2008 - snart snart snart

Snart är det ett nytt år. Det ska bli det bästa året i mitt liv. Jag känner mig redan taggad. Jag har så många planer och drömmar. Och vem vet, det kanske just blir mitt kärleksår? Kommer jag hitta min drömprins? Jag kanske redan hittat honom. . . Ser verkligen fram emot 2008. Så underbart ! 2007 har också varit ett bra år, men många motgångar, besvikelser och väldigt jobbiga perioder. Men det är bara att vara positiv nu och se framåt =)


Allt eller inget

Kommit hem nu, efter en helt otrolig kväll på ollan, minst 3 tequila och en lakrtitsshot och fler cider. Och nu sitter jag här och tänker. Du förtjänar inte mig. Du e inte värd mig. Jag fattar inte vad som tagit åt dig? Vad hände? Läs inte min blogg om du låter det gå ut över mig. Du låter det gå så hårt ut över mig att vår vänskap och allting bara krossas? Bara tar slut. . . Du behöver inte höra av dejj, förens du har insett. . . och kan be om ursäkt. . . jag förtjänar inte att ta skit, när jag inget annat gjort, än att vara snäll mot dig !! allt eller inget... GODNATT !!!!

Snart ett nytt år, weii

Har inte skrivit på ett tag på grund av massa anledningar. I veckan så har det blivit jobb. Igår var sista dagen. Nu är jag ledig i 1,5 vecka. Så skönt. Fast det kan nog dyka upp jobb ändå som jag tar. Vi får se. Skönt att bara få vara ledig också och ta det lungt, umgås med nära och kära och göra saker för sig själv som man inte hunnit med förut. Igår, fredag så tog jag det bara lugnt. Jätte skönt. Idag, lördag ska jag en sväng till systemet och handla in till nyår, dvs några kassar. hi hi hi. Sen ikväll så får vi se vad som händer !!

Nyår är redan på måndag. Det är helt sjuukt ! Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra. Vara med nära och kära så klart och röjja, men vet inte vart. We´ll see. Vad har du för planer på nyår? *puss & kram*

Mysigt med sovsällskap

Igår blev det fullt ös - medvetslös. Det var verkligen röjj !! Var på ollan, och kvällen/natten var GRYM. Fick så fina komplimanger under kvällen, det va kul. Även fast det är på fyllan, så uppskattar man det, eller iaf jag gör det :) Jag och Johanna shottade tequila och lakritsshot hela kvällen. Plus cider/drinkar. Det märktes ju kan man ju säga. Igår så hade dom dj battle, så det var två dj som spelade. Dom va riktigt duktiga. Jag är så imponerad av begåvade människor. När kvällen började lida mot sitt slut så tog vi våra jackor och gick ut. Vi kollade efterfest, men jag var hellre på myshumör, så jag fick mig mys också, sovsällskap. Äntligen en kille som gillar sovsällskap. Det var såå mysigt. Så underbart med närhet. Hela natten. Jag kom precis hem nu, kl 11.10. Jag sov hos M och han skulle till jobbet nu, så då gick jag hem och nu sitter jag här. Nu ska ta och gå o vila en stund till, jag e bakis och trött.

Puss & kn*ll, fingerp*ll ^^

Merry x-mas

God jul på er =) !! Hoppas ni hade en trevlig julafton igår. Jag jobbade ute på Dalarö i 16 timmar på julafton. Från kl 15.00 på julafton till kl 07.30 idag på juldagen. Sen sov jag 4 timmar, åkte till alexandra och fixade håret *princess lockar* och nu är jag hos pappsen och har ätit julmiddag. Ikväll blir det PARTY !!!.. verkligen.. fullt ös kommer det bli.. Det kan jag lova !! Läängtar redan.. weiiii.. Hoppas man träffas nån sötis ;) hihi.. Puss puss

Love ^^

All i want for christmas is you
image161

God jul =)

Har inte skrivit på ett tag pga att jag har jobbat., jobbat, jobbat och jobbat !! I fredags tog jag det lungt.. Var över hos M en stund annars blev det bara lugnt. Igår, lördag så var jag med E. Vi slingade mitt hår, beställde hem från leffes pizzeria och efter det åt vi pepparkakor. Mumsigt och mysigt var det !! Idag, söndag, har jag tagit det lungt, jobbat nu på kvällen och nu är det uppesittarkväll :) hihih.. myspyyss... God jul på er alla sötisar där ute !! Puss & kram & nyp i stjärten <3

