Angel

Så - nu har det gått en vecka sen jag skrev. Herregud (pinsamt)

Helt ärligt så har jag faktiskt varken haft tid eller lust att skriva... Haft annat för mig tyvärr. Lite mucho mucho just nu.

Idag har jag varit på två lägenhetsvisningar. Kommer ha sån beslutsångest imorrn.. phuuu...

I lördags var jag ute med eliten. Vi hade sjukt kul. Kalle Baah spelade. Älskar deras låtar - "you are my angel and you light up" - Dom är grymma. Det var mycket folk och roligt folk. Så lyckad kväll !! Sedan var det bara att stiga upp kl 7.00 på söndag morgon. Så hemskt bakis/trött (läs fortfarande full). På söndag morgonen blev det skolbänken (8 tim). Massör utbildningen såklart =) Jag masserade ägaren i 1,5 tim. Efter det fick jag massage i 2 timmar av läraren (massageterapeut). Det var grymt skönt. Jag somnade, faktiskt. Ärligt talat. Sov sista timmen tydligen.

Idag har det blivit jobb samt en låååång kvällspromenad med M. Det var verkligen jätte skönt. Både skönt med promenad och kul med trevligt sällskap =) Thanks !

Nu ska jag fortsätta kolla på Ballar av stål. Ska verkligen försöka att skriva oftare. Men som jag skrev innan, har kommit saker i vägen.

PUSS

Bloggtorka

Har haft bloggpaus ett tag. Haft så himla mycket annat i livet som tagit upp min tid. Hoppas jag kan skriva lite oftare nu.

Hade myspys med H och K i fredags. Helt underbart! Vi lagade mat tillsammans och åt godis och snackade massa skit. En underbar kväll med mina änglar <3

Massör utbildningen började i torsdags. Det var två dagar i rad. Torsdags och fredags. Helt otroligt underbart. Super bra klasskompisar och en grym lärare. Lånade även hem en massagebänk över helgen så familjen fick sig en liten (läs 1 timma) provmassage. Verkade som att dom var nöjda iaf *ler*. Trivs som fisken i vattnet. Ska även gå till massör skolan i helgen. Ska bli riktigt roligt. Man lär sig så mycket. Men alla dessa latinska ord: Latissimus dorsi, trapezius, levator scapula, clavicula.. etc etc. Jobbigt men kul =)


Dagens citat: "Man måste våga chansa för att vinna"


A good day


SÅ underbar dag idag!

Jag är så lycklig.. så glad...

♥ Galet kär i dagen ♥



Det där gjorde mig så glad..

Så varm..

Så lycklig ♥


Kosttillskott

 Har börjat med några kosttillskott.

Järn - Gav blod (0,5 L) för ett litet tag sen. Då förlorar man mycket järn. Därför äter jag det nu. För att ta igen järnet. Ska bara äta dom i 3 veckor.

Krom - När man tar ett tillskott med krom, har kroppen lättare att justera blodsockernivån. Vilket gör att sötsuget minskar.

Omega3 + Krill - Omega-3 är livsnödvändiga fettsyror som påverkar blodfetterna gynnsamt. I dag har även forskningen kommit fram till att Omega-3 kan ha en förebyggande effekt och en gynnsam inverkan på:

• Ditt hjärta
• Din hjärna
• Din kropps kolesterol
• Ditt blodomlopp
• Dina leder
• Din hud

L-Carnitine
- är en aminosyra som behövs vid kroppens fettförbränningsprocess. När fett skall förbrännas i cellens innersta förbränningsugn (mitokondrien) behövs aminosyran L-karnitin för att ”öppna mitokondriens portar”. Om L-karnitin saknas blir det svårt för kroppen att förbränna fett. Kroppen kan själv producera vissa mängder L-karnitin, men vid fysisk aktivitet i kombination med dietkost är det stor risk att denna egenproduktion inte räcker till och då kan ett extra tillskott behövas för att hålla fettförbränningen igång. Karnitin hjälper till att omvandla fett till energi.

• Ökad fettförbränning
• Extra effektiv under lågkaloridiet
• Antioxidantisk verkan
• Förbättrade kolesterolnivåer
• Ökad fokusering och energi

Tänkte prova på dessa kosttillskott i 2 månader och se om det blir några resultat. Blir det inte det så har jag en annan produkt som jag tänkte prova. Men ger dessa en chans först =)

Arbetsnarkoman

Tjingeling !

Har inte hunnit uppdatera bloggen (läs mitt liv) pga. jobb. Som vanligt. Jobb jobb jobb. Denna vecka är det jobb tisdag-söndag. Hela påsken ska jag jobba medans alla andra har lyxlivet att vara lediga. Men påsken innebär bra betalt, bra betalt innebär att kunna göra mer saker och så fortsätter det...

Har haft mycket stressigt på jobbet denna vecka. Eller egentligen har det gått i vågor. Men jag har haft riktigt roligt. Jag är så enormt lyckligt lottad att jag har mitt jobb. Att jag har mina arbetskamrater. Gillar dom skarpt.

På torsdag börjar min massör utbildningen. Ska bli riktigt spännande.

På måndag ska jag börja med hård träning igen. Har varit sjuk länge. Eller har blivit halvfrisk. Har alltid haft kvar nått crap i kroppen så jag aldrig har känt mig 100% bra. Känner mig fortfarande inte 100%, men nu skiter jag i det. M å s t e träna nu. Får abstinensbesvär.. not goot...

Ikväll blir det utgång, fast måste erkänna att det tar emot. Jag är sjuuukt trött... Får aldrig sova ut. Så är helt sliten i kroppen... =(

PUSS !

