Du får inte

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte själa av min godhet för att fylla upp ditt hål
Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden, du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade, oss själva kan få gro

Du får inte andas på min panna, inte få mig falla med
om du inte sen kan stå för, all den oreda du ger
Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
men jag önskar inget hellre än att du gör allting mot mig snart...



Uppdatering om mitt liv

♥ Trivs toppen bra på mitt nya jobb. Så himla underbart. Får köra bil hela tiden, det är så skojjigt =) Turbo bil haha... Imorrn är jag ledig, ska bli skönt, ska försöka orka med en morgon promenad, men det är inte så suktande att gå ut imorrn bitti kl 6 på morgonen när det är typ 4 grader... Vi får se

♥ Jag har varit förkyld en vecka, as jobbigt och jätte tråkigt. Innan har jag tränat 5-6 ggr/veckan. Förra veckan blev det bara gymmet en gång, förstår ni vilken ångest ??? !!!.. usch... det funkar inte för mig.. Måste köra 5 gånger i veckan. Annars blir mitt liv upp och ner...Men jag skulle aldrig träna när jag inte mår bra. Oavsett om det är feber, eller ont i kroppen eller förkyld. Vill ju inte ha hjärtinflammation och dö.. :S Men nu går det mot det bättre och vilken dag som helst ska jag köra på gymmet igen.. Längtar !!

♥ Nu har jag gett mig fan på att klara det. Jag ska, jag vill, jag måste ! Ska verkligen ge allt. Allt allt allt. Börjar på en ny kula nu. Frågan är bara om jag verkligen är redo? Jag känner mig... velig...

♥ Jag har hållt på med flera sporter i mitt liv. Dansat, volleyboll, cheerleading, handboll, taekwondo. Det är bara några av de sporter jag gått på. Jag ville börja på hockey och fotboll men det blev aldrig nått av det. Fotboll hade verkligen varit min grejj. Jag älskar bollar (nej, jag syftade inte på det du tänker, haha) och gillar att springa, jag är duktig på att springa också, fan, varför började jag aldrig på fotboll? Jag undrar om man kan börja nu? Lite för sent väl? =(

Annars så hade jag tänkt börja på kickboxning nu. Men fattar inte hur jag ska hinna med all träning när det bara är 7 dagar på en vecka, varav jag vill träna på gymmet 4ggr/v och kickboxning 3 ggr/v. Blir 7 ggr i veckan.. Men men.. Har man höga mål och höga förväntningar på sig själv så.. vad ska man göra lixom?


Nu ska jag kolla lite på tv.
Har precis installerat min nya skrivare/scanner/kopiator =)...
weeiiii.. Ska scanna in massa gamla bilder och lägga upp.. haha.. Vilket nöje det ska bli !
Puss på er mina söta läsare !

Shopping

Igår blev det shopping, men inte kläder, som alla andra "normala" tjejer köper, jag är mer en teknik nörd som vill ha det senaste och det grymmaste...
Så igår köpte jag:


Skrivare/scanner/kopiator: Hp Photosmart C5180


Digitalkamera: Sanyo VPC E860 med 8 mp..


Mp4 spelare: Creative zen 8gb




Fina grejjer va =) ?

Jag är toppen nöjd i alla fall.. hiih..
PUSS

jobb

Har sån sjuuuuk träningvärk sen igår från gymmet. Tränade ben och jag kan säga att det KÄNNS idag. Oj oj oj.. Gör sjukt ont i hela benen, är till och med skakis när jag ska gå ner för trapporna hemma.. haha.. illa...


Jobbat idag.. Det är min andra dag på mitt nya jobb. Jobbade där i måndags och idag (onsdag). Fick köra bil båda dagarna. Trivs huuuur bra som helst där. Jätte kul =) Alla är så underbara..

Nu ska jag äta lite, inte ätit något idag...

Puss

High way to hell

Jag är så jävla irriterad just nu...


åååååh.. vill skrika o kasta saker....


men...

Jag drar till gymmet istället & får ut mina aggressioner där !



Hejsvejs

Birthday party *2

Tjiingeling !!!
Igår fyllde Hedda år. GRATTIS ! Blev mat, godis, mys och dricka hos henne. Sedan gick jag och K till ollan. Helt okej kväll ! Lumidee var grymma. As duktiga.. Bra låtar.. Hon hade en "egen" dj som spelade lite låtar och han var sjukt bra..

Idag fyller min underbara syster år =) Grattis världens bästa syster ♥ Blev fika hos henne idag. Jätte trevligt och mysigt och roligt folk.. Tack !

