Bra dagar & dåliga dagar

15 November - över en vecka sen jag skrev mitt sista inlägg. Shit var dagarna går fort. Men dom gör ju det när man har roligt...?! Jaa alla dessa dagar har inte varit roliga sedan jag skrev sist. Men en dag var den bästa !

Tisdagen den 17 november var jag på SPA en hel dag. Det blev sturebadet på Östermalm. Åh ett otroligt vackert ställe. Obeskrivligt - måste upplevas. Vi började dagen med pilates 1 tim. Första gången jag provade det. Jätte roligt ! Efter det blev det gym 1 tim. Garanterad träningvärk några dagar efteråt. Sedan bytte vi om till badkläder och simmade, satt i flera olika bastusar bla. aromabastu med olika örter, ångbastu mm. Vi åt en jätte god lunch på restaurangen. Det fanns även fruktallrik & juicer. Vi tog på oss en svart ansiktmask som var gjord av lera från Ungern. Den var jätte bra. Vi fick låna tofflor, handduk & badrock. Efter mååånga timmar på sturebadet begav vi oss från Stureplan till Salong Askungen (Döbelnsgatan) för att få en härlig djupgående hårbottenmassage inkl. inpackning & tvätt. Det var SÅ skönt !

Torsdagen den 19 november bestämde jag mig, efter många om och men, att vaccinera mig mot svin (kill) influensan. Det gick bra. Många har fått extremt ont i armen efteråt, så jag väntade mig det också, men tur nog, så blev jag bara lite öm. Men däremot dagen efter kände jag mig med död än levande. Jag mådde jätte dåligt. Hade noll energi. Orkade inte ens lyfta gaffeln vid lunch, så blev varken lunch eller middag. Ändå jobbade jag dock 8.00-16.00 den dagen. Det gick bra iaf. När jag kom hem så somnade jag på en gång... phuu...

Lördagen den 21 november. M ringde kl 7.00 på morgonen och gråter av magsmärtor. Jag skjutsade in henne till SÖS. Allt gick bra och magsmärtorna blev svagare och svagare.
Mellan ca 13-15 så åkte jag, syrran och hennes dotter, skridskor på Torvalla. Det var första gången Jaya stod på skridskor. Riktigt skojj ! Sedan blev det smörgås och varm choklad så vi blev lite varma i kroppen..

Näää, nu blir det natti natti.
Skriv gärna en kommentar =)
Kramis

 

 

UFC

Igår hade jag myskväll med mina tjejer. Vi köpte hem kina mat och åt hemma hos mig. Det var otroligt gott. Efter en god middag så satte vi oss i sofforna och pratade massa tjejsnack och snaskade godis. Efter att dom hade gått så satt jag uppe hela natten för att kolla på UFC.

Något som ligger mig varmt om hjärtat och har alltid gjort är kampsport. Jag har ju själv tränat taekwondo och brann verkligen för den sporten. Jag bänkade mig verkligen framför tv4 sport inatt och satt med spänningen i kroppen och njöt av matcherna.

En svensk stjärna - Alexander Gustafsson fick in en knock out på Jared Hamman efter 30 sek i första ronden. Så klockrent !

Näää nu kan jag inte sitta här något mer. Nu blir det en dusch, sen har jag en dejt i centrum om 1 tim. Efter det ska jag jobba i min lägenhet.  

På återseende


Turen var på min sida

ÄR DU GO ELLÄ`?
Troligtvis om du läser min blogg *blink*

Som jag skrev i mitt inlägg tidigare så råkade jag formatera/radera alla mina bilder på kameran. suck. Jag vet inte hur det hände, men det kom bara upp att alla bilder var raderade: "no images".  Lämnade kameran i en fotoaffär och killen där kunde rädda mina bilder. whohooo...

Nu sitter jag och snuvar mig framför datorn. Usch, håller på att bli sjuk. Så värdelöst. Min otur också, är ledig i helgen och lär väl få ligga hemma och kurera mig *ledsen*. Jag har inte tagit gris-influensavaccinet. Har varit helt bombsäker på att jag inte ska göra det. Men nu börjar jag fundera igen. Jag jobbar trots allt inom vården och tror nog att det är bäst både för mig och andra att ta vaccinet. Jag är ju i riskgruppen (ungt lammkött), så jag bör ta sprutan !

Träffa E i min lägenhet igår. Var så underbart att få träffa henne, riktigt länge sen. Saknar henne något enormt. Mitt lilla hjärta <3

Nu ska jag äta lite lax och rensa bort strumpor med hål i.
På återseende


Its all gone

Klockan ringde 7.00. Fiberhavregrynsgröt stod på frukostmenyn för mig idag. Tog en härlig och varm dusch imorse och begav mig sedan till Hotell Winn. Ja, då undrar väl ni vad jag gjorde DÄR? Säg inte till nån, men jag och Mikael Persbrandt har ett hemligt förhållande. Vi hade verkligen jätte mysigt ihop. Lakanen var vita med röda hjärtan på, sweeet. Nää, dags och vakna upp ur drömmen nu. Jag var på utbildning - hälsoinspiratör utbildning. Men jag kunde lika gärna ha träffat Mikael... Har faktiskt spelat i samma film (gangster) som honom *hög kändisfaktor*

Hälsoutbildningen idag var väldigt lärorik och inspirerande. Jätte duktig föreläsare. Jag har ju alltid varit intresserad av hälsa. Hälsa både när det gäller träning, kost, psykisk hälsa. Hälsa är ett sånt brett ord. Skulle kunna sitta och rabbla upp 1000 tals ord som tillhör kategorin hälsa, men det gör vi inte idag.

När man går på sån här utbildning så får man en tankeställare själv. Varför motionerar jag inte mer? Just nu är det pga att jag har en lägenhet att renovera, heltidsjobb och massage utbildning. Många har som svar att "jag har inte tid för motion" - Veckan har 336 halvtimmar. Du behöver bara 7 halvtimmar för bättre hälsa. Ska det vara så svårt? Nej, många gånger förstorar vi upp allt och sätter press på oss själv att vi ska träna på gymmet 7 dagar i veckan. NEJ, det behöver inte vara så. GÅ till och från jobbet. Redan där kanske du har den där halvtimman? Ta trapporna. Cykla till affären och handla 2 liter mjölk istället för att ta bilen. Vi behöver så små förändringar för att det ska ge resultat, och det är det som är så bra !

Jag håller själv på att gå ner lite i vikt. Än så länge har 4 kilo försvunnit. Man tycker inte alls att det är mycket, men om man går och hämtar 4 L mjölk så känner man nog att det väger lite ändå.

Dagens positiva: Hälso utbildningen

Dagens negativa: Råkade radera alla mina bilder på kameran idag. Vips så var några hundra bilder borta *tår i ögat*. Ska lämna in den på en fotoaffär imorgon och håller alla mina tummar att dom får tillbaka bilderna !



Nu får jag tacka för min långa memoar idag och dags för mig att sova !
Over and out ^^


RSS 2.0