Frågor & Svar !

1. Favoritsport?
Kampsport helt klart! Även ishockey, dans, fotboll.

2. Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Ögonen

3. Tycker du om kinamat?
I löööve it

4. Röker du?
Nej, har aldrig gjort & kommer aldrig börja heller

5. Vild fest eller romantisk hemmakväll ?
Vild fest, för att hitta någon att ha romantiska hemmakvällar med? (haha)

6. Fem största intressen?
Umgås med nära & kära, kärlek, bilar, mc, träna

7. Fyra egenskaper?
Omtänksam, empatisk, envis och kärleksfull

8. Tre viktigaste egenskaperna hos en partner?
Ärlig, snäll och rolig 

9. Mitt motto?
Var så mot andra som du själv vill bli bemött ! 

10. Kan du spela poker?
You bet i can =)

11. Kan du några andra språk än spanska?
Japp, engelska, lite spanska, grekiska och turkiska

12. Vilket namn står på ditt födelsebevis?
Hanna Victoria

13. Vilka världsdelar har du varit i?
Europa, Afrika, Asien. Men ska åka till Amerika och Australien  

15. Vad är du beroende av?
Kärlek, mat, godis, sömn

16. Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Nej. Jag är dock fotograf, men gillar mer att vara med på bild (ego)

17. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En bil och en R1

18. Äter du frukost dagligen?
Ja, skulle aldrig hoppa över frukost. Det är det viktigaste målet !

19. Yrke?
Precis färdig utbildad Undersköterska. Ska bli polis, narkossköterska, ambulansförare eller barnmorska senare i mitt liv

20. Har du några piercingar/tatueringar?
Japp. Tatuering på skulderbladet. Ska snart göra en till, men vart och vad är ännu hemligt för er. Har en piercing i naveln. Hade en i tungan i 4 år, men tog ut den för ett halvår sen. Iiiinte bra för tänderna... Ta aldrig hål i tungan !!!

Har ni några frågor så var inte mesiga, utan fråga!! Jag svara på alla. Vill du vara anonym så skriv anonym vid "namn". Ser fram emot massa frågor nu...

Over and out ^^

Last night

Lördagen bjöd på en underbar kväll/natt. Jag, K och B befann oss på Strand Hotell och festade loss. Det var jätte bra musik, god dricka och underbart sällskap. Vad mer kan man begära?

Med tanke på att vi befann oss ute på Dalarö så var det näst intill omöjligt att komma hem om man inte beställde taxi. Dessutom tog ju inte festen slut efter att strand hotell stängde, utan vi fortsatte att festa loss. Alla begav sig hem till R och det var fullt ös medvetslös. Under kvällen och natten mådde jag verkligen underbart. Hade dock ingen koll på hur mkt sprit jag fick i mig, vilket märktes dagen efter.

Jag vaknade upp igår morse (söndag) mitt på Dalarö, helt slut i hela kroppen. Världens huvudvärk och så sjukt bakis och illamående. Spydde ett antal gånger. Har aldrig varit med om värre. Aldrig någonsin... Brukar faktiskt aldrig bli bakis. Har spytt två gånger i hela mitt liv när jag har varit bakis. Men att jag spydde igår berodde nog på att jag fick i mig:

Två drinkar
4 cider
En halv flaska champagne
Och klunkade ren absolut vodka..

Bra Hanna, bra. Så korkat att dricka så mycket. När jag vaknade upp så var jag as hungrig. Som vanligt. Som jag alltid är. Jag frågade robin efter lite frulle, men hans kylskåp var tomt. Så jag fick ta mig en protein drink. HAHA. Han hade typ 9 olika alternativ. Efter att jag druckit upp den så säger han "haha, det var 2000 kalorier i din drink".. Tack Robin, tack. Bantning pågår from nu !!!

Igår kväll och idag passar jag syrrans lägenhet. Det är najs. 105 kvm för mig själv med en fet plasma tv och bärbar dator. Lovely !

Från och med idag ska jag komma igång med min "diet" igen. Har hamnat lite snett, men det blir så ibland när man inte orkar bry sig. Men nu jävlar.

Ska storhandla mat i veckan också. Alltid bra och alltid kul att fylla kylskåpet, frysen och andra skåp med mat. Matvraket Hanna =) I looove it !!

PUSS



Dagens shopping

Hej snuttisar !
Idag var det min sista jobbnatt. Gick av kl 7.15 imorse och då började min semester. Lovely ! Har semester nu i 2 veckor. Så lycklig =)

Idag har jag:

* Hämtat mitt nya headset från tre
* Hämtat mina linser
* Handlat följande:


1. Max factor foundation 140 kr
Maybelline dream mousse bronzer 120 kr
Loreal voluminious mascara `rea´ 70 kr
Make up kudde 25 kr


2. Rakhyvlar 30 kr
Geleinlägg till mina högklackade skor 60 kr
Raklödder 50 kr


3. Svarta strumpbyxor 50 kr


4. Banan, apelsin, soppa, ramlösa smak blåbär. Jätte god !

Breakfast a lá Hanna

Dagen har börjat riktigt bra. Jag åt en god och underbar frukost... Frukost är det viktigaste målet på dagen, glöm inte det !!