Hanna is on fire

Helvete

Irriterad. Ledsen. Frustrerad. Förbannad.

Jävla skit. Jag hade allt planerat, så jävla bra.

fuck fuck fuck

Ett gott skratt förlänger livet

Då var det söndag. Trevliga roliga söndag. Mysiga söndag.

Har blivit jobb i helgen. Jag och T har jobbat tillsammans både lördag och söndag. Det har gått jätte bra. Hon är min pingla. Hon får mig att längta till att gå upp kl 5.30 på helgerna för att jobba med henne =) Underbart !

Idag lagade hon och jag tre rätters lunch tillsammans som bestod av:

Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Omelett med sallad
Efterrätt: Melonskivor doppat i smält choklad

På jobbet har vi tre bilar. Jag och T är ansvariga för en bil. Den tog jag till statoil idag för att göra ren, utanpå och inuti. Jag höll på och tvätta den i 2 timmar. Dammsög. Skurade golvmattorna. Tvättade av alla ytor inuti plus att jag tvättade av fönstrena invändes. Sedan, efter mycket slit så körde vi en bra avslutning - silver bil tvätt ! Skinandes ren =) Kändes skönt att få det gjort.

Vi hade så sjukt kul  på jobbet idag. Riktigt roligt. Älskar mitt jobb och älskar mina underbara arbetskamrater. T, jag och N skrattade tills vi (nästan) kissade på oss idag ! Jag älskar att skratta. Får sånt lyckorus i kroppen...


Bjuder på dagens roliga:

"Han hamnade brevid en äldre kvinna på en bar. Hon såg verkligen riktigt skaplig ut, även om hon sa att hon firade sin 61 årsdag. Faktum är att hon såg bättre och bättre ut eftersom timmarna gick och han tänkte tanken att hon säkert hade en riktigt snygg dotter.  De drack lite och småmyste då hon plötsligt frågade om han testat en sportmans-dubbel?
- Vad menar du med det? frågade han
- Det är en mor och dotter trekant med dig, sa hon.
De drack lite till och hon sa att detta var hans turnatt. En stund senare tog de taxi hem till henne.
När de klev över tröskeln ropade hon in i huset:
- Mor, är du fortfarande vaken?"


Nu blir det filmmys *hihi*
PUSS !

Nu kör vi !!!!

Jag är så jävla laddad ! Geväret är laddat. Nu ska jag ut och kriga, med mig själv..

Har haft ett låååångt samtal med Micke idag. Han ska hjälpa mig med både träningsschema och kostschema. Vi ska lägga upp ett 16 veckors program. Kommer bli tufft. Kommer bli grymt. Kommer säkert spy halvvägs. Men jag ska (ta mig fan) klara det !! Det är nu eller aldrig.

Jag kommer satsa. S t e n h å r t. Som aldrig förr. Jag vet vad jag ska ge mig själv när jag har vunnit. När jag har gått i mål. Jag är en otroligt envis person (som de flesta kanske vet). Ofta ger jag allt jag kan och ger mig inte förens jag har vunnit.

Tur att han finns. Tur att han tror på mig och peppar mig
Tack Micke =) ! Du är grym.

Tankar om kärlek, lycka och livet

Jag är så säker men ändå så osäker

Det är inte lätt med kärlek. Jag har alltid drömt om att få träffa prinsen, att leva som en prinsessa. Tyvärr har jag aldrig fått uppleva det för att jag har träffat fel sorts killar. Sjukt tråkigt men ändå en stor fördel för mig. Man lär sig ju bäst genom sina misstag. Right.. ?!

Jag har nog aldrig kunnat tänka mig som lycklig flickvän till en underbar kille. Jag har mest (läs alltid) levt singellivet medans alla mina bästa tjejkompisar alltid haft förhållanden. Det har varit jag. Singel Hanna. Det har blivit en vana. När man nu inser att det kanske inte kommer vara så länge till, att Hanna inte alltid kommer vara singel Hanna, så blir hon rädd. Skit rädd.

Rädd för att vara lycklig. Rädd för att bli sårad. Rädd för att njuta tiden med en kille. Rädd att vara flickvän.

Jag vet inte varför. Antar att det är en ovana och att det är därför jag blir rädd. Känns som att mitt fysiska Jag springer framåt men mitt psykiska Jag springer bakåt. Hur får man en balans? Hur får man psyket och det fysiska att möta varandra och bara vara lycklig?

Det är svårt. Jätte svårt. Men jag försöker. Försöker dra mitt psyke lite mer framåt i samma nivå som mitt fysiska. Jag försöker. Verkligen. Men har lärt mig att inget här är livet är lätt. Och inget i livet är gratis. För att få det man vill ha måste man kämpa.

När jag satsar, så satsar jag alltid 110%. Jag är envis och ger aldrig upp. Så jag kommer inte ge upp det här heller. Nu ska jag gå och ha kvartsamtal med mitt psyke (haha) Skämt & sido. Känns skönt att få rensa tankarna via bloggen. Nu ska jag njuta. Njuta av livet. Njuta av lyckan som finns inom mig.


Dagens måsten

Dagens "what to do-lista":

♥ Köpa linsvätska
♥ Köpa medicin på apoteket
♥ Gå till banken och öppna ett sparkonto
♥ Handla mat
♥ Förhoppningvis träffa sötisen *mys*
♥ Städa

Nu ska jag börja med städningen. Sjukt tråkigt, men något som måste göras.

Hasta La vista !

RSS 2.0