Prioritering

Telefonen ringde prick 8.00 imorse. Det var en arbetskamrat som ringde och hade lite panik. Det var tre sjuka på jobbet. Hon undrade om jag kunde jobba 12.00-21.00 idag. Vilket skulle innebära kvalificerad övertid för mig vilket i sin tur skulle ge mig ca 3000 kr. Jag och pappa hade bestämt idag att vi skulle kakla. Det var mitt "att göra" idag.

På ett sätt ville jag gå och jobba och tjäna massa extra pengar, men på ett sätt är jag så trött på att mitt kök aldrig blir klart och jag kan inte kakla i veckan som kommer pga. jobb och födelsedagsfest. Jag valde att ha min lediga helg, att kakla mitt kök med pappa och bara ta det lungt. Jag ångrar inte det. Jag prioriterade helt rätt. Jag har insett (vilket jag iofs insett för länge sen) att pengar inte är allt...

Nu har vi kaklat rätt mycket. Det tog stopp pga. att vi behöver en "kakelsåg". Vi hade inte tillgång till någon sådan idag, så vi får fixa det i veckan. Kaklet blir huuur bra som helst =) Jag är jätte nöjd ! Det är rikgti kul att kakla själv också så ma får den erfarenheten och kunskapen.

Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag fixa lite hemma, får nämligen trevligt besök hos mig ikväll ;) Blir även lite mys och film ikväll !

KRAMIS !


Efterlängtade helg

Det är lördag kväll. Jag har precis avnjutit en god middag samt efterrätt.

Den här veckan har varit den värsta någonsin. Jag har nästan börjat gråta vid lunchen pga. sjukligt mycket stress. Dem gångerna det är sånt helvete på jobbet så önskar man att man var yogalärare på heltid. Garanterat lugn och ro.

Gårdagen bestod av jobb till 16.00. Sedan gick jag och en jobbarkamrat till Centrum och shoppade *gilla*. När jag kom hem så hade mamma lagat hemmagjorda potatisklyftor. Jag stekte på kalvinnan låren och hade bearnesås till. Jätte gott ! Resten av kvällen bestod av underbart mys, film och gooodis.

Idag vaknade jag utsövd, hade sovit i drygt 12 timmar, så otroligt välbehövligt. Sova är så skönt. Jag behöver 8 timmars sömn, gärna 9 till och med, för att orka jobba, träna och allt annat som ska göras. Frukosten imorse bestod av: Havregrynsgröt med skivade äppelbitar, äppelmos och så strödde jag över kanel + mjölk till. Mumsfillibabba !!! Efter frukosten åkte jag, mamma och pappa till Kakelspecialisten vid Globen och kollade på kakel till köket. Jag köpte ingenting där så jag bestämde mig för att handla kakel på Bauhaus som jag länge tittat på. Så nu är kaklet, fogmassan och allt tillbehör hemma på plats. Imorgon påbörjas kaklingen ! Wish me luck =)

Ikväll har jag haft tankar på att gå ut på krogen. MEN, jag ska verkligen bli riktigt fit. Så näe, ingen alkohol ikväll för min del. Nu är jag inne på min tredje vecka då jag undvikit allt onyttigt (godis, fikabröd, glass etc.) på vardagar och bara äter på helger. Sedan har jag kommit igång med träningen några gånger i veckan. Känns grymt bra !! Vill inte förstöra detta nu ^^ Har jag gett mig fan på nått, så har jag...

Ungefär en sån här kropp vill (SKA) jag ha innan detta år är slut:



Im back in the blogg

Har ni saknat mig...?
Jag har saknat Er, massor.

Har saknat den egna tiden att få tänka, tiden att få skriva ner vad och hur jag känner och tycker om allt. Det är ju det jag gör i min kära blogg. Nu har jag haft uppehåll ett tag tag. 24 November skrev jag sist. På ett sätt tråkigt att jag inte bloggat, på ett sätt väldigt skönt att jag har haft en paus.

En sak som hänt sedan jag bloggade sist, är att jag numera sover i min nya lägenhet. Parkettgolvet är lagt, det är färdig målat överallt, jag har köpt dubbelsäng (grymt skön) från IKEA. Spisen & ugnen är installerad. Jag har köpt blandare till köket så nu har jag vatten i kranen och diskmaskinen är installerad. MEN det är ändå massa saker kvar att göra i köket, känner att jag aaaaldrig kommer flytta in i den lägenheten nu, är riktigt deprimerad över det !!!! =(

Hur som haver, vad har Hanna "blondie" gjort idag då... ?


♥ Olearys har dragit dubbelt belopp på mitt kontokort. Så nu gick jag dit med kvitto och hela baletten, men chefen var inte där. Jag ringde honom senare och sa att jag SKA ha tillbaka pengarna imorgon. Punkt. (är nämligen inte första gången detta händer)

♥ Tog mig ett besök förbi ÖB

♥ Tränade på gymmet. Ben/rumpa stod på schemat idag. Körde verkligen slut på mig själv idag. Hade även grymt ögongodis på gymmet. Vilken drömprins. Sån otrolig läckerbit. Gaaah ! Jag vågade till och med prata lite med honom 'ler'

♥ Diskat

♥ Handlat massa underbara frukostvaror på ICA

♥ Tid hos barnmorskan kl 15.00

♥ Skruvat, hamrat, spikat, borrat - massa olika saker i lägenheten med Pappa

♥ Även börjat blogga igen.. whohooooo...
PUSS PÅ ER !




RSS 2.0