Around the world

Jag har gjort om mina prioriteringar lite här i livet och har ju bestämt mig för att spara så mycket jag kan till resor.

Dom resorna jag skulle vilja göra detta år är:

* London ca 4-5 dagar i mars-april

* Grekland vs. USA i sommar i 2-3 veckor.
Alternativt Grekland sista minuten 1-2 veckor och USA 2 veckor

* Thailand/Asien i vinter. Någon gång mellan dec-feb. 3 veckor


VILL verkligen åka på dess resor. Skulle vara helt underbart !
London är lite halvplanerat nu. Hittat rätt bra resor.
Men vi får se.

Dom resorna som SKA bli av detta år är iaf i sommar 2-3 veckor + thailand i vinter...


Har DU någon resa planerad i år? Eller någon resa du skulle vilja försöka komma iväg på?
Skriv gärna en kommentar :)

KRAM




Den friska har många önskningar..

... men den sjuka har bara en - att bli frisk !!!

Stämmer SÅ bra.

Jag har blivit sjuk. Blir galen på detta. Började känna av det i början av veckan. Därför har träningen uteblivit denna vecka. Jag mår så dåligt av det. Psykiskt dåligt och fysiskt också. Min kropp VILL, men orkar inte. Jag vill stå där med skivstången på ryggen, pressa dom sista utfallena och känna att benen skakar av hård träning. Jag vill stå där på stepbrädan och svettas så det droppar på golvet.... saknar det redan....

Men jag har alltid varit sån att om jag blir sjuk, så måste kroppen få vila. Oavsett. Det är emot mina principer att träna om kroppen inte mår bra. Säger den ifrån, så säger den ifrån och då ska man lyssna !!

Igår blev det gospel 17.30-19.30. Det är så kul på torsdagar när man kommer dit. Alla är så glada. Det är så bra låtar. Toppen körledare. Man mår så bra själv av att få lite gospel spirit =)

Nu har jag precis ätit klart mammas goda fiskgryta med ris. Jätte gott. Senare blir det blåbär, hallon, äpple&kanel med kesella. Inge godis. Ajja Bajja.

På söndag skulle jag egentligen till Jenny för vägning och mätning. Men vi flyttade fram det ytterligare en vecka pga. att jag har blivit sjuk. Så hoppas att detta bara håller i sig i helgen, för då blir det mycket träning nästa vecka och hoppas på resultat på söndagen.

Skriver imorgon igen.
KRAM

Kom & ta mig långt härifrån

Har precis tagit ett långt bad och en lång funderare.

Hade jag bara vunnit pengar precis NU då hade jag åkt iväg SJÄLV. Långt härifrån. Fan vad skönt. Bara få vara ensam. Inte ha någon att passa upp på eller ta hänsyn till. Gör vad jag vill, hur jag vill, när jag vill....

Men håller iaf på att lägga om lånen och räkningarna nu, så nu ska jag verkligen försöka att lägga undan mycket pengar/månad. Om det går som jag hoppas så kommer jag få ihop det ganska fort och kommer då att lägga dom på att resa iväg, inte nån vecka utan lååångresa !

Nu ska jag iaf gå och sova.
Är både trött och irriterad !!!

GODNATT

Det perfekta kvällsmålet

Består idag av:

* Stekta äppelbitar
* Kanel
* Kesella

DAMN VAD GOTT !! Och väääldigt nyttigt =)


Ny vecka, nya möjligheter ?

Jag han inte skriva igår. Blev jobb 7-16 sen iväg till Hälsostudion och gå på Jennys step pass :) Ni vet ett sånt pass då man går upp och ner på en låda + en jäkla massa mer. Alltså INTE steppa som man gör med sånna där skor haha

Kände dock igår att min energi var så lååååg. Fick till och med sitta ner i omklädningsrummet några minuter. Min kropp sa stopp, nej, sluta. Ganska coolt att kroppen fungerar så egentligen. Igår kväll hade jag lite förhöjd kroppstemp. Idag har jag haft en väldigt jobbig hosta och har känt mig lite sådär halvdan. Så idag hoppade jag över träningen. Hoppas verkligen att jag mår bra imorgon för då ska jag träna med Sebbe *håller tummarna*

Idag ska jag steka lite kycklingfile, koka ris, göra sallad och en god sås till, gjord på gräddfil, lök & massa kryddor. Sen ska jag ta ett långt varmt bad med tända ljus & lugn musik. Ikväll blir det lite "onyttigheter" i form av stekta äppelbitar, kanel & kesella :)

Nu avslutar jag detta inlägg så skriver jag förhoppningsvis mer imorgon.
Så håller vi tummarna nu att jag inte blir sjuk.
Har varken RÅD, TID eller LUST  !!!

Puss & kram & nyp i stjärten 

RSS 2.0