all work work

jobb och jobb och jobb.. roligt liv !!! *suck* Men mycket pengar =)

Denna helg har varit sjukt galen. G. A. L. E. N. !!! Festat med hockeypojkar.. yummie.. Hade sjukt kul. Blev utgång i fredags, aldrig legat i med krökningen SÅ mkt.. Lördags blev det också utgång =) Sjukt roligt !! Galna killar alltså...

Satt på bussen på väg hem igår morse då två blodiner satt bakom mig

Nr1: "Alltså suchi är såå äckligt, fett äckligt asså"
Nr2: "Aa jag vet inte för jag har inte smakat"
Nr1: "Näää asså inte jag heller" (fördomar)

Nr2: "Asså jag fattar inte varför man äter leverpastej? Varför ska man äta någon annans lever när man har en själv?"

HAHAHAHAHHA, ja höll på att dö av skratt. Denna och mycket mer satt som o snackade om. Smarta tjejer, really !!

Nu ska jag laga köttfärsås och spagetti =)
PUSS !

The green mile

Nu har jag äntligen kommit hem. Gick 1 mil med N i skogen. Det var jätte härligt. Rätt raskt tempo också, precis som det ska vara. Tänkte försöka gå 1 mil om dagen. Eller iaf gå en powerwalk 1 timme om dagen =) Kör lite promenader nu och fortsätter på gymmet om 1 vecka !

Har tagit en dusch nu och ska upp kl 5 och jobba. Buhuu. Har jobbat nätter nästan hela sommaren, så blir ovant att jobba dag, men skönt ändå. Tänkte hinna med att gå 1 mil imorgon med. På kvällen bjuds det eventuellt på film med N...

God natt  ^^ puss

bu

Jobbade igår natt och inatt. Har gått jätte bra men jobbigt att vända på dygnet. Men det funkar. Skönt att man får ihop fler timmar iaf.

.... jaha, har inget speciellt att skriva idag.

Var ledig idag och har inte gjort ett skit. Är rastlös och på dåligt humör !


HEJ DÅ

Take it easy

Hey !

Har varit i Norrtälje i 3 dagar, och därför har jag inte bloggat något.. Har varit 3 helt underbara dagar där borta. Frukost serverad varje morgon och detsamma med lunch och middag. Riktigt mysigt. Stor och fin villa också på 200 kvm. Inte några ungar som skriker, bara lugn och ro, helt tyst och fridfullt. Verkligen tre avkopplande dagar av stillhet, njutning och relaxing.

Igår blev det brändboll med "gänget". Sjukt kul ! Vilka underbara människor. Jag älskar er <3

Jag trodde inte att jag var så bra på brändboll så jag var domare första gångerna, sen gav jag mig fan på att jag också skulle vara med och visa vad jag gick för. Jag fick välja lag. Asså välja ut vilka jag ville ha i mitt lag, jag tycker sånt är så jobbigt, men killarna tvingade mig att jag skulle vara den som skulle välja. Det var bara att börja välja =) Vi blev ett grymt lag !!

Efter brändbollen begav jag mig hem för att göra mig iordning och åka till Strand hotell. Party party, fast nyktert =)Duktig flicka! De andra drack, men inte jag. Jag kände bara inte för det. När vi fick skjuts, på vägen hem i bilen, så började oljelampan att lysa. Vi stannade bilen och kollade. Kuuuul, ingen olja kvar alls i bilen och upptäckte sen att olje tråget hade spruckit. Lucky us ! Det var bara att ringa folk som fick komma och bärga oss ända från Dalarö hotellbrygga till Handen. YES !! Det gick bra och jag kom hem vid 5 tiden på morgonen...

Idag har jag bara sovit heeela dagen och slappat. Sjukt skönt. Jag ska lägga upp bilder från Norrtälje och eventuellt från brändbollen senare. Imorrn kanske.

~ Saknar honom ~

Over and out

i want candy

Förlåt ! Det var 7 dagar sedan som jag skrev här. Har haft lite att göra. Eller bara varit jävligt lat och inte haft någon lust att skriva, but im back in the game now..

Har fortfarande semester och det är underbart. Blev Dalarö skans i torsdags då dom hade premiär. Det var lyckat! Vart jätte mycket folk man kände där, det var skojjjsigt.

I lördags så blev det utgång. Jag och några kompisar begav oss till Snaps på söder för att parta loss. Innan vi skulle gå in så skulle vakten kolla legget. Först kollade han på Marias och det var ok, sedan kollade han Heddas och det var också okej, men när han kollade mitt så höll han det i säkert 5 min och var jätte tveksam. Då menar jag verkligen jätte. Det var lång kö och man kände sig liiiite nervös. Det ÄR jag på mitt leg. Men bilden är tagen för typ 5 år sen. Då var jag brunett dessutom. Han tvekade och tvekade. Jag brukar ta med mig mitt leg när jag går ut för att på mitt körkort ser jag ut som en blond söt liten bondeflicka. Jag vet inte vilket som är värst? Ska nog ta om bilden både för mitt leg och för mitt körkort. Illa... Tids nog så kom jag in iaf. YES !

Blev även mys med M i lördags. Eller rättare sagt söndags natt/morgon. Lovely !



Blev filmmys igår med 1 kilo godis haha.. Vi såg "i want candy". Lyckad kväll..!!
Nu ska jag åka & handla massa mat och fylla kyl och frys!
PUSS

RSS 2.0