Mina närmsta vänner

Tänkte skriva och lägga upp en bild på mina närmsta vänner. Skriva hur länge jag känt dom, deras bästa & sämsta egenskaper.. Lite hur dom är osv.. De mesta är sanning men exempelvis "sämsta egenskap" får ni ta som en nypa salt, det e lite skojjigt bara !!!



EMELI:
Min kära Emeli. 20 år. Bosatt i Handen. Kände redan kemin mellan oss två när jag redan låg i mammas mage. Ni måste ju hajja hur grymt det va ! Hur som helst, jag ploppade ut en månad före Emeli. Och sen när hon ploppade ut på SÖS BB så blev vi kompisar ! Det va lixom kärlek vid första ögonkastet. Så redan sen födseln, så har vi känt varandra. 20 års vänskap. Det är obeskrivligt ! Vi växte upp tillsammans i dom FINA områdena i Jordbro. Dvs. villorna/radhusen. Vi bodde bara några hundra meter ifrån varandra. Vi började på dagis tillsammans (segelkobben). *Busigast på hela dagiset*. Sen gick vi på förskolan (fjäderkobben) tillsammans. Och efter dessa busiga tider så började vi äntligen på den oförglömliga skolan Kvarnbäcksskolan. Därifrån har vi sjukt underbara minnen. Bästa minnena i mitt liv. Vi gick i samma klass även där i 3 år. Sedan gick vi "skilda vägar". Jag flyttade till Handen och började i musikklass i Brandbergsskolan i 4an och Emeli bodde kvar i Jordbro och gick 4an i Kvarnbäck. Efter 4an så flyttade Emeli och 
hennes familj till Ornö och gick skolan där 1 år. Sen gick hon Dalarö skolan 6-9an medans jag fortsatte & gå Brb skolan i 4an-9an.
Efter 9an så började vi gymnasiet tillsammans. Mediaprogrammet på Fredrika. Vi gick 1an & 2an tillsammans. Sen började jag 3an och emeli skulle gå om 2an. Hon gick ett litet tag, men sen insåg hon, att det här va inte hennes grej. Hon valde istället för att gå vidare i sitt liv och ägna tid åt sig själv genom att beundra sig själv i spegeln och filosofera under granarna i skogen på Ornö.
Hon byggde en kojja och satt och tänkte på de gamla minnena vi hade tillsammans under vår uppväxt. 
Nu bor hon tillsammans med sin fru Micha och deras barn spike. Som även är mitt gudbarn. Dom lever lyckligt, jobbar tillsammans inne i stan och har delat vårdnad om ungen och delad ekonomi. Vi har rest tillsammans till Alanya 2007. 
Emelis bästa egenskaper: Snäll, ärlig, omtänksam, min privata psykolog, klockren humor, söt, öldrickare (vilket innebär att jag får ha min sprit ifred, tack), sånt underbart stöd, alltid bra och prata med, man får alltid lätta sitt hjärta hos henne, alltid där när man behöver henne, kan lita på henne aa som sagt, listan kan bli låååång.

Emelis sämsta egenskaper: Öldrickare (så man kan inte dela kostaden på spriten, haha). Är JÄVLIGT bra på att disskutera, vilket även är en bra egenskap så klart, men i det fallet som jag syftar på, så är det inte kul o hamna i bråk med henne. Blir hon arg, då blir hon så arg, så hon tror att hon e hulken, för hon har en förmåga att kunna slänga upp folk på väggen, även killar. Envis. Har hon rätt så har hon rätt, precis likadan som jag. Satt hon ger sig inte förens hon har rätt och så är det. Punkt slut !!    