Ikväll får jag se vad som händer. Jag vill gå ut, men får se !

Igår var jag på jobb intervju och jag fick jobbet :D weiiii... Börjar på måndag. Håll tummarna för mig på min första arbetsdag *s*

Här är två bilder på mig från idag =) !




Yves Larock @ Café opera

Igår blev det utgång med H och N. Vi begav oss till Cafét för att se Yves Larock. Så jävla schysst ställe. Och grymt mycket fint ögongodis. Jag har aldrig varit på ett ställe där det varit så många snygga killar under ett och samma tak. Det är helt sjukt. Jag verkligen storm trivdes. Det här var min kväll lixom ! Hittade en sjukt fin kille. Vilka ögon *mmm* Vi hade ett speciellt "moment" där inne. Våra blickar mötes...och sen slängde jag mitt blonda hår åt sidan, jag kollade in i hans vackra blågröna ögon och han kollade in i mina blåa ögon.. det var åtrå vid första ögonkastet.. .. haha.. nee, men seriöst, han var sjukt fin.  Kan ju säga att det verkligen inte var sista gången jag var där..

Dock tråkigt med dessa platina blonda, botox/restylande sprutade läppar och upppumpade bröst som bara står och glor och kollar snett... Vad är deras problem? Känner dom konkurrans och är osäkra eller är dom bara idioter? Jag bara undrar. Skaffa ett liv ! Blir så trött..

Imorrn ska jag på jobb intervju.. Spännande!

Ikväll blir det jobb på gymmet. Nu ska jag städa och dunka musik !

Ciao

Ingen rubrik

Helt sluuuuut efter dagens träningspass. Körde 1,5 timma på springbandet... phuu... efter det körde jag ben och rumpa och stretch i 1,5 timma. Sjuuuuukt jobbigt !!! Räknar med en jobbig träningsvärk imorrn & övermorron..

Ikväll blir det ev. utgång till Cafe Opera. Yves Larock ska dit. Jag vill dit, men ändå helt otaggad och känner bara för att mysa =) Får se hur jag gör. När jag tränar 6ggr/veckan så blir jag helt slut på kvällarna. Ska jag gå ut lär jag inte komma hem förens vid 4 på morgonen :S ... hur ska jag göra...?...


Imorrn på schemat har jag:

♥ Morgon promenad innan frukost 7.00-8.00
♥ Tvättstugan 7.00-11.00
♥ Åka in till Gymgrossisten på Söder?
♥ Städa badrummet
♥ Fixa alla viktiga papper och sortera dem
♥ Jobba på gymmet på kvällen
♥ Träna på gymmet på kvällen om jag hinner

PUSS


suck

Jag är så irriterad och ledsen..

Det är inte ofta jag träffar killar som är seriösa och när man väl har träffat nån som är seriös, då får man inte ens chansen att visa vad man går för. I alla fall inga träffar i nyktert tillstånd. Så himla tråkigt !

Seriöst, vad har man att förlora? Du lever ett liv och en del chanser får man bara en gång i livet. Man måste chansa för att vinna. Chansar man aldrig kommer man aldrig vinna.

Du skulle aldirg bli besviken på mig och om du mot förmodan skulle bli då, ja då har du ju iaf tagit chansen.

"Bättre att ha älskat och förlorat än aldrig älskat alls"...

Ge mig en chans, kräver inget mer.. lovar...


Mys pys

Igår blev det massa myspys. Jag, H, K och T kollade på "hål i väggen" och åt grönsaker, dip, chips, godis, juice. Yummie! Blev en sen hemkomst men störtade i säng på direkten. Skulle iväg o träna imorse men orkade verkligen inte, så fortsatte sova istället ^^

Har gjort massa nyttiga saker idag. Städat, ringt viktiga samtal, fyllt i papper och sorterat och skickat iväg.

Imorrn bitti tänkte jag dra till gymgrossisten och köpa prottepulvet och efter det drar jag till Farsta och tränar. Ska även ringa massa samtal imorrn. Kvällen blir lugn. Skulle vilja träffa dig, men men. . .

Nu ska jag kolla på Idol. Så sjukt kul !!! Måste äta nått också *hihi* Så sugen !

Puss på rumpan !

Träningen går framåt

Idag blev det träning (vad annars?). Veckan började hur bra som helst. Känns toppen. Åkte till Sats och tog på mig mina nya träningsskor, träningsbyxor och träningströja. Great ! Köpte även träningshandskar idag, i just LOVE them ! Jätte sköna och jätte snygga.

