Diplomerad massör nästa

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Jag kom in på Massör utbildningen.

Jag är SÅ glad. weiii. Längtar så himla mycket.

Det pirrar i magen *ler*. Nu är jag ett steg närmare mitt mål här i livet !
Snart får jag börja beställa visit kort.. hihih...

UNDERBART ♥


Bomb

Då var det helg igen. Va härligt !

Idag var jag och pappsen på Ica maxi och storhandlade. Det blev massvis med mat och lite extra lyx tills ikväll. Har köpt räkbomb (smörgåstårta), lite godis och chips. Yummie ! Nu ska jag gå och äta lite smörgåstårta *mmmm*

Ciao ^^



 

Sol vind & vatten

Måndag: Min lediga dag. Så himla skönt. Fick uträtta lite ärenden och så. Blev ett spinningpass på kvällen =) M´s pass är grymt alltså. Han är grym ! Tycker verkligen om hans pass...

Tisdag: Jobba kl 12-21. Blev ingen träning innan men efter jobb passet som kom S till mitt jobb så tog vi en powerwalk hem i -8 grader och blåst. Vill man vara fin får man lida pin. Right ?!

Onsdag: Jobba 8-14. Glassigt pass. Fast blev dock övertid 1 timme. Så kom inte därifrån förens vid 15 tiden. Sedan mötte jag upp S för att hon skulle få provträna på SATS med mig.. weii. Det var jätte kul. Vi körde ett rygg/mage pass. Stenhårt ! Duktiga tjejer =) Åkte hem och åt massa med spenat och kassler. Så mumsigt. Sen blev det myskväll hemma hos M och hans mormor/morfar !

Torsdag: Utbildning 8.30-16.00. Efter det blir det förhoppningvis en promenad i solen. Ev träna ikväll. Får se. Tänkte träna fredag, lördag, söndag. Och har tränat måndag och onsdag. Så idag får det nog bli en vilodag.

Hasta La Vista !

China hua dong

Körde ett härligt pass på gymmet igår som bestod av rygg/biceps/mage.

Efter passet begav jag mig till pappsen där syrran och Jaya var. Vi pratade och hade trevligt. Efter en mysig eftermiddag där så drog vi iväg ett gäng och åt på kina restaurang. Det blev självklart Buffe. Yummie =) Jag och Danne tävlade om vem som kunde äta mest. Tror nästan att jag vann ;)  (som alltid) !

Kom hem vid 20 tiden och då blev det myskväll hos M. Vi kollade på Beck och hade allmänt trevligt =)

Nu ska jag göra lite pyssel hemma. Är ledig idag.

Föresten, vart fan tog våren vägen? Jag flyr snart det här landet.. usch... !!!! Ge mig vår och sommar NU.

Bye bye !

Överskottsenergi

Tog mig en sväng till gymmet idag. Tänkte köra ben/rumpa lite lungt, men det blev såhär:

* Uppvärmning
* Styrketräning: Ben/rumpa
* Ett spinningpass med Malin
* Avslutade med ytterligare 20 min kondition

Svett svett svett. Galet jobbigt men galet kul. Hade mycket energi idag på gymmet. Riktigt härligt *s*

Träffade även M på gymmet. Det var roligt =) ! Han var "besviken" över att jag inte provat på hans pass så nu ska jag lovat att jag ska göra det =) Tänkte börja ändra lite på mitt träningsupplägg. Jag har bara kört styrketräning nu i flera månader och visst, det har gett resultat. Men jag tänkte försöka minska på det och lägga in mer kondition/fettförbränning. Så det kommer bli mycket spinning och promenader nu. Får se hur det blir !

Träffade även J idag. Han var ute med hojjen. Nu är jag SÅ sugen att ta hojkort. Förra året åkte jag och J mycket tillsammans. Nu vill jag verkligen ta kortet. Vet inte hur jag ska göra. Jag har två val.. Komemr bli ett svårt beslut !

På återseende !

Saknar

Jag saknar vänner att göra saker med.
Att man har ett gäng som alltid träffas och gör roliga saker ihop.

Gå på bio.
Laga middag tillsammans.
Åka på kryssning/spa etc.
Åka till gamla stan för att gå runt och bara prata.
Ha picknick i vårsolen.
Filmkvällar.
Partykvällar.
Träna tillsammans med.
Ta långa promenader med.
Shoppa med.
Aktiviteter som bowling, brännboll etc.
Bada på Sydpoolen.
Åka till heron city och göra massa roliga saker.
Utomlandsresa.
Gotlands/Ölands/Norrtälje/vilken stad som helst - äventyr

Saknar allt sånt. Så sjukt tråkigt. Jag är trött på att i princip behöva göra sånna saker själv. Så trött på det.. Kräks på det !! Fy fan...

Kanske borde lägga ut en annons på internet...?

Nu ska jag till gymmet & träna skiten ur mig själv !
Ciao


- 0,5 L blod

Blodgivardagen hade jag framför mig idag! Känns så skönt att gå och lämna blod och veta att man gör en sån otrolig insats. Det stärker ens självförtroende. Iaf mitt. Veta att man räddar en annan människas liv. Det känns fantastiskt !