HEDDA:
Hedda. 21 år. Bosatt i Jordbroslavien. Även känt henne i 20 år. Vi växte också upp tillsammans i Jordbro. Även hon bodde, som jag, i de fina villorna *diva*. Vi gick tyvärr inte på samma dagis eller förskola. Men vi gick i Kvarnbäcksskolan tillsammans. Fast hon va en årskurs före mig. Under den tiden var vi inte så tighta.. Vi kände varandra och lekte tillsammans, men vi umgicks inte 24/7, som jag gjorde med Emeli och Kickan. Efter vår tid i Jordbro så började även Hedda i Brandbergsskolan, fast hon gick instrumental klass. Jag sjöng och hon spelade. Vilket grymt team ! Team sing and play ungefär.. Hedda bodde kvar i Jordbro under hela sin uppväxt och fortsatte sin skolgång i Brb. Sedan började hon gymnasiet. Fredrika. Som jag. Fast den här sötnosen kände inte för att bli en mediahora som jag & emeli, utan hon gick sin egna lilla väg, och blev en teaterapa istället. Well, förstår ni vad jag har fått stått ut med? .. men.. det är ju kärlek.. så klart jag står ut med henne *hihi*.. Tog studenten året före mig. Hon kunde verkligen inte vänta. Efter studenten så började hon jobba på Malmis, ute på Dalarö. Det var nog kanske runt 2:a ring som vi verkligen blev tighta.. Och sen dess har vi hållt ihop. Även jag började jobba på Malmis, så vi blev arbetskamrater också. My dearest friend, flyttade hemifrån för några månader sen, men valda att flytta till ghettot i jordbro. Bra Hedda, bra. Jag kommer iaf INTE o hälsar på. Lättare sagt än gjort. Så klart jag hälsar på, fast jag har med mig pistolen under jackan och pepparsprayen i handen. 
Heddas bästa egenskaper: Omtänksam, snäll, söt, go, kramgo (precis som jag), bryr sig mer om andra än sig själv, vill alltid allas bästa, rolig, alltid välkommen och finns alltid där.
Heddas sämsta egenskaper: FÖR snäll, vilket gör att folk lätt kan utnyttja det.. haha.. lilla hedda..inte lätt när det är svårt.. Hon bor i ghettot och är snart polare med alla i Jordbro. Kanske snart kan öppna en kompisförening i jordbro hedda? 


KICKAN:
Kickus. 20 år. Bosatt överallt.. haha.. Egentligen bor hon på Dalarö med la familia men har sin pojkvän i Handen. Så det blir 50/50. Och ibland sover hon även i bilen, ibland tar hon sin rosa sovsäck, sin rosa kudde och rosa nalle och lägger sig på Rudan på en flotte och räknar stjärnor & somnar till "sov du lilla videung". Som sagt, svårt att vara specifik när det gäller hennes boende.
Har känt den här lilla pinglan också i 20 år. Växte upp tillsammans i Jordbro. Jordbro power, hell yeah. Hon bodde på samma gata som Hedda. Dom hade till & med husen mitt emot varandra. Det var alltid så fuskigt för dom hade alltid busshållsplatsen utanför deras hus. Det var jag avis på. Både lixom 841an (som man tog till skolan), 837an, 835an, nattbussarna etc etc. Vi gick inte dagis eller förskola tillsammans. Vi gick på fritids tillsammans och vi gick även i samma klass i Kvarnbäck 1an-3an. Hon hakade på sen till Brandbergsskolan där vi gick tillsammans i 4an-9an. Sen delade vi på oss. Även fast vi var siamesiska tvillingar så var vi tvugna att klippa bandet där emellan *snyft* Hon ville bli en teaterapa, som hedda, och valde teaterlinjen på Fredrika. Hon gick där ett halvår eller nått sånt, och insåg sedan att det där va inte hennes grej, jag hade självklart hopp om att hon ville bli en mediahora som jag, men hon svek mig, för att bli en sångfågel istället. Hon började sånglinjen och kvittrade fint i träden. Det var hennes grej !! Som tur va, så behövde hon inte gå om, utan gled in på ett banan skal på en annan linje och så den 9/6 2006 så stod vi där, utanför skolan, vitklädda, söta, perfekt makeup & håruppsättning, sjöng studentsången och höll varandra i händerna o grät av lycka för att sedan tillsammans -hand i hand- springa till vårt gemensamma flak. Det där var ett "halleluja moment"..!! Även Kickus har jobbat på Malmis. Vi har rest tillsammans mycket. Grekland, öland, bulgarien, fjällen, båtluffat säkert 10 somrar, även den här listan kan bli lång. Vi är fortfarande lika tighta nu som vi var när vi va små. Under kvarnbäckstiden, då jag, emeli och kickan gick i samma klass, så var det lite speciellt det här med killar och "kärlek". Då delade vi på killarna. Var jag tillsammans med en kille, så va kickan tvungen och vara tillsammans med honom också, samtidigt. Det va lixom så här. En kille säger följande: "Hanna, får jag bli tillsammans med dig".. jag svarar: "aa men jag blir bara tillsammans med dig om du blir tillsammans med kickan eller emeli också". Jepp, här delade vi på ALLT !!.. haha.. en till grej.. Kickan och min svenska var inte sådär fullbordad när vi va små. Så varje gång vi skulle sova över hos varandra, så frågade vi "Får jag sova över dig?".. vi fattade inte att man skulle säga "får jag sova över HOS dig".. blondiner..
Kickans bästa egenskaper: Wannabe-Blond.. haha.. egentligen brunett, men vad gör man inte för att se ut som mig?.. men hon e söt i sin lugg och sitt vågiga hår *weii*... Hittar på saker & göra. Rolig.. sjuuuuuuukt humor (som jag).. Ärlig, snäll, omtänksam, kan prata med dejj om allt. 
Kickans sämsta egenskaper: Tror att hon e Mikael Schumacher när hon kör bil. Gör sisådär 5 saker samtidigt som hon kör. Jag: "Kickan, fan akta guuuuppet, akta trädet, akta gubben".. kickan "ääh fan det  elungt, 10 poängare vetty" *paaang*.. Eller, som när vi åkte cross hon & jag. Så kollar jag bak på några killar, istället för att hon ska koncentrera sig på att kolla rakt fram på vägen, så ska hon OCKSÅ kolla på killarna och då resulterar det i att vi krokar i en en lyckstolpe och ett elskåp och det va där Kickan förlorade sina hjärnceller och sen dess har det gått utför !! Jag känner medlidande med henne... inte lätt & va blond...      