Ångest

Precis kommit hem från jobbet och sitter här med ångest. . . ångest ånget ångest. Jag har stoppat i mig alldeles för m y c k e t av det goda. FÖR mkt. Kladdkaka och vispgrädde, choklad, chips, pepparkakor, mat på jobbet, drog förbi donken nu innan jag kom hem, det var dock bara en hamburgare, men ändå. Herregud. Finns det inget stopp på mig?! ...ångest...

Igår kväll var jag och hedda och bowlade med 7 grabbar. JAG kom 3:a !! weiii.. Det börjar lite glest, men sen f*n kom jag igång, you better watch your self. Sen ville killarna i bilen att jag skulle följa med till Tungelsta, så vi åkte på en car trip dit och hade sjukt skojj =) Sen var det hem och läggdags. Nu är det läggdags för mig också, jag är proppmätt. Fast det kan nog vem som helst förstå !!

Hanna talar i nattmössan

Kom på nu att jag glömde en sak i mitt tidigare blogginlägg. I söndags morse när jag kom hem, cirka 4 på morgonen så gick jag och la mig på en gång, så himla trött. Mamma går upp typ 6 på morgonen. Så hon gick upp två timmar senare för att komma in till mig och pussa mig på kinden och stoppa om mig. En mammas kärlek till sitt barn. Min mamma e så gullig. Men jag sov ju gott, men tydligen började jag att vrida och vända på mig när mamma kom in, så hon trodde att jag var vaken. Så hon började prata med mig. Konversationen löd ungefär följande:

Mamma:
Hanna, kan jag stänga av datorn? Det är onödigt att vi har på den dygnet runt.
Hanna:
Neeeej, stäng inte av den.
Mamma:
Varför inte?
Hanna:
För att Maria kan gå in på min data.
Mamma:
Vem är Maria?
Hanna:
*väldigt arg ton* Men SNÄÄLLA MAMMA, du har två barn, ena heter Hanna, andra heter Maria.
Mamma:
Ja det vet jag väl. Men vad skulle Maria göra på din dator?
Hanna:
Hon kan gå in på den och radera och förstöra saker.
Mamma:
Varför skulle hon gå in på din dator och förstöra saker?
Hanna:
För att hon är onykter.
Mamma:
Men hanna du vet ju att Maria aldrig dricker.
Hanna:
HAHA, jaaa det TROR du ja, du ska bara veta vad hon gör ibland. Du har ingen aning ! *skit kaxig*
Mamma:
Jaha.. hum.. ok...
Hanna:
Vi tar den här diskutionen en annan dag. Jag orkar inte prata om det här just nu.

Ps. Min syster Maria är 30 år. Flyttat hemifrån för måånga år sen och bor nu med sin man. Hon dricker i princip aldrig, så jag vet inte riktigt vad jag fick det där ifrån? Jag vet faktiskt inte vad jag fick någon av det där, ifrån .. HAHA.. jag kan säga det ena och det andra när jag pratar i sömnen. Du vet aldrig vad du kan få höra för hemligheter. Vågar du väcka mig? *hi hi hi* OCH jag kommer inte alls ihåg att jag har pratat och sagt detta inatt.

Fullt ös - medvetslös

Helgens nöje har bara gått åt till att umgås med nära & kära och festa. Och så jobbade jag igår kväll. I fredags var jag ute med Emeli. Vi hade jätte kul. Dock inget "jätte" stort drag, men fullt ös ändå. Lördagen då, här kan vi verkligen snacka om fullt ös medvetslös. Det var en kväll jag inte vill minnas typ. Tog några shotar för mycket. Jag kan ju säga att det var en väldigt händelserik kväll/natt.  Oj oj oj... Kom hem på nått sätt. Och det slutade inte där.. haha.. fyllo hanna.. gjorde bort sig totalt. Men fine, jag bjuder på det ha ha ha !! Snackade med Joel på msn när jag kom hem i lördags, eller ja, söndags morse. Han sparade det och skickade till mig igår. haha.. hum.. illa..

- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
jävla killar asså
- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
ja blir så lack
- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
han sitter amna
- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
en sam tjej
- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
o gillar en kille
- ღ Partyschlynan ?๋● säger:
o han svafar inte ens

Finns det någon som ens fattar vad jag skrivit? För det gör jag knappt själv.

Idag var jag i skolan. Har jobbat en månad och de andra har haft praktik. Vi slutar egentligen på fredag, men fick sluta idag. Hade betygssamtal, de gick bra. Nu är det bara en termin kvar. 30 MAJ 2008 tar jag min "andra studenten".. weiiii... Så jävla skööööööööööönt !!! Då är det slut med plugget. Då ska jag fixa fast jobb och skaffa egen lägenhet. Hur som helst, än så länge, dessa två terminer som gått, så har jag fått 4 MVG och 3 VG. Satsar på hårt plugg nästa termin också och hoppas att det blir fler mvg än vg. Så länge jag inte får något G. Men tro mig, jag har aldrig i hela mitt liv, pluggat så hårt som jag har gjort nu. Jag skojjar inte när jag säger att lärarna är h å r d a. Stränga. Har man fått vg och mvg, då har man verkligen kämpat. Och det är vad jag har gjort !! Riktigt stolt !!

Nu ska jag äta lunch och kolla på våra bästa år *blink blink*.. Myskväll ikväll? PUSSS

Party on dude

Igår, fredag, så var det party. Jag och Emeli begav oss till Ollan. SÅ ovanligt. Måste ju hinna sätta sina spår där innan dom stänger. Dom ska tydligen lägga ner ollan. Det var inte så mycket folk där, vilket jag förstår, för allas pengar har väl gått åt till julklappar och det är sjukt kallt ute. Men vi hade skita skojj. Möte upp massa folk där. Hej & hå. En jobbig äldre man frågade var 5:e minut "would you like to dance with me".. hehe.. "no thanks".. GE UPP.. Ett nej är ett nej, herregud. Skum snubbe !! Jag och Emeli var så duktiga igår som inte drack oss redlöst fulla. Vi satte en gräns för alkoholintaget under kvällen, och vi uppfyllde det. Naaaajs giirls. . .Blev ju dock bjudna också ;) Men det är en annan femma !! ha ha ha. Söt kille var där igår också *puss*. Ikväll vet jag inte vad som händer. Lördag? Party  vs myskväll?

Såg på EKG idag. Elektrocardiografi hihih.. Så skulle de testa om man kan minska sin bakfylla. Det skulle ske genom att man dricker 1L vispgrädde innan man dricker all sprit. hum.. seriöst? 1L grädde = 400g rent fett. Gott? Jag skulle fan gå upp 5 kilo om jag drack det där + alla kalorier som det är i spriten man dricker under kvällen. Jag skulle isf avstå från grädden och hellre vara sjuuukt bakis. Jag menar, man lär ju må mkt sämre av att dricka det där, det är ju illamåendeframkallade, iaf för mig.

well well... nu ska jag glida runt lite på internet. Bosätta mig i min säng och gömma mig under täcket och fundera på vad jag ska göra ikväll. Någon som har ett förslag?!

Man lär sig av sina misstag...eller?

Halloj ! God eftermiddag. Jag är super trött. Och har tappat bort mitt lypsyl kom jag på. p a n i k.. Hade sötisen hos mig igår.. Vi kollade på prison break och efter det en film.. Mys med chips, dip, morötter, gurka, juice.. yummi... Blev rätt sen läggdags, dvs 2,3 tiden. Skulle ju egentligen inte jobba idag. Men de ringde mig vid 7 imorse "kan du jobba på dalarö?". Så det var bara att hoppa ur sängen och göra sig iordning. Som tur var så fick jag skjuts. Tack !! Hade luciatåg på jobbet idag. Eller rättare sagt några elever från min gamla musikskola kom och sjöng. Jag saknar dom tiderna. Gamla tider. Musiktider. Alla konserter. Sådana underbara minnen.

