Fredag

Då var jag, K, B, J, I, A inne i stan i kungans på "smaka på stockholm". Det var sjukt mkt folk men jätte mysigt och skojj. Otroligt fint ögongodis. Aldrig sett någon snyggare kille än han *torkar mig i mungiporna*. Efter några timmar där så begav vi oss till Söder. Gjorde inget speciellt, fick skjuts hem. När vi väl var hemma så åkte vi och lämnade J på Dalarö. Då var jag, K och L kvar i bilen. Så skulle vi åka tillbaka till handen då K upptäcker (detta var alltså kl 2 mitt i natten en fredag natt) att det lyser grönt i skogen längre bort. Så vi åker in och ser om det har hänt nått. Vi ser att det är tre människor med pannlampor som rör sig. Vi drar ner rutorna på bilen (vågar ju knappast öppna dörrarna) och frågar:

Vi: - Ursäkta, har det hänt nått?
... inge svar..
Vi: - Ursäkta, men vad gör ni?
Dom: - Dra härifrån
Vi: - Men vad gör ni, har det hänt något?
Dom: - Vi plockar fjärilar, stick härifån, NU !
Vi: - Plockar ni fjärilar? Mitt i natten kl 2? På en nationaldag? (tjena lixom)
Dom: - Stick! Bäst att ni drar härifrån, nu...

(vi såg att dom hade mörka kläder på sig och hade säckar med sig och i dom stoppade dom massa saker från marken)

(en kille börjar gå mot oss)
Vi kör gasen i botten och drar därifrån. Plocka fjärilar? A men visst.. Mitt i natten, i skogen vid högstabanan, en fredag natt och plockar i stora säckar.. eeeeh...

Vi ringer snuten (som uppskattade jätte mkt att vi ringde, dom tyckte det var kul att åka på lite annorlunda larm, haha söta) som kommer dit efter någon timme. Då hade vi redan hunnit hem. Men jag fick prata med ena polisen i telefonen (en ung kille, som var jätte söt) och guidade dom rätt. Dom hittade spår av dom, men såg inget annorlunda. Mina tankar är, att antingen är det stöldgods som dom "delade upp" jämt med varandra, eller så plockade dom likdelar. HAHA.. Förlåt, men jag är lite sån av mig, tror det värsta.. Undrar vad som hade hänt egentligen. Kommer vi någonsin få reda på det...?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0