MICHELLE:
Micha. 21 år. Bosatt i Handen med sin fru Emeli (se längst upp). Känt henne i sisådär 5 år kanske. Fast vi har aldrig varit så yyber tighta. Vi har bara varit där för varandra, men aldirg varit sådär bra kompisar så vi vet allt om varandra. I början av vår vänska så var vi jätte tighta. Hon bodde på samma gård som mig, och jag kilade över typ när jag kände för det. Vi va bra kompis och sen flyttade hon till Upplandsväsby med familjen och där gled vår kompisrelation lite isär. Vi hördes inte av så mycket men var ändå bra kompisar. En vacker dag flyttade hon tillbaka till Haninge. Vi träffades igen och Micha blev bra kompis med Emeli och nu bor dom ihop och bor 200 meter från mig. Nu på den senaste tiden har vi blivit jätte bra kompisar, vilket jag är väldigt väldigt glad för. Hon är verkligen en stjärna. Emeli, Micha och jag åkte till Alanya tillsammans nu i somras. En helt oförglömlig resa. Det brukar vara problem att åka 3 personer. Två st vill en sak och den tredje vill nått annat. Men vi fungerade verkligen bra ihop. Blev aldrig något tjafs eller bråk. Antar att det är för att vi är så bra kompisar allihop, vi vet hur alla tre fungerar och vet varandras bra och dåliga sidor.
Michas bästa egenskaper: Lätt att prata med och diskutera med. Gullig, rolig, gillar & dansa (iaf på bardisken i alanya hihi). Kommer lätt överens med henne. Snäll, bryr sig verkligen om sina vänner. En vän som alltid finns där !
Michas sämsta egenskaper: Har ALLTID godis hemma. Godismonster. Jag är hemma hos fruarna rätt ofta, och jag är verkligen svag för godis, vilket gör att jag inte kan låta bli att äta, och sedan när det är dags för hemgång så rullar jag hem.. Michelle, vi måste ändra på det här. Jag måste tyvärr kontakta Anna skipper i "Du är vad du äter".. Haha, isf är michelle söt *blink blink*...


MARIE:     
Här har vi Marwan, krulltott. 20 år. Bosatt i Handen. Växte upp med henne i Jordbro (som med alla andra). Gick varken dagis eller förskolan tillsammans. Vi gick i samma skola i Kvarnbäck, men inte samma klass. Vi blev bundisar när hon också började i Brandbergsskolan, musikklass. Vi gick i sammas klass från 4an-9a.. Vi kunde självklart inte slita oss från varandra så vi blev mediahoror tillsammans. Gick media tillsammans ända från första dagen tills studenten. Hon och jag har verkligen kämpat tillsammans. Vi har verkligen gett varandra stöd under skoltiden, men även annars också såklart. Har åkt på många klassresor tillsammans. Har sjungit tillsammans i Globen för Dalai Lama, det va gryyyymt. Efter att hon satte sina spår i Jordbro, så flyttade hon till Brandbergen och hade närmast av alla till skolan. Hon hade inte bara 10 meter till skolan, hon hade dessutom utsikt över hela Sverige. På varje håltimma så gick vi upp till henne och åt macka & oboy och kollade på Våra bästa år. Ni kan ju hajja att håltimmarna va vårt favorit ämne !! Efter att hon kände att hon satte spår i Brb så begav hon sig och sin familj till Handen. Dom tog sitt pick och pack och slog sig ner i ett mintfärgat tält, tände en brasa och var lyckliga att dom hade tak över huvet. Sen levde dom alla lyckliga !!
Maries bästa egenskaper: Ställer alltid upp. Kärleksfull. Ivrig, glad och sprallig. Snäll, söt, mysig. En toppen vän verkligen !!
Maries sämsta egenskaper: Ibland kan hon nog vara för sprallig så att hon går in i väggen eller snubblar på sig själv. Hon e kort, vilket gör att jag alltid måste se ner på henne *asg*...      