Nu när jag ändå sitter och tänker på minnen, så tänker jag på.. återigen ett ämne jag ofta pratar om.. killar.. players.. Alla dessa gånger jag trott att jag träffat rätt kille, så fiiina och snälla, men ack, så innerst inne, allra allra längst inne, så är dom djävulen him self. Men charma flickorna ska man tydligen göra först, så de faller för dom, sen jävlar, sen är dom ute för att krossa en. (Obs. Inte alla killar är så, jag ska inte dra alla över en kant, men iaf alla killar som jag har träffat, har betett sig så mot mig) Men jag låter mig inte bli krossad längre. Och jag tycker så synd om er, som har förlorat mig. You had me, now you´ve lost me. Ert val. Ert misstag. Alla lär sig av sina misstag. Eller...? Vissa stunder här i livet får man bara en chans på sig. Den chansen ska man ta. Ett litet råd bara. Ta vara på chansen medans du har den, du vet aldrig när du förlorar den?

Detta är vad ni gått miste om, eller som endel killar fortfarande har chansen att få. Vågar du chansa?
image157

3 plåtar med bullar gjorde jag igår också. Dom blev riktigt goda. Lyckades även igår med att vara en duktig hemmafru. Jag är uppe i många poäng nu !! Sedan har vi myskväll-massa-onyttigheter-yummie-snacks-bilden !!
image158 image159 image160

Närhet skapar trygghet


Sovsällskap och närhet är helt obeskrivligt underbart. Att få ligga brevid någon kille och bara få känna sig trygg. Känna sig behövd och älskad. Det är det bästa jag vet. . . Att någon håller om en. Att jag känner han andas i min nacke. Känna hans kroppsvärme mot min kropp. Att få vakna upp och se honom i ögonen. Se att han finns där. Att han finns där bara för mig. Närhet skapar trygghet. Närhet skapar lycka och glädje. Närhet skapar kärlek.

image155  image156

Julpynt


Har julpyntat lite hemma. Eller rättare sagt mamma har julpyntat hemma. Hon har gjort såå himla mysigt. Mamsen är så duktig på att dekorera och göra allt så fint =) Annars idag så har jag försökt att ändra min blogg lite med hjälp av Kenta. Tack !! Men mer ska fixas.. jag är inte klar ännu. Förutom dataarbete så har jag varit över hos "paret" (haha) på andra sidan. Vi fikade lite och jag blev bara trakaserad. Det är kärlek.. haha.. tack.. (dumma er)... Imorrn blir det städning, lite nytta med pappersjobb och träning och baka lite bullar tänkte jag. Jag lägger upp lite bilder från min mysiga lya.. *myspys*..

image149 image150 image151


OCh så kommer dessa underbara bullarna och lussebullar som mamsen har bakat. En ljummen bulle med ett glas mjölk, yummi !! Imorrn ska det bakas mer bullar.. weiii...
image152 image153

Insvept i min gosiga handduk

Nu sitter jag här, omsvept i min stora mjuka rosa bomulls handduk. Har precis tagit ett skönt, varm bad med massa badskum. Smörjt in hela kroppen med nivea bodylotion, jag luktar jätte gott och har en len baby hud. Helt underbart. Idag lördag, har jag jobbat hela kvällen ute på Dalarö. Sedan jag kom hem så har jag varit taggad men ändå inte. Lite jobbigt. Ut och festa? Nee jag stannar hemma.. eller?.. nee.. eller jo fan nu går jag ut.. nee.. Ja nej ja nej ja nej.. Nej ! Jag stannade hemma. Tog ett mysigt bad med tända ljus och släckt lampa. Riktigt hög mysfaktor. Var bara en sak som fattades. . någon mysig kille att få dela stunden med. Men den dagen kommer väl.

