Så himla nöjd !

Idag har mäklaren varit här och värderat lägenheten och jag är såååååå glad =) weeeiii
Det var det positiva idag.

Det negativa är att jag fortfarande är SJUK ??!=/&"".... alltså vad är detta ??

Jag blir galen !! Imorgon har jag bokat tid till min läkare så han får kolla igenom mig (hum, lät inte så bra) haha. Kolla lungorna och luftgångarna och så. Ge mig antibiotika eller nått. Vill, orkar och kan inte vara sjuk längre !!


...

Jag saknar Dig...



Heta maskerad bilder ;)

För en vecka sen var jag på maskerad. Den var så sjuuuukt kul. Mycket folk, alla var utklädda, alla var glada, dansade, skålade (lite för mycket) och hade bara allmänt galet kul !!! Kom hem kl 5,30 på söndag morgon. Man var rätt bakis och skakis på söndagen... Här kommer blir bilder... Titta och njut ;)


 

 

  
 
 
  
 
  
  
 
  
 

Städning pågår !

Nu är det verkligen på tiden att plocka ner sommarskor/jackor och ta upp vinterskor/jackor istället !

Som de flesta vet så är ju jag en skooman. Jag älskar skor ! Om jag skulle leta lite till så skulle jag nog hitta 20 sommarskorpar till. Men jag tänkte att jag får börja här. Resväskan är gigantisk (även om det kanske inte syns på bilden) så har jag tur, så kommer jag nog få plats med alla saker där i.....





Ner till källaren med 10 vår/sommar jackor också :) Skönt !!

Som ni ser på ett par skor så har jag till och med prislappen kvar, HAHA !!!

Nu ska jag fortsätta städa trots förkylningen. Är så täppt i näsan så det känns som att bihålorna ska spricka..
This sucks... Bläää för att vara sjuk :(

Hasta la vista baby !!!

Rimma är min grej !

Hej kära läsare !

Idag var jag med på en idol tävling där man skulle motivera varför just jag skulle vinna biljetter till finalen. Min motivering löd såhär:

"Jag är en tjej som älskar att sjunga. Men sitter gärna med i globenfinalen för att gunga. Skulle vara så kul att få se live vem som kommer vinna, så jag kanske gör det när jag med detta kan rimma. Att få se alla idoler på scenen som gör sitt allra bästa, och vinner personen som jag vill, kommer jag gå ut och festa ! Jag drömmer om att få sitta i drömstolen i Globen, men då måste jag leta fram något riktigt snyggt plagg ur garderoben. Så nu kommer jag hålla alla tummarna så jag får biljetter till finalen så jag slipper se resultatet i nöjes/nyhetskanalen..."


JAG HÅLLER SJÄLVKLART PÅ JAY SMITH !!! VILKEN KILLE !!!

Rimma är riktigt kul. Förra året skrev jag julrim till alla julklappar, och jag kan säga såhär, det var endel julklappar. Men ack så roligt det var att skriva. Det är tur att jag har en fantasi som heter duga, annars hade det aldrig funkat haha !

Nu har jag fått i mig frukost bestående av två knäckemackor med ost, en apelsin och en kopp te. Men med tanke på att jag inte är frisk så ska jag dricka minst 2 koppar te till....


Vem tror du kommer vinna Idol2010??


Time goes by

♥ Den 23 November, i förrgår alltså, så hade jag jobbat på mitt nya jobb i 3 månader. Tiden har verkligen gått jätte fort. Känns som en månad bara. Jag trivs iaf hur bra som helst där och man får lära sig nya saker hela tiden. Jag har fått varit med på mååånga gråstarrsoperationer, laseroperation, operation där dom skär bort vaglar och vårtor, plastikoperation och flera andra ögonoperationer. I början höll jag på att svimma för det såg så läskigt ut, men nu har jag vant mig. Men däremot det där med vaglar, det är lite läskigt. Dom vänder (oftast) ögonlocket ut och in och sedan skär bort eller bränner. Så det är blod och var och sånt. Det känns lite svimfärdigt att se på ibland haha. Men doktorerna är jätte duktig och patienterna känner ingenting, bara jag som "känner" som står brevid och tittar på haha..

Så om du funderar på någon operation med ögonen så rekommenderar jag verkligen mina doktorer. Dom är grymt duktiga !! Skulle jag bli opererad någon gång i mitt liv så skulle jag göra det här och verkligen känna att jag är i trygga händer. Jag känner flera som har opererat sig där och alla är jätte nöjda.

http://www.novius.se/ Här är hemsidan som Ni kan läsa om allt. Det är bara att ställa frågor här på bloggen om det är något ni undrar om ang. operationer, undersökning eller dylikt så ska jag försöka svara så bra jag kan :)

♥ Igår, 24 december, 1 månad kvar till Julafton. Helt galet. Tycker tiden här har gått fort också. Tyckte nyss jag sa att det är 4 månader kvar till Jul. Men nu är vi här. Det är rätt mysigt med snö, tända ljus hemma, fixa iordning och ha mysigt runt omkring sig. Snart ska jag börja julpynta också !!


Den friska har många önskningar..

... men den sjuka har bara en - att bli frisk !!

Jag har blivit sjuk. Så värdelöst. Började igår på jobbet. Jag kändes mig hängig.
Frös så mycket att jag till och med tog på mig en läkarrock över dem andra kläderna.
I vanliga fall är jag varmblodig så in i hel*te. Tycker det är varmt jämt, överallt.
Så fryser jag så mår jag inte bra !!!

Började även få ont i halsen igår. Sen när jag kom hem efter jobbet tog jag på mig ännu mer kläder plus att jag tog på mig fleecemorgonrocken. Myspys. La mig tidigt också, kl 21.00.

Idag ställde jag klockan på 5.30 för att känna efter om jag orkar gå till jobbet eller ej. Men min kropp orkade knappt bära upp mig. Min hals var så tjock så jag hade problem att svälja. Och självklart täppt i näsan så det var bara att ringa chefen och sjukskriva sig :(

Så trååååååkigt. Hatar verkligen att vara sjuk. Man känner sig så liten och hjälplös.
Som tur är har jag Världens Bästa Mamma. Hon kom förbi mig i eftermiddags och lämnade en jätte god kycklinggryta, färdigkokjs bulgur samt fiskgratäng som hon gjort. TACK ! Du räddade min dag mamma. Jag hade aldrig orkat stå och lagat mat idag. Guld värt !! <3


Nu ska jag äta lite glass och titta på tv :)
Puss


Det obligatoriska

Varför kan det inte vara helg oftare?
Eller att man jobbar tis-tors.. Vilken dröm det hade varit :)

Tänk vad mycket man hade hunnit göra då.
Någon dag kanske den drömmen går i uppfyllelse.

Får se vad som händer ikväll. Jag och tjejkompis kanske ska ut.

Men tillsdess blir det att dricka flera goda koppar te och STÄDA !!
Buhuu, inte kul men ack så skönt när det blir klart.

Ett bra tips är att lyssna på bra musik medans, det gör det hela såå mycket roligare.

Kram från Hemmafrun ;)

Tisdagsmys

Från ett deppigt inlägg tidigare... till ett lite mer positivt...

Hade en helt underbar kväll igår.
Så mycket mys.
Så mycket närhet.
Så himla välbehövligt.
Så glad.

God middag. Bra film. Toppen sällskap. Lugn & ro. Tända ljus.
Jag kan inte klaga ;)

Nu ska jag ta mig ett bad, sen sussa, är ganska så trött idag *gäsp*
KRAM

RSS 2.0