Freeeeedag

weiiii.. äntligen helg och fredag, kan de bli bättre`?
Ska iväg ikväll med jessi, desse, erika och några killpolare och dra o köra gocart och sen iväg te heron och köra lite discobowling.. yeah.. tjejerna mot killarna, kan ni ju fet hajja !!
Imorrn blir det plugg på förmiddagen.. och på eftermiddagen ska jag förmodligen med emeli och hennes syrra och tydligen massa killar *ler sött* till Ölmässan. Är även medbjuden på party till en kille (sööt) som jessi känner.. Så imorrn blir det fullt ös medvetslös !
Maybe tonight så kanske vi har med oss kameran, så kanske lägger upp lite bilder här sen.. Om ni har tur så får ni äran att se lite pics ;)
Puss & Kn*ll, fingerp*ll


Killar


Killar e fan bara skit.. jag fattar inte ens varför jag försöker och intala mig själv något annat?
Jag ska jämt tro gott om alla människor (i detta fall killar), vilket gör att jag bara sårar mig själv till slut...
Jag ska nog lyssna mer på vad andra säger, för det verkar vara sanningen..
Inte alltid som folk talar sanning, men finns endel fall, då folk talar sanning..
This sucks !!! Really bad.. träffa bra killar, är inte riktigt min grejj, tyvärr... !!



plugg plugg plugg, hoj, hoj hoj-åkning !

Söndags, måndags och idag har bestått av hojåkning och plugg. Det lever jag på nu mera.. haha..
Idag har jag varit ledig så det har bara blivit plugg idag och så kom jag precis hem nu från hoj äventyret!!
Jessi och jag har även varit o kollat på skinställ & hojjar idag.. vill ha vill ha vill ha (se bild) ! R1:a.. give it to mee !!!
Ikväll blir det MER plugg och idol, desperate housewifes och House.. Det jobbiga är, att House och desperate housewifes går samtidigt.. :S illa.. får väl sitta och zappa emellan där. Jag kommer även få plugga i pauserna haha.. Lycka till.. !!!

image59
 

Hojåkning i 5 timmar





Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Åkt hoj idag i 5 timmar.. Damn.. Åkte runt i hela haninge och så åkte vi till rosenhill (bulten) !
Sjukt kul !! Kan inte ens beskrivas, måste upplevas *blink blink*...Fast jag har VÄLDIGT ont i ryggen nu.. Typ knölar som måste masseras bort, nån frivillig massör? *ler sött* Träningsvärk imorn? yeah you bet ....
Efter hojåkningen så blev med filmkväll hemma hos Jocke. Det va jag, jessi, tåbbe och jocke. Meningen var att vi skulle se skräckfilm. Jag sa "fixa skräckfilm, de vill jag se på".. sen kommer tåbbe med en komedi.. HAHA.. jag tror inte han vet vad skräck är..  Men filmen va bra, den va rolig.. Skönt & skratta lite..
Imorrn är det match.. AIK-DIF.. jag (dif:are) satsar på 1-2.. jocke (aik:are) tror 3-1.. vi får väl se ;) .. Nu ska jag lägga mig och läsa om diabetes och om huden.. "hurra"..
Hörs imorrn.. puss & gos

Hedda 21 år, Syrran 30 år, restaurang & utgång !

Hej och hå vad det har varit mycket på sista tiden !
I onsdags som jag skrev i mitt tidigare inlägg så firade vi hedda hemma hos henne. Sen i torsdags fyllde syrran 30 år. Så firade henne i fredags hemma hos henne, med smörgåstårta (se bild) den är SJUKT GOD !! Går inte att beskriva.. Bara man SER på den så dreglar man ju för fan.. Syrran är expert på att göra hemmagjorda smörgåstårtor. Sedan hade vi tårta, kaffe, te och kakor på det. Sen såg vi på Idol och hade jätte kul och tog massa bilder. Isac (2år) och Saga (1,5år) va där. Så jag skulle ta lite bilder på dom bara sådär spontant typ. Men så började Isac pussa och krama Saga.. sååååååååååå söta !! (se bild)..

