Lyx middag


Min lediga dag. Åh. Så skönt !!

Spenderade den med T i länna. Vi var på rusta, eko, jysk, stadium, intersport, skopunkten, ja you name it.  Vi gick "länna runt". Sedan åkte vi iväg till L´s jobb och hjälpte honom med lite jobb samt fick våra tröjjor som vi ska ha imorgon på vårruset. Efter det blev det restaurang besök. Middagen idag bestod av oxfilé plankstek. Gissa om det var gott... ? GAH, sjukt gott. Så mörkt och saftigt... En riktigt lyckad kväll !

Imorn blir det jobb 7.30-12.00. Sedan hem och fixa lite saker, sedan åka in med gänger till stan för att springa vårruset. Ska bli spännande och trevligt =)

Nu blir det natti natti för min del !
Sov gott

Kyckling med lis

Whoohoooo, idag blev jag godkänd av HSB. Alltså för er som inte hänger med så har jag köpt lägenhet. Innan man får nycklarna i handen så måste man bli godkänd av föreningen. Så nu är det bara ett möte med banken, mäklaren, säljaren och självaste Moi, som ska bokas in. Förhoppningvis blir mötet (tillträdesdagen) denna vecka !

Jag, L och T åt på kinarestaurang idag. Så otroligt mumsigt. Vi beställde 4 små rätter. Ingick även (någon som är en självklarhet när man äter på kina), friterad banan med glass. Yummie !!.. Solen sken, helt vindstilla, havsutsikt (läs rudan) vi njuter av maten och skrattar (som vanligt) och har kul. Vilken underbar dag ! =)

Imorgon är jag ledig. Toppen. Då blir det en powerwalk. Förhoppningvis sola (naken) på balkongen så man blir lite brun snart. Sedan ska jag försöka ta mig till gymmet. Har inte varit där på över en månad pga. att jag har gått på penicillin och hostmedicin - kur.

Nu ska jag läsa igenom all reklam som kom idag. Dagens höjdpunkt !

Sov gott ^^
Puss på er

Im back in the game

Oj, jag har inte skrivit på 2 veckor. Nog mitt längsta uppehåll.  Sist jag skrev hade jag prov i skolan - massör utbildningen.

Sen sist har:

* Mamma och pappa har fyllt år. Har blivit restaurang besök och tårta.
 Underbart ♥

* Fått veta massa tråkiga nyheter att flera personer som jag håller hårt,
 är sjuka *ledsen*

* Jag insett att kärleken är svår. Tyckte om en kille jätte mycket, men han valde att gå en annan väg med en annan tjej. Tråkigt men vad ska man göra. Hans val - hans misstag  ;) Time to move on och det har jag gjort. Känns jätte skönt nu =)
* Sist men inte minst har jag FÅTT LÄGENHET. Eller fått har jag väl inte, jag har KÖPT till och med. Så fucking jävla underbart !!!!
(skriver mer om detta i nästa inlägg)

* Haft en wild & crazy natt på söder med ett gäng på 17 pers. En kompis fyllde år så vi åt på gröna jägaren och shottade tequila. Kan inte bli bättre !!!

* Sommaren börjar nästa sig med stormsteg. Myyyyys !! Älskar sommar...
Då kan man bada naken *ler*

* Älskar mitt jobb så otroligt mycket. Speciellt mina arbetskamrater. Mitt i min jobbiga period som jag har haft nu, då verkligen allt som kan hända, har hänt mig, så har dom stöttat mig något otroligt. Dom är guld värda. Kan inte beskriva i ord. Tycker om Er ♥

Så, nu fick ni lite uppdatering om vad jag har gjort och vad som har hänt under mitt uppehåll...

Fortsättning följer...


11.30

Idag klockan 11.30 händer det... om inget annat kommer emellan...

Så spännande. Så glad. Så lycklig =)

*pirr i magen*

Mycket Väl Godkänd

Då var provet klart ! (massage teorin)

Gick jätte bra. Gick mycket bättre än förväntat. Känns som en lättnad nu efteråt. Nu börjar min massagepraktik vilket innebär att jag ska göra 100 massagetimmar för att kunna bli diplomerad massör. 60 timmar är obligatoriska i skolan. 40 timmar tänkte jag göra privat. Måste bara införskaffa mig en massagebänk, och det är som sagt inte det billigaste !!!

Tänkte ta såhär:
Delkroppsmassage, 30 min - 150 kr
Halvkroppsmassage, 45 min - 200 kr
Helkroppsmassage, 75 min - 250 kr


Låter det som rimliga priser...?!

Idag har jag, syrran, hennes man och lilla jaya, varit hos pappa och firat honom. Han fyllde år idag. Mamma fyllde år i onsdags. Hurra hurra för er båda =) Älskar er mest i hela världen ♥

Imorgon blir det en kort jobb dag. Sedan tänkte jag ha en underbar kväll. Hur jag kommer spendera den vet bara jag *ler*

Nu ska jag fortsätta dricka min varma och goda blåbärssoppa =)

På återseende !
 

Spina iliaca superior inferior

God morgon !

Uppe med tuppen? Det känns nästan så.

Igår var jag i skolan. Jag håller ju på att utbilda mig till Diplomerad Massör. Det gick bra igår. Jag fick göra en helkroppsmassage (1,5 tim). Det var roligt. Idag (fredag) har jag prov. Är SÅ nervös. Känns som att det kommer skita sig totalt, fast iofs med den inställningen så lär det ju göra det. Man måste tänka possitivt. Men inte lätt alla gånger. Ska kunna hundra tals muskler på latin, hela skelettet, när man inte får massera (kontraindikationer) etc. etc.

Jag har ätit en smarrig frukost, så nu är jag redo ! Har även pluggat 30 min på morgonen. Bara en repetition. Ska öva lite på bussen också. Måste sitta på bussen i 30 min också så då kan jag plugga lite grann. Ta tillfälle i akt =)

Tänkte eventuellt beställa en massagebänk idag. Inte det billigaste (läs 5600 kr) men det lär jag nog arbeta ihop rätt fort. Vem kan stå emot Hannas underbara massage *blink blink*



Nu ska jag göra mig iordning så jag inte missar el autobus !
PUSS

Finito

Sådär ja, nu var det ett avslutat kapitel.
Äntligen kan man pusta ut.
Ett bekymmer mindre !

Halo


Should i stay or should i go... ?

Tjingeling på er underbara läsare !

Jag sitter med en sån beslutsångest så det är galet. Ska jag åka eller stanna? Tänkte åka ner till Jönköping och träffa en killkompis, for the first time. haha. Crazy Hanna !

Vi har pratat så många år, skulle vara underbart att få träffa honom. Samtidigt är jag inte helt frisk än, plus att jag har jätte stort massageprov på torsdag. Halva mig säger "Hanna, klart du ska till jönköping och ha det trevligt" Andra halvan säger "Hanna, stanna hemma och plugga och krya på dig".. phu...

Det bästa är att jag får skjuts hem från Jönköping till Sthlm imorrn eftermiddag. Så behöver bara sätta mig på x2000 ner..

GAH...???!!!!

Han blir glad bara jag kommer ner, även om det innebär att jag kommer behöva plugga där. Han är för snäll =)

Så, nu ska jag packa alla saker, ta en dusch och fundera, sedan får vi se om jag sitter på tåget ner om 2 timmar, eller om jag blir kvar hemma. Återstår att se !!

(fortsättning följer...)

RSS 2.0