1 vecka har gått

God morgon. Eller nja, god lunch !

Idag sov jag ut till kl 11.00. Kom ju trots allt inte i säng förens vid 01.30.
Hade en jätte trevlig kväll hemma hos syster yster med robban, danne, jenny, jens & veronica. Alla hade spelat på stryktipset, ingen fick tyvärr 13 rätt. Bättre lycka nästa gång. Sen blev det middag bestående av: Fläskfile, potatis, morötter & en jätte god chili/bearnesås :) Mums !!! Kvällen godis för mig fick bestå av salta pinnar, men helt okej. Tycker det är rätt gott att få i sig smaken av salt.

Har precis ätit klart min brunch som bestod av: Äggröra med röd-gul-purjolök, svamp, bambuskott, böngroddar och gouda ost. Morötter. 100 gram räkor.


1 vecka har gått nu sen jag började min diet. Det har gått överraskande bra fasktiskt. Riktigt stolt och imponerad av mig själv. Har inte fuskat med någon mat eller ens ätit en bit godis. Känns jäkligt bra !!! Har även tränat 8 träningspass denna vecka och det känns så bra !!

Nu ska jag laga 4-6 olika rätter inför veckan som kommer. Skriver senare ikväll vilka rätter det blev. Ha en toppen kväll och lämna gärna en kommentar :)

KRAAAAM

Påfyllning i kyl & frys !

God eftermiddag !

Imorse ringde klockan 8.00. Gick upp och åt havregrynsgröt, 2 ägg och fyllde på med en massa vatten. Sen var det bara att bege sig till gymmet. 9.30-10.30 var det Step med bästaste Jenny. Hon är SÅ grym. Men det är sjukt jobbigt att träna så hård och intensiv fettförbränning på morgonen. Damn. Svetten droppade på golvet - I LIKE

Tog min nya proteindrink med smak av choklad/blåbär direkt efteråt. Ett riktigt bra vassleprotein (snabbt protein). Sen åkte jag hem, tog ett härligt bad och städade, sen lunch. Pappsen kom och hämtade upp mig sen och så åkte vi och handlade:

* 4 apelsiner
* 6 burkar champinjoner
* Grillkrydda
* 2 gräddfil
* 1 Kesella/Kvarg (perfekt proteinmål som kan tas på kvällen. Då kroppen vilar så bygger den muskler, vilket den gör under hela natten och därför är det ett perfekt mål att ta innan läggdags)
* 1 kg kycklingfile
* 6 burkar makrillfile
* 1 kg morötter
* 1,7 kg nötfärs
* 400 g pistage/cashew nötter
* 2 zuccini
* 24 pack ägg
* 4 äpplen

Inte mycket onyttigheter där *ler*. Nu räcker detta en vecka. Har basvaror hemma också som kryddor, sallad, paprika, lök, gurka, havregryn, mjölk, bär, broccoli, ärtor, majs, wokgrönsaker, skinka, kalkon, fetaost mm.

 Mitt ena proteinpulver


IKVÄLL blir det stryktipset, melodifestivalen och kanske några salta pinnar HAHA ;)
KRAM !!!

Jag är tillbaka, IGEN !

Nu tänkte jag börja blogga igen. Haha. 10:e gången gillt? Jag får så många uppehåll med min blogg. Antar att man har så mycket annat i livet som man prioriterar mer. Men det är väldigt skönt att få skriva av sig alla tankar och funderingar man har... Så därför ska jag börja igen !!

Nu har det skett lite förändringar i mitt liv !

Har varit hos Jenny (min fd idrottslärare, som även äger gymmet Haninge hälsostudio) och fått hjälp med kostschema och även fått 2 veckors gratis träning där. I söndags så vägde hon och mätte mig. Ska dit nästa söndag och mäta, väga mig och prata om hur allt har gått.

Det som är så skönt är att jag träffar Jenny där varje dag så vi kan prata om hur dagen har varit, om jag har varit hungrig, mätt, nöjd, inte nöjd osv.

Denna veckas träning ser ut såhär:

Måndag: Step 1 tim
Tisdag: Combat 1 tim
Onsdag: Pump 1 tim + Spinning 1 tim
Torsdag: Afrodans 1 tim
Fredag(idag): Pump 1 tim + sola
Lördag: Step 1 tim + benträning på SATS
Söndag: Mage/ryggpass på SATS + Afrodans 1 tim

= 10 träningspass denna vecka. ME LIKE !!!

Har inte fuskat någonting alls heller under dessa dagar.
Har ätit och tränat precis som jag ska :)

Jag är så taggad. Så motiverad. Så glad. Det är så kul. Nu ska jag satsa 110%. Nu ska jag komma i mitt livs bästa form någonsin och det känns så bra.  NU KÖR VI !!


RSS 2.0