Sen blev det restaurang igår på Dollys Saloon inne på götgatan. Menyn var GIGANTISK. Ungefär som DN. Grym inredning. Trevlig personal med cowboy hattar och trevligt sällskap, kunde inte bli bättre än så !! Underbart god mat. Jag tog oxfilé med klyftpotatis, pommes, sallad, majskolv, cola, bearnesås. Så mumsigt (se bild). Det är verkligen att rekommendera. Robban, Jenny & Danne tog hummer och oxfile. (se bild). Mamma tog tigerräkor på spett, Maria tog oxfilé, rosi, john, patrik och elin kommer ja inte ihpg vad dom åt. Efter att vi blev överdrivet mätta ungefär, så åkte vi hem. Mätta och belåtna ! Hade jätte kul och mysigt på restaurangen !
 Kom hem. Snackade med tjejerna sen åkte alla hem te Hedda och förkrökade. Sen fick vi skjuts te lärkan och då vare PARTY !! Massa roligt folk.. Jag och tjejerna och dennis, krister, joel (mina pojkar) så kul och träffa dig *hihi*.. ´Japp, inte så nykter kväll kan jag ju säga.. och idag fick jag smeknamnet snusmumriken av niklas, ni kanske förstår? haha.. yeah.. well.. Sen gick Kickan och jag hemåt. Stannade upp och gungade, back in the old days *saknar* ! Kom hem och efter att jag somnat kommer morsan in i väcker mig och säger att det hänt nått på andra sidan gården. 8 snutar va där och folk skriker och herregud vilket liv.. Till slut somnade jag om.

Så idag.. den härliga bakissöndagen ! alltid lika rolig. Med plugg dessutom. Om rörelseapparaten och nervsystemet. hum... Sen promenad med Kickan senare och om en halvtimme ska jag ut och åka hoj *weiii* !!! 
Hur som helst, jag hade en SJUKT UNDERBAR kväll igår med mina pojkar och mina tjejer ! Älskar er <3 Jag lägger upp lite bilder. Så kolla och njut ;)           /Puss & kramis !!                 ( TRYCK PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE )

 Smörgåstårtan !  Jag & Hedda  Jag & Kickan
 Jag & Isac gungar  Jag & Danne  Jag i köket  Isac & Saga
 Så jääkla sööta  En puss på väg  Jag  Jag & Danne
 Jag, robban (skum min) & danne i bakgrunden !  Pussa mig (mupp min)
 Massage grej i håret.. Så skööönt !!   Försöker se söt ut  På väg te stan
 Lycklig  Smile biatch !  Jag & Robban  Min mat
 Robbans mat  Tänd ett ljus & låt de brinna (scary movie hand i bakgrunden)

Grattis syster yster !!


Idag fyller min kära SYSTER YSTER 30 ÅR :) whohoooooooo...
Grattis grattis grattis grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis..


Imorrn ska det firas hemma hos henne med god saker och massa trevligt folk.

Igår fyllde Hedda 21 också.. Så blev myspys hemma hos henne med massa gott gott och även trevligt folk där mää.

Damn, inte bra det här med massa gott gott,, går snart upp alla kilon som jag gått ner haha..

Well.. Sen på lördag blir det restaurang och på kvällen blir det utgång med mina kära <3 Tequila race, maria? Are you ready?

Söndag blir antagligen en bakis dag..

Ååh jag är så lycklig !! Det bara känns som att allt flyter på som jag vill. Im so fucking happy !!!! :D

Puss & kram & nyp i stjärten / Hannis



Alanya 2007 - oförglömlig resa

Jag, Emeli och Michelle åkte till Alanya i augusti/september 2007. Under tiden så skrev jag dagbok och tänkte nu skriva ner den här samt lägga upp bilder !

Onsdag 29/8 (på flyget)
Har pluggat. Jag sitter själv på 20D och Emeli och Micha på 30E &F. Jag sitter precis vid vingen. Kul !! Köpte ostbågar, damn jag kunde ju inte hålla mig. Maten på flyget bestod av: Cola light, vitlöksgegga (typ philadelphia) smör, bröd, tuggumi, nån röra som bestod av skinka och potatis. Varmrätten var potatisklyftor, wok grönsaker, biff och bearnesås.
Resan gick bra. Blev lurade på pengar redan när vi landade i Antalya för o köpa vatten. hum.. Turkiarna e bra roliga ! Tog 2,5 tim med buss. Fint hotell 4-stjärnigt. Fint rum. Badade och solade vid poolen ca 1,5 tim. Gick upp och böt om. Åt på buger king hahahhaha.. Vi va sjukt hungriga, och orkade inte gå runt o kolla restaurang så fick bli Buger.. Gjorde av med 400 kr den dagen, varav jag vet vad jag gjorde med 240 kr  :S skumt.. bra koll.. eller inte.. Dom e bra på o luras.. idioter.. Vi gick sedan hem. Spelade kort på balkongen. Njöt av värmen. ca 25 grader på kvällen/natten.. Ta oss vid 21, sjukt TRÖTTA !!

