Efterlängtade helg

Det är lördag kväll. Jag har precis avnjutit en god middag samt efterrätt.

Den här veckan har varit den värsta någonsin. Jag har nästan börjat gråta vid lunchen pga. sjukligt mycket stress. Dem gångerna det är sånt helvete på jobbet så önskar man att man var yogalärare på heltid. Garanterat lugn och ro.

Gårdagen bestod av jobb till 16.00. Sedan gick jag och en jobbarkamrat till Centrum och shoppade *gilla*. När jag kom hem så hade mamma lagat hemmagjorda potatisklyftor. Jag stekte på kalvinnan låren och hade bearnesås till. Jätte gott ! Resten av kvällen bestod av underbart mys, film och gooodis.

Idag vaknade jag utsövd, hade sovit i drygt 12 timmar, så otroligt välbehövligt. Sova är så skönt. Jag behöver 8 timmars sömn, gärna 9 till och med, för att orka jobba, träna och allt annat som ska göras. Frukosten imorse bestod av: Havregrynsgröt med skivade äppelbitar, äppelmos och så strödde jag över kanel + mjölk till. Mumsfillibabba !!! Efter frukosten åkte jag, mamma och pappa till Kakelspecialisten vid Globen och kollade på kakel till köket. Jag köpte ingenting där så jag bestämde mig för att handla kakel på Bauhaus som jag länge tittat på. Så nu är kaklet, fogmassan och allt tillbehör hemma på plats. Imorgon påbörjas kaklingen ! Wish me luck =)

Ikväll har jag haft tankar på att gå ut på krogen. MEN, jag ska verkligen bli riktigt fit. Så näe, ingen alkohol ikväll för min del. Nu är jag inne på min tredje vecka då jag undvikit allt onyttigt (godis, fikabröd, glass etc.) på vardagar och bara äter på helger. Sedan har jag kommit igång med träningen några gånger i veckan. Känns grymt bra !! Vill inte förstöra detta nu ^^ Har jag gett mig fan på nått, så har jag...

Ungefär en sån här kropp vill (SKA) jag ha innan detta år är slut:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0