Im back !

NU är jag hemma från Grekland.. Kul att vara hemma o träffa nära o kära, men inge roligt väder här i Sverige. Vill tillbaka till 35 graders värme utan ett enda moln på himlen och bara ligga o steka på playan.. Håller redan på att lägga undan pengar till nästa resa =) haha.. Hur som helst så hade jag det HELT UNDERBART på Kreta. Sjukt mysigt =)

Ikväll blir det UTGÅNG !! weiiii... Har ju köpt med några liter sprit från Grekland så nu sitter jag och dricker lite drinkar.. mys..

Bilder från Grekland kommer komma upp. Men fixar det imorrn eller när jag känner för det =)

PUSSSSSS

Grekland here i come !

HEJ DÅ SVERIGE =) !

Nu drar jag till Grekland.. JIPPIIIEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

40 graders värme.. lovely... Skriver när jag kommer hem igen



YASSO !! (hej då på grekiska)

The eye

Igår åkte jag, N och hennes kids och lilla Nikki (hundvalpen) till Gålö och tog en promenad, fotograferade och åt glass. Mysigt ! Sedan åkte vi och handlade och åkte hem till N och laga mat och bakade äppelpaj. Efter att kidsen somnade så kom F och M över. Vilka trevliga grabbar. Så sjukt roliga.. hahaha.. Dom fick passa huset medan jag och N gick och köpte filmen "The eye" och lite gott att äta och dricka. Jag hade dock redan sett filmen innan, men kunde gärna se den igen =) Rekommenderar den till er som inte sett den. Filmen är riktigt bra !

Vi kollade på filmen, åt gott, myste med lilla söööta valpen. Hade sjukt kul. Så roliga och snälla killar =)
Kom hem vid ca 02.00 tiden. . .

Idag ska jag rensa avlopp hemma (boooring) men skitjobb behövs också göras. Sen vill jag komma iväg till gymmet ikväll men jag har sån sjuk träningsvärk så vet inte om jag pallar. Kanske bara tar en powerwalk. We´ll see.

Åka eller inte... ? Har sån sjuk beslutsångest... Skulle vara sjukt skönt att bara komma härifrån en stund. Bara få vara och slippa alla idioter som jag är så trött på just nu !

Ska lägga upp bild på min frukost som jag äter varje morgon. Jag är så duktig med min kost. Riktigt stolt. Har slutat äta dåliga saker, äta bara bra saker nu.. weii...

  Min frukost =)

Söta Nikki =)

Fin

Med napp i munnen

Precis nyvaken

PUSS

Pics´

Här kommer lite bilder som jag lovat:


Svampen som jag och syrran plockade !


En vanlig lunch =)


Dagens middag. Yummie !


Min nyfikna älsklingsbebis ♥

Kör på ba !

Tränade idag på gymmet. Jag och en massa grabbar. Fint ögongodis. Men dom kollade grymt mycket så man tappade koncentrationen (haha). Det blev armar och ben idag.

Jag har blivit starkare också, tar mer och mer kilo, känns verkligen toppen ! Träningen ger resultat. Grääääjt !!

Fått i mig en protein shake, och när jag kom hem så åt jag kalkon, fullkornspasta och svampsås (hemmagjord, till o med plockat svampen själv)

Nu är jag sjukt trött. Vet vilken träningsvärk jag kommer ha att vänta mig imorrn. Ska lägga mig och läsa lite, sen kommer jag sova gott..

Natti natti

the day

Imorse gick jag upp kl 7.00 på min SEMESTER för att vara duktig och ta en promenad på morgonen och göra massa ärenden. Varit sjukt duktig idag. Jag och syrran har även varit hos farfar några timmar idag. Fikade och pratade massor. Det kändes lite different. . . Sedan åkte vi och handlade mat och åkte hem till pappa och åt där och hade det trevligt. Kom hem nu (22.30) och dricker mitt nya "Rött te". Inklusive massa morötter. Yummie.

Imorrn ska jag stiga upp tidigt igen och städa lägenheten. Ser inte fram emot det.. usch.. tråkigt att städa. Sedan ska jag träna, antingen på förmiddagen eller eftermiddagen. Får se.

Nu ska jag fortsätta att surra med allt folk på msn. Jobbigt att vara så poppis *blink blink*

KÄRLEK till er

Svampplockning

Idag har jag varit ute i skogen med M och plockat svamp. Vi hitttade både kantareller och Karl Johan =) Så jäkla duktiga.. (bildbevis kommer sen) Det fanns även massa blåbär så jag tänkte ta en dag i veckan och gå och plocka..

Tog en powerwalk nu på kvällen med N. Jätte skönt... Mina nya vanor, mitt nya liv har börjat !

Imorrn på listan har jag:

* Morgon promenad vid ca 7 tiden
* Lunch hos P
* Eventuellt farsta och leta nya träningkläder och riktigt grymma träningsskor
* Städa hemma
* Skicka iväg några jobbansökan
* Träna på gymmet på eftermiddagen
* Ansiktsmask, hårinpackning, fotinpackning

Busy woman ;)

Nu ska jag dricka min oboy (vattenlöslig) och bara mysa
PUSS !

Han

Jag ska hitta en kille som kallar mig vacker istället för het.
Som ringer upp när jag lägger på, som skiter i alla andra tjejer han kan få,
för att han tycker att jag är den finaste i världen.
Som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
Som vill visa dig för världen att du är någonting.
Som håller din hand inför hans kompisar.
Som hela tiden påminner dig om hur mycket han bryr sig om dig,
och hur lycklig han är som har dig.
Som tar med dig när han träffar sina kompisar och säger:
"Detta är hon jag älskar.."


en vacker dag ska jag hitta honom...

