Aggro


Det är verkligen inte min dag idag.
Jobbat från 7.00-16.00 och det var absolut inte roligt på jobbet.
Ingen bra dag överhuvudtaget..
Fy fan...
Hatar sånna dagar !

over and out

Hej mitt vinterland...

.... nu är jag här *sjunger*

Ärligt talat, jag är sjukt trött på denna snö nu !!! 1 mars ska det ju vara vår. Kommer aldrig hända. Tyvärr. Keep on dreaming.

Så här mycket snö har jag aldrig i hela mitt liv varit med om. Det är galet. Det är FÖR mycket. Det är inte ens kul. Jag kör bil på jobbet och som Björn Gustafson sa "OM jag kommer in, jag kommer knappt ut". Ungefär så. "Jag kommer knappt ut". Denna helg är min jobb helg. Lyckades verkligen pricka in rätt med tanke på vädret. Not. Plogbilarna har typ sovmorgon till kl 14.00 ? Dem skulle behöva börja kl 7.00 SENAST !

Denna vecka har bjudit på bra träning. Tränat 4 ggr denna vecka. Toppen !

Nu blir det mys framför tvn.
Trevlig helg !

Kniven i handen

God eftermiddag !

Jag har precis ätit en mumsig lunch/middag bestående av: Äggröra med lök, kryddor, ärtor, majs, paprika, bulgur och räkor. Nu är jag mätt och belåten.

Var och gymmade idag. Det blev rygg/mage. Fick även träningssällskap av Andreas. Jätte kul =) Igår tränade jag också och då blev det ben/rumpa.

Efter gymmet igår så hämtade pappa upp mig för att vi skulle till min lägenhet och fortsätta i köket. Planen var att vi skulle ta på fogmassan för att vi har kaklat klart. Innan vi skulle göra det så skulle vi ta bort kryssen som man sätter upp när man kaklar för att få allt jämt och så. Nu satt kryssen ganska hårt. Pappa stod på stegen och bad om en kniv för ena krysset satt fast så hårt. Han kämpade och kämpade och alldeles strax skulle han få loss kryssen, PANG, då for kniven rakt in i handen på honom. Blodet sprutade och jag kastade mig över mitt första hjälpen kitt. På med tryckförband och höll pappas arm i högläge. Sedan begav vi oss till akuten och där fick han sy. Stackars lilla pappsen =(   Det blev ett ganska djupt sår... Men som dom säger, tiden läker alla sår !

Så man kan säga att dagen igår inte alls var rolig..

Men dagen idag har varit helt underbar:
* Ställde mig på vågen imorse och den visade -2 kilo. hihihih ^^
* Glad över min stenhårda insats på gymmet idag
* Ringt massa viktiga samtal, skönt att få det gjort !
* Ätit riktigt bra mat

Nu ska jag dammsuga och moppa golven hemma. Dunka lite 106,3 musik också =)

Tjing´



Alla ♥ Dag

Denna helg har varit helt fantastisk..

Jag och pappa har kaklat klart i köket och jag är grymt nöjd.

Igår hade jag en helt underbar lördag kväll. Hade trevligt herrsällskap och vi kollade på "Eden Lake", mös och åt godis. När filmen var slut (ca 2.00 på natten) så började vi kolla UFC på tv4sport till ca 5-6 på morgonen.. haha, kampsports is the shit ! =)

En sak som dock var tråkigt igår var att mitt herrsällskap skulle parkera på min p plats, då jag ser att det står en annan bil där... WHAT THE FUCK...?!!!!   Efter många samtal så hade jag gjort både en polisanmälan och träffade på en p lisa som gav 900 kr i böter till volvo ägaren. Jag satt även upp en lapp på hans framruta "Detta är MIN p plats. Var god flytta din bil NU, tack !!!".. bilen står fortfarande kvar och har stått där i 1 dygn nu... idiot !!!

Hur som haver så var det underbart att få vakna upp med sovsällskap på alla hjärtans dag, som det faktiskt är idag. Myspys.

Ikväll får jag nytt trevligt besök. Då blir det film och godis (igen) =) whohooo !!!

Hoppas ni får en lika mysig alla hjärtans dag som jag ♥

Koh Phangan - en toppen restaurang

Är så fruktansvärt trött just nu, så detta får bli ett kort inlägg.