Den bestod av:

Mild lättyoghurt (0,5% fetthalt) med dinkelflingor, linfrön, russin och banan. En mörk macka (solros/rågbröd) med makrill. Sedan ett glas Godmorgon tropisk juice =)

(linfrön)


Milen

Jobb jobb jobb.. träning träning träning..

Det består mitt liv av just nu ! Men det känns bra. Det är tryggt för mig. Efter jobbet idag så gick jag en mil. Från Dalarö mot Handen. Det var riktigt skönt faktiskt, tills det började AS regna. Men som ordspråket säger: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Fast just nu var jag inte klädd för regn, men lite vatten skadar ju inte.

Efter en mil mötte jag upp min syster och så åkte vi och åt Filémignong black and white. Mums. Jag kände mig väl förtjänt efter denna dag...

Nu är jag ruggigt trött. Gick upp 5 imorse. Har bara sovit 1,5 timma inatt, jobbat hela dagen, gått en mil.. Kanske inte så konstigt att man är trött? Ögonen går i kors nu. Dessutom ska jag jobba hästpass imorrn, dvs. 7.00-21.30.. Så jag tänkte faktiskt börja tänka på refrängen och försöka krypa till sängs alldeles snart !

Sov gott & dröm sött

Jag är bra

Har varit ledig idag. Det var välbehövligt. Idag har jag:

* Fått mitt slutbetyg från komvux och skickat in till Sjuksköterskeprogrammet
* Ring några viktiga samtal
* Handlat massa nyttiga saker hem till kylskåpet (linfrön, dinkelflingor, satsumas, banan, mild lättyoghurt, lättmjölk)
* Har även tänkt på massa saker, på livet, på folk, och jag är trött på idioter, trött på killar som är tillsammans med fel tjej, sluta va otrogen mot henne, gör slut istället -arg-
* Gått en promenad
* Städat


Nu ska jag baka lite bröd, lyssna på a la musica och njuta av att jag är en bra och underbar människa !

PUSS ♥

walking on sunshine

Idag är jag trött. Jobbade 7.00-21.30 igår. Ska även jobba idag. phuu. Va duktig som inte åt något godis på jobbet igår. Hade rast efter halva dagen och då tog jag mig en promenad på 1 timma ute på Dalarö. I skogen någonstans. Hade aldrig gått där så det var ju spännande. Väldigt skönt var det iaf =) Älskar promenader ! Jag och Robban gick från jordbro till skogås i tisdags. Det var jätte härligt. Fint väder och vi drog många skämt på vägen. Förena nytta med nöje !! Jag tänkte gå från handen - globen/stan/söder någon dag. Någon som vill haka på...?

Nu ska jag sola på balkongen och äta en mumsig frukost.

Ciao !

Party on dude

Har inte orkat skriva om helgen. Men bättre sent än aldrig.

Jag, J och K begav oss till Golden hits och var där tills dom stängde, dvs kl 3.00. Det var verkligen ett bra drag där. As kul! Många fina killar *mums*. Fick jätte många komplimanger under kvällen. Det var jätte roligt. Aldrig fått så många faktiskt. Iaf aldrig så många under en och samma kväll. Komplimang efter komplimang så började jag till och med räkna dom i huvudet på skojj. haha =) Efter dom stängde åkte K hem medan jag och J fortsatte natten på stureplan. RESPEKT (not) Haha.. Jag är inte den som hänger där, men tydligen passade jag in. Slapp betala för hela fortsättningen av natten. Blev bjuden på inträde samt drinkar. Vilket lyx ! Ett antal brats kom fram till mig o ba "hej, vad snygg du är, jag heter jesper, vad heter du?".. men lagom mycket backslick.. Fast faktiskt så var han riktigt snygg ändå !

En annan stureplans grabb sa "Du ser ut som en ängel, var kommer du ifrån? himlen?" Haha, så söt. Han va faktiskt en fin kille utan backslick. Sånt gillar vi...

Vi dansade och höll igång ända till kl 6.00 på morgonen *phuuu*.. Sedan trötta och en aning onyktra så begav vi oss hem och sov gott...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag varit på kommunmöte samt infomöte på Dalarö. Det var faktiskt lärorikt och kul. Sen på Dalarö fick jag åka 4hjuling med M. Det var så j*vla kul =) Jag ska få köra den någon dag, hann inte idag, blev lite ont om tid. Men det kommer fler dagar.