Nya vanor

Äntligen något som jag så länge längtat till.. semester ! Toppen ! Semestern började igår och då firade jag med att åka och handla mat för 800 kr. Haha.. Jag fyllde hela kylen, frysen och skafferiet med bara bra och nyttiga saker. Duktig flicka vettu ! Jag kör hårt nu med kost och träning. Har jag gett mig fan på nått så ger jag mig inte för ens jag lyckats.. thats me..

Har även skaffat nya vanor:

♥ Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål (mellanmål). Men jag har ett fast kcal intag per dag som inte får överskridas.
♥ 2-5 frukter om dagen
♥ Minst 400 gram grönsaker per dag
♥ Träna 5 ggr/veckan
♥ Bara godis på helgerna
♥ Dricka mer vatten
♥ Hårinpackning, ansiktmask minst 1 ggr/månad
♥ Tid för mig själv en gång i veckan att bara sitta ner och fundera, andas och ta det lungt
♥ Fullkornspasta och fullkornsris
♥ Sluta med vitt bröd. Bara äta mörkt bröd, kavring och hårt mörkt knäckebröd

Weiii. Känns underbart med nya vanor. Jag har följt dom hittils iaf.
Nu ska jag äta en välförtjänst middag !
PUSS på er

Träning är mitt liv

Var ju på SATS idag, som jag skrev i inlägget innan. Det var sjukt underbart. Körde armar, mage och kondition. Jag älskar SATS. Det är hur underbart som helst. Jätte stort gym. Fina gruppträningslokaler. Så himla trevlig personal. Jätte fräsha omklädningrum med bastu och hela köret. Jag är otrooooligt nöjd. Varit glad hela dagen pga att jag tränade där idag. Tänkte skaffa medlemskort där, har bara lite beslutsångest över vilket kort jag ska teckna, dom har ju flera olika alternativ. När jag börjar där så ska jag skaffa personlig tränare. Har redan pratat med dom om det. Känns toppen !! =) Jag är så lycklig (tack för endorfiner)..

Nu ska jag ta och äta frukt och sen ska jag sussa sött ♥

Äventyrsresa på hög nivå

Var ute igår och åkte Jeep. Sjukt galen kul ! kan inte beskrivas med ord, måste upplevas. GALET !! Det måste och ska göras om.. Vilket äventyr !

Nu sitter jag här med min havregrynsgröt =) Är så duktig ! Kosten är ju a och o vid träning och viktnedgång. Så nu (kl 9.00) ska jag iväg med N och träna på Sats. Jag ska få en "personlig" tränare. Fast inte riktigt. Men en som ska hjälpa mig. Ska bli spännande...

Ha en bra dag !
Puss

Älska mig för den jag är

Jag funderar.. Har gjort det mycket..
En vän sa till mig en gång "lita inte på någon förutom dig själv".. Jag börjar fundera på om det ska bli mitt nya motto. Jag ska bara lita på mig själv. Det är nog bäst. Då kanske man inte blir lika sårad?

Jag är ledsen... arg.. besviken...sårad... igen...

Vilka vänner och killar kan man lita på? Hur vet man vilka man kan lita på? Är det inte bäst egentligen om man bara litar på sig själv?

Har hänt lite to much nu känner jag. Jag orkar inte.. Funderar starkt på att åka med M eller åka till P J och vara borta ett tag, och då menar jag inte bara 2 veckor. Ska faktiskt höra med P J om jag kan åka till dom nu i augusti eller början på september och vara borta en månad. Skulle vara sjukt skönt. Släppa allt här hemma.. För hur jag än gör, så duger jag inte och jag orkar lixom inte med det längre. Jag är den jag är, jag är bra för den jag är, jag älskar mig själv, och den som tycker annat kan dra åt helvete... !!

PUSSgodnatt !!

Ett ställe

Gick av mitt nattpass igår (fredag) morse. Det var riktigt skönt. Så nu är jag ledig fredag, lördag och börjar nattskift igen på söndag kl 21.00. Igår blev det utgång med K. Vi åkte in till "ett ställe" på söder och träffade upp M och K. Riktigt nice ställe med mycket fint ögongodis *s* =) Det blev en riktigt lyckad kväll !!

Ikväll kanske det blir utgång igen. Men får se. Hänger lite på en sak...

Imorrn tänkte jag träna och sedan se vad dagen har att erbjuda. Har lite stuff to do =) Satt säga va !

Jag sitter och funderar. Väldigt mycket. På allting. Blir snurrig av mig själv. Ska jag åka iväg 2 månader? Var rätt bestämd innan men nu har något annat dykt upp i mitt och min familjs liv, en enorm lycka, så jag vet inte om jag kan åka iväg då, som jag hade planerat. Tänkte spara alla pengar iaf och så får jag se vad som händer. Skulle vara sjukt kul att åka till T. Men vet inte om just dom månderna är så bra, med tanke på att vi kommer få tillökning i familjen =)

Well, känner att jag har så mycket att säga och skriva, men får inte ur mig allt jag vill få sagt. Får väl låta det vara för denna kväll, kanske återkommer imorrn..

Puss

Kärlek

...Olyckligt kär...

Jag har aldrig känt så här förut. Varför?! Det skulle vara du och jag. Det ska vara du och jag. Varför gör du så här?

Jag är kär i dig...


RSS 2.0