Torsdag 30/8
Vaknade kl 8.00. Åt god frukost. Packade väskan och gick ner till stranden. Kostade 2,5 L /stol = 15 kr. Jag solade topless och hotpants. Smörjde in mig jätte mycket. Låg där från 9.30-15.00. Åt shish kebab och frukt till lunch. Gick upp och la oss vid poolen och badade länge. Åt middag: Spagetti Bolognese. Personalen på restaurangen bestod av Tarzan, Musa, Ringo och Elvis.. Elvis visade oss lite korttrick. Vi bokade båtresa med Bamse idag. En turk som kan både svenska, finska, turkiska och norska. Rätt snygg också dessutom *blink blink*. Åt middag vid 18-19 tiden. Kostade 12 L var (70 kr). Jag hade ont i magen men det gick över efter ett tag. Elvis fick spinga o köpa banan till mig .. hah.. sööt..Sen gick vi hem. Handlade Kahlua och Baileys. Dyrt ! Satte på balkongen. Tog taxi till hamnen. In på en krog (glömt namnet) sen vidare till Bellmans. Först upp på gandgolvet va så klart vi, sen kom de turkar efter turkar som ville dansa med oss, usch.. Dom tror att dom äger svenska flickor, dom gör vad dom vill, och dom fattar inte att ett nej är ett nej.. *suck* sen gick vi vidare till Robin Hood. Stod och dansade som faaen på bardisken i 2,5 timme. Bara vi tre. Ingen annan fick dansa på baren.. haha.. suckers.. Kort vit kjol och vitt linne. Dom sprutade vatten, eller i princip häääällde över oss, vi blev dygnsura. Va 4 våningar på Robin Hood. Säkert 6 barer. FULLT med folk och där stod vi och var allmänt grymma *hihi*.. Det va nog det roooligaste jag har varit med om. Helt obeskrivligt.. På en BARDISK lixom.. hajjaru? Tog taxi hem, blöta.. Jag och Emeli va långt ifrån nyktra och badade med några norrmän i vår pool, mitt i natten, förbjudet. Gick och la oss vid 5.30. Då började böneutropet. Och jag tyckte verkligen att jag hörde en hund stå utanför och yla.. Så jag sa till Emeli "Emeli, det är hundar utanför som ylar" så sa den sovandes emeli till mig "Men snälla hanna, som hållre på och ber. PUCKO" hahahhaa.. hon hatar mig på nätterna.. Innan slängde jag en kudde som inte ens kom på henne och hon ba "men hanna snälla, va liiiiiite mer försiktig" skit arg ton.. haha.. Hon e söt när hon sover, hon blir så arg på mig då... GODNATT !!!!

Fredag 31/8
Vaknade vid 9.00. BAKIS !!!!! Åt frulle. Lata och trötta så vi tog taxi till stranden. Han släppte oss i princip läängst bort på hela stranden. va där från 11-tiden till 15. Kom hem. Åt nudlar, mycket nudlar. La oss vid poolen sen i 1,5 timme. Gick upp och sov siesta från 16-18.30. Tog taxi och gick runt och kollade. Ringde pappa och kickan och berättade avv vi levde typ. Åt middag vid 20. Kycklingsspett, ris, majonäs, grönsaker, kokta grönsaker, pommes. Vi fick 2 spett. Tallriken va FULL med mat och vi orkade bara ett spett var. Så servitrisen sa "next time ladies, im gonna give you the children meny".. haha.. yeah right ! Efter maten så fortsatte vi och kolla runt i affärer. Jag hamnade i bråk med en gubbturk.. inte så kul.. :S haha.. illa... PMS hade väl han iaf, det är en sak som e säkert.. Tog taxi hem vid 23 tiden.. Valde att ha en lugn kväll pga att vi skulle upp kl 7 dagen därpå för att åka på boattrip !