Snackade med Andreas idag om träning, kost och protein pulver. Så nu ska jag inhandla vassle och kasein =) Han är verkligen en sjukt duktig kille ! Han har verkligen sina mål och når dom. Jag avundas honom. Men jag har mina mål också och jag SKA nå dom. Det får ta den tid det tar. Hellre att det tar längre tid att bygga en snygg kropp, man får såååå mycket finare kropp, både utvändigt och invändigt.

Idag körde jag biceps, triceps och mage. Dom har underbara magmaskiner. Man får en sjuk träningsvärk. Lovely ! Det känns verkligen att man har blivit starkare. Iaf biceps och triceps. Har ökat på vikterna markant och det är verkligen jätte kul. Känns kul när träningen och att jag utvecklas och blir starkare. För det är ju mitt mål. Imorrn kommer jag nog träna ben. Tänkte även köra 1 eller 1½ timmes hård kondition. Blir intervallträning på springbandet då bränner man fett, sparar muskelmassan och förbättrar konditionen. Efter passet blir det bastu som gäller. . .

Har ni några frågor.. Om vad som helst, kost, träning, mitt liv, what ever, så fråga på, jag svarar på allt !!

Ikväll blir det filmkväll med gott att äta och trevligt sällskap =)

^^ Kram från träningsnarkomanen

Fredag

Igår blev det utgång för mig och K. Blev ollan. Var rätt skapligt med folk där. Bra drag, dock ingen bra dj. Spelade skum musik :S Efter ollan drog vi med grabbarna och spelade guitar hero och sen vidare långt in i h**vete i skogen i Vega för att hälsa på några andra. Där satt vi o sjöng och hade det trevligt. Åt gjorde vi också. Det är viktigt. Mat mat mat ! Var dock bara jag som åt (som vanligt). Tur att man tränar 6 ggr/veckan, annars hade jag rullat fram..

Det här var den roligaste kvällen på läääänge. Jag har nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde igår. Sjukt roliga killar. Både jag och K var nyktra under hela kvällen =) Väldigt duktigt av oss!

Kom hem kl 11 imorse. Tro det eller ej. Jag har nog aldrig varit på en efterfest som varat så länge. haha. Ögonen började gå i kors och levde sin egen värld ungefär vid 7 tiden. Har sovit nu några timmar, får se vad kvällen har att erbjuda !
Utgång var planerat, men we´ll see

Ta hand om Er
Skriv gärna en kommentar, jag bits inte *blink blink* Blir bara glad ! =)
Puss ♥

Vill skriva en killes namn i hjärtat...

shopping

Idag har jag varit i farsta centrum och handlat kläder och skor. Träningkläder och träningsskor såklart ! Det blev ett par as snygga nike byxor och skor och ytterligare ett par skor plus 2 träningslinnen. Ska även köpa träningshandskar och fixa protte pulve och köpa några hantlar, allt har inte hunnits med, men tar det på måndag =)

Blev iaf jätte sköna och snygga träningskläder. Handlade på intersport och stadium. Dom har bra grejer. Blev även lunch på kina restaurangen.

Jag skrev ju igår att jag inte skulle träna idag men jag var verkligen SÅ sugen på att gå till sats och träna. Hade det bara runt hörnet hela tiden. Men nu när jag kom hem så blev det 1 timmes promenad i skogen istället. Det var jätte skönt. Tog mina nya nike skor, som jag egentligen har planerat att BARA använda inomhus på gymmet och gruppträningarna, självklart så är jag så dum och tar dom ändå, blev massa lera o skit på dom, så nu har jag gjort rent dom i 30 min haha. Noga noga !!

Nu ska jag äta kycklingsallad så får vi se vad kvällen har att erbjuda =)

Hoppas ni får en härlig fredagkväll !
PUSS

Träningsupplägget för veckan

Lever på träning nu för tiden..

Blev ju träning i måndags, rygg och axlar..

vilodag på tisdagen..

onsdag körde jag rumpa och myyyycket kondition (svett svett svett)

idag (torsdag) körde jag ben och mage..

