Trött på singellivet

Nu är jag trött på att vara singel.. Det är så tråkigt..

Jag vill ha en kille att spendera livet med. Någon att somna med och vakna upp med. Någon att resa med. Skratta med och gråta med. Någon att göra saker med. Festa med. Ha myskvällar med.

Jag är trött på ragg och allt vad sånt där innebär...

Jag är redo, mer än någonsin, att träffa den rätta och skaffa ett förhållande !

Hoppas han finns där  ♥

a special day

Igår var det den lyckligaste och underbaraste dagen ever..

En dag fylld med så otroligt mycket kärlek. Helt otroligt.

En dag jag kommer minnas för resten av mitt liv !


Lyckad helg ^^

Igår var det en bra dag och en fullspäckad dag:

Vaknade. kl 8.20 (på en lördag morgon, när jag var ledig, haha, endel kallar mig galen). Duschade. Åt frukost. Åkte och handlade julklappar. Åkte sedan till gymmet och mötte upp N och så tränade vi Step. Riktigt roligt. Jätte bra musik, men oj va man blev svettig. Tur att det finns duschar ! Duschade och gjorde mig iordning på gymmet och begav mig till pappa och så åt vi lunch och så gravade vi några kilo lax =) mmmm. Jag har ätit gravad lax, lite potatis och massa sallad, 5 dagar i rad nu. Älskar det ! Lax är också jätte bra mat. Fisk är bra i sig och just lax är en fet (bra fett) fisk. Det innehåller mycket nyttiga, omättade omega-3-fetter.

Hämtade upp N och T vid terminalen, så åkte vi runt lite hit och dit. Sedan begav jag mig hem och gjorde mig iordning och åt lax (igen) till middag. Blev utgång på kvällen med N och H. Fast kändes som att mestadels av min kväll spenderades med att sitta med grabbarna och snacka skit ! Riktigt ruuuuligt =)

Blev lite alkohol igår. Har varken festat eller druckit på över 2 månader. Senast jag var onykter kommer jag inte ens ihåg. Jag har jobbat så mycket och verkligen tagit träningen på hårt allvar, så har inte velat förstöra det med alkohol. Men denna helg var jag ledig och partyprinsessan i mig kom fram, så det blev en cider eller 7. haha.. Lyckad kväll med riktigt trevligt sällskap !!

Från att prata om alkohol och fest till att bli lite seriösa nu då. Mamma och jag har köpt julgran, denna år Kungsgran. Dom är så otroligt fina med deras tjocka grenar och barr ! Så nu ska jag ta och pynta den. Sedan ska jag köra iväg för att uträtta lite ärenden, för imorrn gäller det..... Längtar.... weiiii........

Puss
ps. lämna gärna en kommentar, ni är så fruktansvärt snåla på det. Tråkigt att ha snåla läsare. ds.

Fredag hela veckan

Idag var jag ledig. Så skönt ! Sov ut riktigt länge. Så skön nattsömn. Välbehövlig. Idag blev det självklart träning på gymmet. Denna gång blev jag inte ensam. Hade med mig underbara C. Jag blev "personlig tränare" åt henne. Var jätte kul och hon var jätte duktig! Stolt över dig gumman ♥ =)

Åt en underbart god frukost idag bestående av:
* Två ägg
* En kopp te
* Ett glas färsk pressad apelsinjuice
* En tallrik med yoghurt och Fredrik Paulúns musli. Tog lite skivad banan och torkad frukt från risenta och russin på toppen av isberget (haha)
* Två mackor - kavring med ost, gurka och paprika

Efter denna underbara frukost hade jag massa med energi att ge på gymmet ! Mat är allt.. haha..

Nu sitter jag med en kopp te, varmt och gott, jag ska få arslet ur vagnen och städa nu. Har massa städ att göra.. Har även postat iväg julkort.. Så nu ska jag höja volymen på stereon, ta ytterligare en kopp te och sedan städa, just like a good housewife =)

puss och trevlig helg på er ♥

Kärlek

Vilken underbar dag...

ååh.. det där samtalet.. det var unikt.. det var fyllt med så mycket kärlek..

kommer aldrig glömma det *tårögd*

underbart


Its my life

Så var denna dag snart slut. Tiden går fort. Magen kurrar (som vanligt)..

Efter jobbet idag så begav jag mig till gymmet och körde konditionsträning. Blev snabb cykling 1,5 mil. Sen blev det lite magövningar och sen stretch..

Kosten såg ut såhär idag
Frukost kl 6.00: 3 (tunna) mackor kavring med kalkon och grönsaker. Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.

Mellis kl 9.00: En banan och vatten

Lunch kl 12.00 : Kycklinggryta med ris och knäckebrödsmacka

Mellis kl 15.00: En grillad kycklingklubba, en macka och lite nyponsoppa

(Träning 16.00-17.00)

Mellis efter träningen kl 17.00 : Banan, vatten, proteindrink

Middag kl 18.30: Korv, hemlagat mos, grönsaker, mjölk

Kvällsmål: Sitter och funderar på vad det kommer bli. Blir nog en macka med lite färskpressad juice..

Blir 6-7 mål om dagen ungefär.. Precis så som man ska äta =)

Nu ska jag ta på mig pyjamas och kolla på prison break, sen sussa.. Imorrn ska doktorn ringa, ska få provsvar på alla de 10 rör med blod som jag gav.. Hoppas hoppas...

Sov gott ^^


Sankta Lucia

I fredags var jag ledig.. Super skönt ! Blev bara lungt på kvällen..