Lördag 1/9
Vaknade 7.00. Åt frulle. Packade väskorna och blev hämtade av minibuss med andra svennar och sedan skulle vi iväg på boattrip med Bamse. Svettades ihjäl i bussen -hot hot hot-. Väl framme så fick vi 2 stora vattenflaskor. Vadå såg de ut som att vi va törstiga eller? haha.. mmm... Jätte mysig båt tur.. Verkligen. Vi satt längst upp på båten. Dom spelade musik. Vi åkte runt och fick se Alanya. Och muren. Och stannade på flera ställen och badade i det klara, turkosa vattnet. Så underbart. vi fick mat på båten. Och världens snyggaste kille, jobbade på båten. Vår pirat.. lovely man.. (dreggel).. Killarna på båten klättrade upp för ett berg låååååååååångt upp och sedan dök dom ner. att dom vågade? hajjar inte.. Men vi hade kul och mysigt på den lilla båt resan. Trevligt folk, god mat, bra personal och fint väder...

Söndag 2/9
Vaknade samma gamla vanliga tid. Begav oss till stranden. Tog lite bilder.. Alla turkar hade ledigt så det va proppfullt på stranden. Jag solade fortfarande topless och hotpants *bus*.. Men så skönt ! Sket fullständigt i vad folk tyckte.. Låg väl där tills 15 tiden. Sen hem. Sov siesta och när jag vaknade sen så small det till. Jag mådde illa och hade ont i magen. Så jag låg kvar i sängen. Medan Emeli och Micha satt på balkongen. Jag fick svårare att andas. Det pep från luftrören när jag skulle försöka o andas. Till slut kunde ja inte andas. fick panik och gjorde allt för att försöka andas. Micha och Emeli kom in och undrade vad som hände. Ungefär därifrån gar jag black out. Kommer knappt ihåg vad som hände med mig. Men jag kunde inte andas och bara stor grät men mina sötnosar gjorde allt för att hjälpa mig.. Tack bejbs.. Tillslut fick jag luft. Med mådde SKIT... Sjukt illamående och spydde, min mage va inte heller bra. Och jag blev förlamad för en stund. Mina händer såg ut som kråkor och dom kunde jag inte röra. Emeli och Micha tog hand om mejj o såg till att jag fick i mig yoghurt. Kunde inte få i mig nått, men blev tvingad (vilket va bra egentligen). Dom åkte till apoteket och handlade magkrampstabletter åt mig, smärtstillande och antibiotika. Åt middag på hotellet. Allihoppa. Rumservice minsann !
Vilade resten av kvällen hemma. Orkade inte mer än så ! Emeli blev illamående och spydde. Micha va frisk.

Måndag 3/9
Både Emeli och jag vaknade av illamående, huvudvärk, ont i magen. Vi sprang på toan varannan gång. 5 min mellanrum ungefär. Det kom ut ur alla håll och kanter, om ni förstår vad jag menar? Låg inne på hotellrummet hela dagen. Orkade inte mer än så. Jag fick ta mina mediciner och emeli tog också smärtstillande. Micha va fortfarande frisk (lyllos).. Vi hade inbokat Beach party på kvällen och bara gav oss fan på att vi skulle dit, fast vi i princip kände oss mer döda än levande. Jag var HELT tom i min kropp. Om vi säger såhär. Jag fick ur mig flera liter vätska, alltså magsjuk med andra ord. Men fick bara i mig ca 5 dl vatten. Så jag hade ju typ vätskebrist. Men vi pallade oss till Beach partyt iaf. Satte oss ner på solstolarna. Kollade in folket som var där. Tog oss lite mat, jag fick i mig ett kyckligspett och typ en potatisklyfta och en gurkbit. Fick sällskap av några danska killar. Men varken min eller Emelis kropp orkade med det här. Så vi tog taxi hem och bara relaxade. Gick o la oss sen.

Tisdag 4/9
Nu va alla sjuka. Både jag, emeli och michelle. Micha och jag åkte till apoteket och köpte mediciner för magsjuka. Plus att micha hade bränskador så vi köpte förband och olika salvor. Nu kunde vi öppna eget apotek i turkiet (har bild på våra mediciner). all medicin vi köpte på apoteket, fick vi receptfritt, men det är receptbelagt i sverige. Skulle inte bli nån rolig historia om tullen stoppade oss i Sverige. Vi åt knappt nånting under dagen. La oss vid poolen så vi hade nära till toalett hahha.. Gick på show på hotellet på kvällen. Vår sista kväll *snyft snyft* Började få panik över att vi skulle hem imorrn. Vi fick middag på hotellet och ormshow, barn show, turkisk folkdans mm. Efter detta åkte vi till Robin Hood för att äga hela placet hha.. som vanligt.. Vår sista utekväll...*buhuu*.. Sedan kom vi hem vid 4.. Bussen skulle komma o hämta oss kl 8.00 och det var bara dags och packa. vi typ 2 timmar sömn.


