorrn =)

Nu ska jag fortsätta kolla på film och sen ska jag sussa gott ^^

puss ♥


RSS 2.0