I lördags (Lucia) så jobbade jag 7.30-16.00. Tog med glitter till jobbet så alla var så fina med glitter i håret =) hihi.. Jag sjöng även luciasången. Det uppskattades !

På lördag kvällen var jag på 30 års fest. Det var otroligt roligt. Jätte god mat: Köttfärspaj med grönsaker, vin, öl, glögg, baylies (mmmmm), bacardi och tusen andra sprit sorter också. Nästan så att dom hade handlat upp halva systemet. Haha. Kladdkaka med after eight "täcke" och glasyr och vispgrädde till. Mmmmm. Lyckad kväll med mycket skratt. Fick till slut ont i käkmuskulaturen pga. skratt. Roliga grabbar som drog massa "finska" skämt. haha.. Söttbullar.. Även fint ögongodis *ler*

Idag, söndag, så blev det jobb 16-21. Man var lite seg faktiskt men det gick bra. Nu sitter jag och äter lite gröt och ska snart sussa i den stoooora sängen. Upp tidigt imorrn och jobba och försöka hinna till gymmet efter jobbet.

Puss !

En bra dag

Todelooo !

Hur mår ni?.. Jag mår bra.. Är dock rädd att jag håller på att bli förkyld.. *tår i ögat*

Har jobbat idag och det har varit sjukt roligt. Hade möte med mina underbara arbetskamrater. Jag älskar dom ! Dom är så roliga och så omtänksamma.

Skulle träna idag, men med tanke på att jag inte kände mig 100% bra så avstod jag. Jag skulle aldrig träna med förkylning eller sånt i kroppen.. ajja bajja.. om man vill få hjärtmuskelinflammation så kan man ju träna.. men vill man bli frisk och må bra så avstår man. Jag avstår !!

Inatt ska jag upp kl 4.00, ska köra till Arlanda =) hihih.. weiii...

Nu ska jag kolla på "Du är vad du äter" och äta en Magnum mandel glass HAHA..

Puss

Byggare Bob

Gårdagens kväll bestod av att måla möbler.. måla måla måla i flera timmar. Sjukt kul.. haha.. Jag älskar o måla. Skulle gått målarlinjen. Hade det som andra val till gymnasiet =) Men blev foto linjen istället !

Igår var det ju final i "stjärnor på is". Sista uppvisningen var as grym, iaf Jesper var grym. Han och Jessica var ju lätt duktigast.. Fantomen på opera. Han skulle vinna. Absolut.. men vem vinner? Jo Markus, för att alla (jävla) små tjejer, röstar på honom. Det är helt sämst att ha tävlingar i dans, sång etc. då vi får rösta fram vinnarna. Det är fel. Väldigt kul, visst, men juryn är professionella. Inte vi...

Idag jobbade jag 7.30-12.00, nice. Så kul på mitt jobb. Älskar verkligen mina arbetskamrater. Dom bästa EVER. Blev rostbiff till lunch, var riktigt länge sen jag åt det.. mums filli babba..

Efter jobbet blev det träning. Körde armar/bröst på gymmet. Jag och massa grabbar vid dem fria vikterna. Skojj !!!

Nu ska jag gå hemåt..
Måste städa massor hemma,.
Ikväll ska jag kolla på Wallander och äta mammas nybakade bullar och lussekatter.. wanna join ^^ ?

Hör av dig isf *blink blink*
PUSS

mys pys fredag

Igår var det en underbar dag...
Blev jätte god mat på kvällen med trevligt sällskap. Kina mat. Så goott! Yummie...
Kvällen bestod av chips, godis, film och massa mys och skratt ^^

Lovely ♥

gluteus maximus

Igår jobbade jag 7.30-16.00 sedan blev det mellanmål bestående av 2 ägg, 1 grov macka med makrill i tomatsås och vatten. Sedan var jag laddad att dra till gymmet !

Träffade upp M och M där. Sjukt roliga killar. Ni får verkligen träningen att bli rolig..
Vi tre cyklade. Jag cyklade 1,6 mil, snabbt.. Efteråt blev det styrketräning ben/rumpa.
Idag har jag sån träningsvärk i rumpan.. helt sjukt.. aj aj aj, har fan svårt att sätta mig ner på en stol... haha..

Nu ska jag äta lite frukost, har verkligen sovit ut idag, och sedan ska jag bege mig tilll jobbet..

Puss ^^




Så de så !

Varför ska jag bry mig om folk som inte bryr sig om mig...?!

Nu är det slut på det.. finito..

Håll mig hårt eller släpp mig helt..

1 december

I helgen blev det jobb och träning =) Som vanligt.. och lite mys...

Har blivit så inspirerad sen Fredrik Paulúns föreläsning. Jag vill/ska verkligen gå på hans utbildning till diplomerad kostrådgivare. Vill även bli personlig tränare och tänkte nog bli det på Pt School. Men det kostar drygt 60.000 så det får vänta ett tag =)

Idag har jag tränat rygg, triceps och mage på gymmet med M.. Jag kommer ha SÅN träningsvärk i ryggen imorrn.. phuu.. Körde riktigt hårt idag.. Har även varit och handlat massa nyttiga saker och hittat ett jätte nyttigt och gott bröd. Måste variera min frukost mer. Vill inte äta havregrynsgröt varje morgon. Man tröttnar lätt..

Va bara grabbar på gymmet idag. Skit skojj =) ! Jag tycker det är roligt. Är jätte kul att träna med killar. Jag ska ju bli Miss Hunk, så bäst att ligga i *blink blink*

Nu är det dags för en mumsig middag !
Puss på er kära läsare ♥

RSS 2.0