Imorrn ska jag vila.. pga att min kropp inte har mkt ork.. har en förkylning på g, så vågar inte utsätta den för mer. Fast ska shoppa imorrn så lär nog springa in på Sats ändå och träna.. inte bra..

lördag kommer det bli bicept, triceps & bröst eller ett gå på ett hårt spinning pass

och söndag eventuellt bodypump eller något annat kul =)


Det går toppen bra med kosten också. Är ganska kostmedveten, så har inga problem med det. Igår lagade jag en jätte god middag som bestod av:

Hemlagat potatismos, som jag gjorde, jätte gott. Med torskfilé. På fisken så hade jag fetaost, spenat och svarta bönor. Blev super gott. Hade kokta grönsaker och en stor sallad till.. Yummie !!

Var och kollade på träningkläder idag, men blev så himla stressigt. Så tänkte åka iväg imorrn igen och kolla i flera timmar. Måste hitta det bästa kläderna. Jag tycker det är viktigt att trivas utseendemässigt och bekvämlighetsmässigt med sina träningkläder. Det gör träningen roligare !!

Nu ska jag ta och sussa om jag ska orka göra allt imorrn. Min kropp skriker efter vila..

Natti natti.. PUSS ^^

Its my life

Uppdatering sker....

I helgen var jag och stor handlade på willys. Blev huuuuur mkt mat som helst. Notan gick på 700. Så nu är hela frysen, hela kylen och alla skafferier fyllda. Det gör mig glad. Mat gör mig lycklig !

Tränade i söndags. Body pump, tog i extra mycket, kändes bra. Igår tränade jag och N på gymmet. Körde först 45 min på springbandet och sedan körde vi rygg, triceps och axlar. Idag tänkte vi gå iväg o köra kondis och rumpa, men N fick förhinder, så vi kör det imorrn istället. Jag ska även köpa protein pulver i veckan.

Igår spenderade man kvällen/natten på Sös..

Idag har jag gjort massa välbehövda saker. Städat, diskat, lagat mat några gånger (matvrak). Nu sitter jag och mumsar på nötter, bra omega 3 fetter i dom och så är det ju gott !

Får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske ska träffa H, hon och T har kommit hem från Cypern. Vi kommer ha så mycket att prata om. Jag är så glad att jag har mina vänner. Dom är dom bästa som finns. Riktiga, ärliga, underbara, omtänksamma vänner. Ni är guld värt

Mina vänner och min familj, ni är mina änglar.. för alltid ♥

Nu ska jag mysa lite =)
PUSS !

Reunion

Idag hade jag reunion med N. Vi har inte träffats på över en vecka. Jag har varit i Grekland och hon har varit i Kroatien =) Vi gick en lååång promenad på rudan. Jätte skönt. En powerwalk på 1,5 tim med BARA uppförsbackar. Bra träning för rumpan *me like*.. Träffade på en huggorm och en kopparorm.. usch.. Vi pratade om allt.. bla bla bla bla ... hon är så rolig.. Alltid så positiv och förstår mig när det gäller allt och lyssnar.. Tack för att du finns =) Efter promenaden och just då, två svettiga brudar så gick vi hem till henne och åt as god mat som bestod av fisk med spenat, feta ost och svarta bönor, hemlagad potatismos och en stor sallad och vatten till. Sjukt gott ! Tack..

Nu är jag hemma en sväng. Väntar på att mamma ska komma hem med hennes hemlagade soppa och äppelpaj med vaniljsås. Efter det ska jag gå till gymmet och jobba några timmar =) =( Ska bli kul, men är så trött.. Men blir nog kul. Kanske får se en och annan hunk.. HAHA..

Hörs sen ! Dags för en dusch nu

pussssssss

1 september

I lördags blev det utgång. Jag och K gick till närmaste krog dvs ollan. haha. Skulle vara guitar hero SM och ollan fyllde 20 år. Självklart, bäst som man är, så måste man ju gå dit o visa att man lever emellan åt =)
Sjukt bra drag men drack dock lite för mkt.. Som det kan bli ibland.. aj aj..

Gick på efterfest och sedan fick man sovsällskap. Helt underbart. Han var underbar. Mys i 12 timmar. Kan det bli bättre? *ler*

Nu ska jag städa här hemma, snart kommer hyresvärdarna och ska fixa lite grejjer här hemma. Sedan ska jag passa syrrans lgh medan hon o hennes man är i London. Jag skulle följt med, ack, nu ångrar jag mig. Men behöver lägga dom pengarna på annat just nu. Dessuom kom jag ju faktiskt hem från Grekland i fredags. Men älskar ju att resa, så man blir ju så ressjuk när andra åker.

Ska även lyxa till det med hårinpackning och dylikt idag. Myskväll ikväll.. kanske med sällskap?

Skriver senare! PUSS

RSS 2.0