Idag är det tvätt som gäller sedan ska jag bara mysa framför tv:n och äta morötter. Inge godis här inte. Jag har ju alltid varit den som har haft lätt att stoppa i mig godis, eller socker överhuvudtaget. Så nu ska jag försöka att bli av med mitt sockerberoende. Det sägs att det ska ta 13 dagar ungefär. Jag kom till 4 dagar, sen sprack det. Imorrn försöker jag igen. Dag 1 imorrn ! Kämpa kämpa kämpa. . .

Lämna gärna en kommentar *hundvalps ögon* Ni är dåliga på det...

PUSS

Fredag

Då var jag, K, B, J, I, A inne i stan i kungans på "smaka på stockholm". Det var sjukt mkt folk men jätte mysigt och skojj. Otroligt fint ögongodis. Aldrig sett någon snyggare kille än han *torkar mig i mungiporna*. Efter några timmar där så begav vi oss till Söder. Gjorde inget speciellt, fick skjuts hem. När vi väl var hemma så åkte vi och lämnade J på Dalarö. Då var jag, K och L kvar i bilen. Så skulle vi åka tillbaka till handen då K upptäcker (detta var alltså kl 2 mitt i natten en fredag natt) att det lyser grönt i skogen längre bort. Så vi åker in och ser om det har hänt nått. Vi ser att det är tre människor med pannlampor som rör sig. Vi drar ner rutorna på bilen (vågar ju knappast öppna dörrarna) och frågar:

Vi: - Ursäkta, har det hänt nått?
... inge svar..
Vi: - Ursäkta, men vad gör ni?
Dom: - Dra härifrån
Vi: - Men vad gör ni, har det hänt något?
Dom: - Vi plockar fjärilar, stick härifån, NU !
Vi: - Plockar ni fjärilar? Mitt i natten kl 2? På en nationaldag? (tjena lixom)
Dom: - Stick! Bäst att ni drar härifrån, nu...

(vi såg att dom hade mörka kläder på sig och hade säckar med sig och i dom stoppade dom massa saker från marken)

(en kille börjar gå mot oss)
Vi kör gasen i botten och drar därifrån. Plocka fjärilar? A men visst.. Mitt i natten, i skogen vid högstabanan, en fredag natt och plockar i stora säckar.. eeeeh...

Vi ringer snuten (som uppskattade jätte mkt att vi ringde, dom tyckte det var kul att åka på lite annorlunda larm, haha söta) som kommer dit efter någon timme. Då hade vi redan hunnit hem. Men jag fick prata med ena polisen i telefonen (en ung kille, som var jätte söt) och guidade dom rätt. Dom hittade spår av dom, men såg inget annorlunda. Mina tankar är, att antingen är det stöldgods som dom "delade upp" jämt med varandra, eller så plockade dom likdelar. HAHA.. Förlåt, men jag är lite sån av mig, tror det värsta.. Undrar vad som hade hänt egentligen. Kommer vi någonsin få reda på det...?!

Kalas

Myspys hos K igår.. Födelsedags kalas !! Massa gott gott. Helt sjukt. Lasagne, sallad, mackor, dricka, lasagne igen (haha) glass, maräng, hallonpaj, blåbärspaj, vaniljsås, fruktsallad, kakor, dricka igen, choklad....

YUMMIE !... yes och där gick jag upp 3 kilo.. (not good)

Jobbade imorse med H. Det gick jätte bra. Vi fick allt att rulla. Det var skönt ! God mat idag, blev kassler, champinjonsås, potatis och grönsaker. Jag var kocken =) Mästerkocken *ler*

Har varit med pappsen hemma hos syrran idag också. Hon har gjort om sin balkongen. Jätte fint blev det ! Otroligt vackert... Verkligen mysigt. Skulle kunna sova på balkongen...

Imorrn blir det solning på balkongen sen soooova hela dagen. Ska nämligen jobba natt från torsdag kväll till fredag morgon. Sen är jag ledig fredag och lördag, sedan jobba natt söndag kväll till måndag morgon..

Så det blir party i helgen med tanke på att jag är ledig.. weiiii..

Nu ska jag äta jordgubbar med glass !

(bilderna är från min examen, en vecka sen)

image283 image286

Tjingeling

Har börjat jobba natt. Blev min första natt inatt. Alltså söndag kl 21.00 tills imorse kl 7.15. Det gick bra. Men mellan kl 03.00-05.00 så är man otroligt trött.. Då blir det massa te och frukt för att hålla sig vaken..

Idag har jag sovit ut. Sedan har jag varit och handlat några kassar med mat. Så nu är både frysen och kylen fylld med mat. Härligt !

Imorrn blir det jobb. Stiga upp kl 5.00. Fy .. Sedan fyller K år. Så blir fika där. Sen vet jag inte riktigt vad som händer under dagen och kvällen, det återstår att se =)

Nu ska jag äta jordgubbar och satsumas

PUSS & KRAM

RSS 2.0