Igår, fredag, så jobbade jag också. Efter det kom jag hem. Tog lite siesta och vaknade fortfarande lika trött. Kunde lika gärna ha skippat den där siestan. Men man behöver väl lite skönhetssömn ibland *blink blink* Annars så var jag hemma igår också, var hos en kompis en stund, men tog det bara lungt. Inge festade igår heller. Riktigt skön helg faktiskt. Mina lever tackar nog mig som får vila från allt festande hihi. . . Nu tänkte jag ta en fruktsallad, mitt i natten kl 01.00 haha + ett stort glas vatten och sedan mysa mig ner i sängen och sova. Imorrn blir det träning och så får vi se vad som händer för skojj =)  Hoppas att ni också haft en lika mysig helg som jag.. Myskramar från mig ^^

image143 image144

En fredag kväll i december


Skulle ha haft tjejmiddag ikväll. En superkväll med massa gott, men ena tjejens barn blev sjuk så vi fick ställa in det. Sånt som händer. Synd, men då har vi nått att längta till iaf. Man får se det positivt !!

Ibland, eller rätt ofta, har jag och mina kompisar väldigt skumma funderingar. Vi tänkte på hur det är om man är siamesiska tvillingar, dvs två människor som sitter ihop med varandra. Måste man ha två busskort då? Eller räcker det med ett? Eller, om det ena skjuter en annan människa, då är fortfarande den ena tvillingen oskyldig. Hamnar båda i fängelse då? hum.. Och dygnet runt affärer.. varför har de lås? haha onödiga funderingar.. men ganska kul vad som ploppar upp i huvet ibland.. skojj skojj :)

Ikväll är det idol finalen. Ska kolla på det. Tänkte köpa lite godis också.. Mumma !! Idag åt jag fläskkarré, potatisklyftor och bearnesås och grönsaker. It tasted really good !! Ha en mysig kväll allihoppa...  // *myys från mig*

Far away


Nästa år drar vi.
Jag och emeli reser, på obestämd tid !
Far away. . .

. . .



idiot. . .

Ge och ta

Tänker referera till en kompis som skrev ett inlägg i sin blogg:

"Från och med nu så tänker jag avsluta allt i mitt liv som inte ger mig någonting. Vanor, relationer osv...

Från och med nu så tänker jag bara göra sånt som ger MIG någonting och som JAG mår bra utav.

Jag har bara ett liv och tänker inte slösa mer tid på att må dåligt. Och jag tänker inte ta mer skit från nollor som inte känner mig.

Behandlar du mig väl behandlar jag dig väl... Behandlar du mig som skit så Hejdå
"

Det är så j*vla sant. Jag har många gånger i mitt liv levt upp till alla andras önskemål, gjort saker som andra uppskattar, satt alla andra före mig själv. Visst, svårt att bara ändra på sig, Jag kommer alltid vara jag. Jag kommer fortfarande Ge så mycket kärlek, vara omtänksam, kramgo, gör allt för att andra ska må bra, MEN även på mina villkor. Varför ska jag bara tillfredställa andra människor men aldrig göra något för mig själv så att jag mår bra? Jag är för snäll. Har insett det nu. Det kallas ge och ta. Inte bara ge utan att även få någonting tillbaka. Så är det !! Punkt slut.
Nya vanor, nya mål, nya utmaningar, nya tankar - nya tider. . .

Just another day

Inte skrivit så mycket nu. Sorry :/ Men i torsdags tränade jag och Anna på gymmet. Vi tränade box, kamsport. Det var skit kul. Men ack vilken träningvärk jag hade i fredags och lördags. I fredags blev det party med Johanna, Anna, Emeli och Marie. Vi hade skit skojj !! I lördags blev det party också. Med Emeli, Anna och Marie. Jag hamnade i bråk med nån j*vla engelsk man (kille). Typ 25 år åldern. Han trodde det var hans öl, fast jag passade en kompis öl. Och han gav sig inte, han blev argare och argare och jag blev argare och argare. Jag var SÅ nära på att be vakterna slänga ut honom. Till och med bartender var på "min" sida. Ett jävla liv på honom alltså !! Idiot. Och jag funkar så att när jag VET att jag har rätt om något, då ger jag mig a l d r i g. Efter mycket om och men så gav han upp. Haha.. looser ... Igår jobbade jag hela dagen. Jobbigt men funkade. Idag var jag ledig men imorrn blir det jobb. Lägger upp några bilder från helgen. Jag hade r a k t hår i helgen. Helt otroligt ! Skippade lockarna och körde en ny style :) Vad tycks? Från Lock Hanna till Rak hanna !!!!

image139

RSS 2.0