Taxinge Slott

Vilken toppen dag det har varit idag. Jag är så glad =) !

Förmiddagen tillbringades med en snabb visit (läs minst 30 min) på Loppis på väg ut mot Södertälje. Sedan åkte vi till Taxinge Slott, som ligger i Södertälje. Det var sååå fint där. Verkligen. Helt underbart. Vi fikade på det mest grymmaste fiket ever. Det var så mycket tårtor och kakor så jag slutade räkna efter 50 st. Galet. Obeskrivligt. Måste bara upplevas.

Handlade både det ena och det andra där borta. Fanns jätte goda doft grejjer som jag har köpt till min lägenhet. Det blev sol och bad. Riktigt härligt. Sedan åkte jag hem för att sedan åka till min älskade J. Vi åt jätte god middag och hade så trevligt. Guld värt !

Går dagen var inte heller så dum. Blev jobb på förmiddagen. Sedan var jag och pappa och tittade på kyl/frys till mig. Kom sedan hem och bara tog det lungt. Satt på msn och började prata med M, en gammal kontakt. Det var roligt. Vi pratade om bla. min nya lägenhet. Med tanke på att han själv jobbar inom byggbranchen så delade han med sig av tips och idéer. Det tackar jag för !

Nu ska jag ta en dusch och sedan får jag se vad jag känner för att göra..

Adios amigos ^^

Lite ledighet för en gångs skull

Då var det fredag igen. Fredag hela veckan !

Har inte skrivit på en vecka. Har varit rätt busy. Förra veckan jobbade jag 6 dagar av 7. Heltid plus typ.

I måndags kom mamma hem från Grekland. Hon hade varit där i 1 månad och var brun som saaaatan *avis*. Så skönt att ha henne hemma igen. Vi "firade" hemkomsten med ett restaurang besök. Myspys.

I tisdags var jag ledig. Då åkte jag till skolan och masserade M i 2 timmar. Det gick jätte bra faktiskt. Im back in the game !

Onsdag. ÄNTLIGEN fick jag min efterlängtade massagebänk. Den är så fin och skön. Me like ^^

Resterande dagar denna vecka har gått åt till jobb och ska renoveras i min lägenhet.
Nu tänkte jag lägga mig och vila. Är helt slut som artist !

Puss så länge

RSS 2.0