Igår åkte jag, Kickan, Hedda, David, Hans, Rasmus, Mattias och Fredrik till Gullmarsplan för att skaka våra rumpor samtidigt som slänger iväg bowlingklot.. Vi bokade två banor kl 21.00. Det var galet roligt !! Vilket härligt gäng =) Jag gillar dock inte gullmarsbowling, deras klot är inte bra, så det gick inte så bra för mig som det brukar gå, MEN ändå så vann jag över alla andra.. whhoohoo, jag blev så glad =)

Idag har underbara Jaya fyllt 4 år. Vi begav oss till Koh Phangan på söder och avnjöt en underbar middag som bestod av:

*Förrätt:
 Sallad

*Huvudrätt:
 Nua Yang 219:-

 Stora grillspett på biff med lök, paprika, vitlök, champinjoner och Koh Phangans dipsåser (no hot).
 

*Efterrätt:
 Banana Split 77:-
 Gjord på klassiskt vis med banan, maräng, glass, vispgrädde & chokladsås

KOH PHANGAN är ett ställe som jag verkligen rekommenderar. Det är otroligt mysigt. Känns som att man verkligen är i Thailand. Jätte bra service. Trevlig personal. Jätte god mat. Bra musik. Allt är toppen där ! Jag har varit där fler gånger och jag går alltid därifrån mätt och belåten med ett stort leende på läpparna =)

http://www.kohphangan.se/  - gå in och titta vettja !!

 



Dejt med Mr.Humor ^^

Whohoooo, nu äre helg !!!! Jippie, eller egentligen började den igår haha =)

Igår var det planeringsdag för all ordinarie personal på Hotell Winn. Det var verkligen jätte trevligt. Mycket skratt blev det och jätte god mat. Dom har till och med en glassmaskin. Gött !

När jag kom hem igår så blev det besämt från ena stunden till den andra att jag skulle gå på dejt. Så jag begav mig till Odenplan och mötte upp M. Vi gick och tog några drinkar på en bar. Vilken otroligt rolig kille ! Skrattade nästan ihjäl mig. Nu behöver jag inte träna mage på läääänge. Jag la mig vid 3.00 tiden inatt. Nu sitter jag och gäspar av trötthet.

Men jag får ta mig en kopp te och hoppas på att jag blir piggare. Hanna Pigg.

Ikväll blir det bowling med gänget. Riktigt skojj =)

Nu ska jag gå hem till mig och tvätta typ 4 maskiner sedan ska jag städa undan i köket och börja möblera där. hihi.

Imorgon ska pappa och jag kakla klart i köket.
Världens sötaste unge, JAYA, fyller även 4 år imorgon. Min lilla gullunge. MosterHannas sötnos !! Familjen ska ut och äta på restaurang. Hög mysfaktor och gott ska det bli också =)

På återseende

I know i can

Jag går in i affären. Det första jag ser är bullar, kakor, dom otroligt fruktansvärt saftiga wienerbröden, cocosbollar, kanellängd, pistagelängd... mmmmm... ME LIKE !

Jag vill så gärna ta. Ena handen bara sträcker sig fram efter dom och vill fylla hela korgen.
MEN, ajja bajja på vardagarna. Jag är nu inne på min tredje vecka (låter som att jag är gravid när jag skriver så) då jag verkligen skött mig bra och varit ifrån kakor, godis, glass, fikabröd, tårta, onyttig mat etc etc. på alla vardagar och endast ätit på helgerna.

Det första man såg när jag kom innanför dörren idag på jobbet var en lapp där det stod;

"God morgon. Det finns tårta i kylen att ta om ni vill ha  =)"

BRA, sukta mig LAGOMT mycket också. Jag som bara ääälskar tårta. Men nej hanna nej !! Jag tog inte någon tårta. Duktig tjej =)

Idag har jag jobbat 7.30-17.00. En helt okej dag. Inte så stressigt, det är bra. Imorgon blir det jobb 7.30-16.00. På fredag ska vi, all ordinarie personal, på planeringsdag i Handen. Hoppas det blir trevligt. Skulle väl gissa att det kommer vara ca: 30 stycken vikarier hos oss på fredag.. HAHAHA, galet !!! Undra hur det kommer gå..?!

Nu ska jag promenera ut i det underbara (h*lvetes skit) vädret !
Ciao

 


RSS 2.0