Alla som är friska borde ge blod. Även fast man är nålrädd. Jag är nålrädd men har kommit över det nu, nästan (läs inte alls). Mår man så dåligt över nålar så man svimmar, ja då är det inte så bra & lämna blod, men har man bara lite rädsla så borde man iaf försöka. Jag har lyckats. Idag var det min 7:e gång. Tänk att jag har lämnat blod 7 gånger. Det är 3,5 L blod sammanlagt och fler gånger kommer jag förhoppningsvis att ge.

Vi kvinnor får ge 3 ggr/år och män får ge 4ggr/år. Nästa gång för mig blir i Juli. Det ser jag redan fram emot =)

Dock blir jag otroligt trött efter blodgivningen, kanske inte så konstigt. Man får ju järnbrist i princip. Det järn man förlorar vid blodgivning får man tillbaka om man äter 7-8 kilo blodpudding. Men självklart får man järntabletter att ta istället (gäller bara att komma ihåg dom) för så många kilo blodpudding är det nog inte många som får i sig. 

GE BLOD - GE LIV
Nu ska jag sova. Tänkte försöka få 10 timmars sömn. Lovely !
Sussa gott ^^

Ps. Som ni ser så används grövre nålar, än vid vanlig blodprovstagning Ds.

Sydpoolen

Idag var jag på Sydpoolen med syrran, hennes man och deras lilla dotter. Det var sjukt kul. Vi badade bubbelpool, bastu, åkte ruschkana, badade i vågorna och strömmarna, åt god mat och motionssimmade. Hade jätte trevligt =)

Höjdpunkten var självklart ruschkanorna. Det fanns en snabb/kort och en lång. Den långa hade tidsräkning. Så vi tävlade om den bästa tiden. Efter några åk (läs 60) så hade man en aning ont i svanskotan. Slog i mig i slutet av kanan varje gång. Så jag räknar med ett stort blåmärke imorgon. Kan knappt sitta. Så när jag ska skita får jag sitta på huk istället!

Nu är jag helt slut. Ska förbereda inför morgon dagen samt dricka lite varm choklad och klistra mig framför Desperate Housewifes ^^

På återseende!


oh no

Ångest.. ångest.. ångest..

Varför?

Varför var jag tvungen att öppna min stora käft?
Jag har förstört det nu... Fan.. Jag chansade, satsade all in, och förlorade. Men, man kan aldrig vinna om man inte chansar..? Synd bara att min chansning gick kepp rätt åt helvete. . .


Ärlighet håller längst !

angry

Helvetes Jävla skit fan....

fan
fan
fan


Vilken kärlek !

Vilken kärlek ♥

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "Ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen: "Ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen:  "Ja min son"
Och här kommer videon till denna rörande och gripande historia:



Lovely

Har precis kommit hem från en 45 min massage. Helt underbart. Somnade ett flertal gånger. Så välbehövligt.

Nu ska jag till syrran och klippa hennes hår !
Ciao

Lediga, underbara Torsdag

Hej & Hå ! Solen skiner, vilket underbart väder.

Begav mig till gymmet imorse kl 10.30 för att köra rygg/biceps/mage. Planen var att hålla mig på gymmet och bara köra lugnt pga. att jag gjort nått med vänstra arm/axel. När jag står där, mitt i ljuset, och har styrketränat 1 timme, så kommer Elli, och hon bokstavligen talat, tvingar in mig till henne spinning pass - cykelpuls. Tuffaste klassen. Phhu, hur ska jag orka...? Hon tog fram pulsband och verkligen peppade mig. Så visst då, go for it, det vara bara in med arslet och sätta sig på cykeln.

Svetten rann och rann och rann. Passet var jätte kul. Men sjukt jobbigt. G a l e t. Kul att man kunde följa sin puls samt procenten av sin maxpuls. Då blev man mer peppad !!

Efter att passet var klart och endorfinerna flödade, så (galen som man är) fortsatte jag styrketräna på gymmet. Proppade i mig 2 bananer på 30 sekunder och körde ännu mer rygg/biceps/mage. Men då var man rätt så slut (läs halvtdöd).

Så, jag kom dit 10.30 och gick därifrån 14.30. Så blir det när man trivs på sitt gym. Stod dessutom och pratade med mina underbara arbetskollegor på SATS. Vi har vunnit pris för bästa SATS i Sverige. Jätte roligt =) Jag är så stolt över dom.

Nu blir det städning (hurtiga Hanna) och ev. ut och gå i det fina vädret.
PUSS!



Hektisk dag, men ändå bra

Idag har det först och främst blivit jobb. 9,5 tim. Direkt efter jobbet åkte jag och K till stan för att gå till martinshop. Det är en grym affär med grymma saker. Finns ju en blandning av allt där. Helt galet! Noten blev på några hundra haha.. Blev cafe besök efter det. Jätte mysigt ^^

Sen har jag nog till 90% bestämt mig för att gå massörutbildningen. Måste dock bara lösa sig med jobb och sånt. Men jag brukar fixa det mesta, så det blir nog inga problem!

Hälsa även på, på gymmet ikväll när jag och K var på väg hem. Träffade på mina underbara arbetskollegor där. I love them! Träffade M och vi ska ev. träna ihop imorrn då han säger "jag ska köra skiten ur dig".. Hum, vette fan om man vågar gå till gymmet nu haha...

Nu är det natti natti för mig!
puss

RSS 2.0