Onsdag 5/9

Sorgernas dag.. time to go home ! Inge kul ! Vi ville ju stanna kvar. En vecka till skulle inte skada. Bussresan va jobbig. Vi va trött och typ fortfarande fulla lixom. Väl framme på Antalyas flygplats. Bådde skit. Jag köpte en hamburgade på burger king som kostade 50 kr. Det var inte ens ett meal, ingen läsk och inge pommes, bara hamburgaren. Dyraste bugerg king, ever !! Ända målet på hela dagen. Sedan var det vår tur att gå på planet. Vi ställde oss i kön för vi satt längst bak på planet. Sen när det är dags att gå på så kommer de folk o går framför oss o tränger oss. Så vi börjar snacka högt om att man inte ska tränga sig, vi va jätte sjuka och hade inget tålamod just nu. Då börjar bruden (som har trängt sig) och tjafsa med Emeli.. och det va svordomar hit och dit.. Säger bara en sak.. börja aldrig tjafsa med min Emeli.. Its dangerous.. man utsätter sig inte för det om man inte verkligen har nått o komma med, vilket den där f*tt bruden inte hade.. Gå o lägg dig säger jag bara !! Hum.. Sedan va vi framme i Sverige.. booring.. kallt.. Men saknade mina nära och kära.. My life !!

-Borta bra men hemma bäst-


Har även sparat lite kommentarer:

* Sex party. Emeli tänkte inte på att sexparty på engelska var detsamma som svenska.. hahaha.. blev lite pinsamt där..
* Michelle: I´ve burn my ass
* I´ve been to turkey (kalkon landet)
* Charlies angels
* Hotell killen: -Are you working? (väldigt dåligt engelskt uttal) Emeli: - Excuse me, did you ask if i was a virgin? ....*skum min*.. Hotell killen: -Nooo i would never do that, i just wondering if you are working.. not a virgin.. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha ja dör av skratt... As kul nu i efterhand.. haha.. kul kul.. skratt skratt..

Packningen  Jag & Micha Micha ber haha..Vårt Apotek   Jag o Micha Mat mat mat
Robin Hood  Jag & Micha  Emeli
Emeli & Micha  Jag & emeli   Båtresan
Båtresan Vackert !  Fint   Piraten. So hot !
 Jag & Emeli   Poolen   Jag & Micha badar
 Jag & micha badar  Emeli & Micha badar Jag & Emeli åker.. Sjukt kul !
 Jag badar *bus*  Sängarna. Så vackert !!  Jag
 Min rygg (snyggwe) haha..  Jag blev rädd för nått ?  Jag på båtresan
Ormshowen  *lipar*  Jag & Micha


Lite uppdatering !


Sådär ja ! Hej allesammans.

Sorry om jag bara har skrivit ett inlägg, men jag har haft sjukt mycket i skolan och dessutom varit sjuk så jag har faktiskt inte känt nån glädje av att skriva. Men det känner jag nu. Mer taggad än någonsin !! Hell yeah !!

Hade tenta igår (måndags) det gick inge bra. Va inte nöjd med mitt presterande, men det är man väl aldrig.. Varför lixom inte bara vara nöjd att man gör så gott man kan? Nää jag måste alltid känna mig bäst haha.. suck..

Känns som att jag har så mycket o skriva men får inte ut mig nått.. whooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. så.. typ...


Hur som helst.. Efter detta inlägg tänkte jag börja lägga upp bilder från Alanya och skriva om det, lär väl bli en hel memoar.. haha..

Jag har så mycket tankar men känns som att jag inte får ner det i bloggen? why? :( hum.. well.. jag gör så här.. Postar detta inlägg, sen gör jag ett stort inlägg om Alanya istället, så kanske jag kommer på med tiden, vad det är jag tänker på o skriver ner det då !!

Ciao / Hanna


Ny blogg

Hej !

Jag har bytt från bloggspace till blogg.se. Behövde lite omväxling och här kunde man dessutom lägga upp massa bilder. Vilket jag veeeerkligen längtat till att få göra.
Mitt gamla namn: hannis. som jag hette på min gamla blogg, det namnet var redan upptaget. Så jag fick byta. Och då blev det charliesangels. För att när jag, emeli och michelle va nere i Alanya nu i augusti/september så blev vi kallade för Charlies Änglar ! Så då fick det bli namnet på den nya bloggen :D Ska alldeles strax fixa upp bilder !!!

 

RSS 2.0