Det går bra nu


Efter jobbet igår kväll blev det en visit till mysiga Smådalarö. Det blev fika (såklart) och trevligt sällskap. Kom hem si så där mitt i natten, men det var det värt !

Idag har jag varit ledig. Har varit i skolan och beställt massagebänk. Skönt !! Sedan har jag, pappsen, T och L tagit mitt kök (som är nedrivet) och lastat in i lastbilen och åkt till tippen, SRV, i jordbro och slängt allt. Sorligt på ett sätt, men skönt på ett annat... Har även ringt massa samtal, bla. till folksam, där jag nu har skaffat en bostadsrätthemförsäkring. Har fixat lite hemma hos mammsen också. Snart kommer hon hem. Jag längtar. Saknar henne så mycket. Sagapo mamma

Nu ska jag ta en härlig dusch, läsa några kapitel i en bok, sedan sussa ^^


På återseende
 

:(

Jag lider med dig J ...


Wonderful days

Idag blev det en prommis med favoriterna i TyrestaBy i 1,5 timma. Självklart hade vi bestämt att vi skulle fika efter det, men fikat i tyresta var stängt så vi fick åka hem och laga mat och baka istället.

Efter all mat så blev det en snabb visit hem för att utföra lite hemmafru sysslor. Sedan åkte vi tillbaka igen. Igår spelade vi monopol i 5 timmar. Från kl 19.00 - 12.00. Idag skulle de bli revange för de andra (trodde dom ja), men så blev inte fallet... HAHHA.. (glädjedödare). Idag spelade vi från 20.00 - 01.00. Sedan skjutsade Robbelibobbanboy hem mig. Nu sitter jag här i sängen med laptoppen och ögonen rullar på mig. Ser snart inte vad jag skriver.

Det har varit två helt fantastiska dagar i rad. Helt underbara. Galet mysigt sällskap. Såååå mycket skratt. Gudomligt god mat.

Har även pratat med mammsen i telefon ett flertal ggr. Åh, hon har det bra där nere i 40 graders värmen.. Jag avis???... jaaa.. det kan man lungt säga..

Nä nu blir det natti natti för min del. Ska upp kl 8.00 imorgon. YES !

Puss, kram & nyp i stjärten ^^

mm



Outsider...

 

Helt slut som artist

(Jag borde inte bry mig, men jag gör det ändå. Fattar inte varför. Så j****vla irriterande. Helvete... f a n)

Nu ska jag sluta grubbla över det. Nu över till något roligare:

Idag har det blivit jobb till kl 12.00. Sedan köpte jag en jäääätte söt klänning
 till min underbara systerdotter, som förövrigt kommer bli mitt gudbarn.
Hon ska döpas i augusti och jag ska bli hennes gudmor. Vilken ära !

Efter jobbet så lämnade jag klänningen och hon blev jätte glad. Åh världens
sötaste unge. Älskar henne ♥ Sedan blev det lunch. Tvättade i min nya
tvättstuga. L och T kom till min lägenhet och så renoverade vi. Vi slet
som galningar. Svetten rann, fast det berodde nog lite på att vi hade
en ångmaskin som var lite över 100 grader.

Efter att vi hade slitit i över 3 timmar så begav vi oss till donken
för att äta. Det hade vi förtjänat efter vår insats idag. R kom även
dit, deras son, och ville äta med oss. God mat, trevligt sällskap med
mycket skratt - som alltid !

Over and out
 
 
 

Renovering

Renovering renovering renovering..
Det är vad som står på mitt schema now a days

I torsdags var jag och K i min lägenhet och rev ner tapeter. Vi dunkade musik, sprutade vatten hej vilt på väggen och sen var det bara att skrapa ner skiten och se glad ut =) Tack så jätte mycket för hjälpen mitt underbara hjärta. Guld värt !!

Idag gick jag upp kl 9.00. Duktig flicka. Har ätit frukost och läst DN (vuxenpoäng). Nu ska jag diska, städa undan lite fort hemma hos mig (mamma) och sedan ska jag till min lägenhet och fortsätta riva ner tapeter. . .


See you later alligator ^^

Vet du vilka dina vänner är...?!

Jag har suttit och granskat mina vänner på facebook och kommit fram till följande:


Jag har 447 vänner. Varav:

* 10 st är mina tightaste vänner
* 10 st familj/släkt
* 255 st är sexiga killar som är " bra att ha "
* 29 st är gamla ragg
* 5 st är rena rama idioter som är roliga att ha kvar bara för
   att följa deras värdelösa liv

* 21 st är folk som jag träffat via filmjobb
* 8 st har jag ingen aning om vilka dom är
* 26 st är jobbarkompisar
* 10 st är rika och är bra att ha så dom kan betala en ute kväll på stureplan
* 15 st killar dejtar jag just nu
* 6 st äger en lgh på Manhattan - lägger jag på min extra charm,
   kan jag få låna lägenheten gratis

* 1 som jag är förälskad i
* 4 som jag har hemligt förhållande med
* 47 st beundrare

Alltid bra att göra sånna här genomgångar och se vilka vänner man egentligen har. Nu vet jag lixom det. Vilken otrolig lättnad ! Och för er som tror att detta är ironi - släng er i väggen !!!!

Puss !

Mys dag

Började dagen, lördag, med att kl 2,30 på natten följa mamma till nattbussen för att hon ska åka till Grekland i några veckor. Så glad för hennes skull. Hon ringde när hon hade kommit fram under dagen och sa att resan hade gått jätte bra och att det var hur varmt och skönt som helst där nere. *avis*. Hon kommer ha det underbart =) Saknar när hon och jag åkte tillsammans och luffade nere i grekland/turkiet i en månad varje sommar. Men det är riktigt kul för henne att åka iväg nu. Älskar henne av hela mitt hjärta ♥

Idag var jag i MIN lägenhet. Så underbart. Min alldeles egna lägenhet på 74 kvm. I love it !!! Jag och pappa var och lämnade lite saker där. Bla. utemöbler så jag har något att sitta på. Efter vi hade röjt lite där så åkte vi och syrran, robban & jaya och handlade i länna. Det blev massa saker. Hink, skurgrejjer, trasor, dukar, spraymedel, galjar, klorin mm. mm. Efter shoppingen åkte vi och åt på restaurang - oxfilé planka. Min favorit. Alltid lika gott !

Nu ska jag sussa. Klockan är ställd på 8.00 imorgon bitti för att träffa upp S. Så kul att hon och jag har börjat prata och umgås igen. Hon är underbar. Efter jag träffat henne blir det en smarrig frukost, ett besök till gymmet och sedan ska jag till min lägenhet. Micke, målare, som jag jobbar  extra tillsammans med, han ska komma & kolla på min lgh imorrn. Han ska se vad han tycker om det. Vad som behövs göras mm. Så får vi se om vi kommer fram till att han ska måla min lägenhet eller om jag ska göra det. We´ll see ^^

Natti natti


Shopping @ IKEA

Igår var jag och K på IKEA i fleeeeera timmar.

Så sjukt kul. Shoppade lite saker men om några dagar blir det ÄNNU mer shopping. Snart är dagen med det stora D här =)
*längtar*

K och jag spenderade väl si så där 5-6 timmar på Ikea. Men då åt vi där också. Vi skrattade nästan ihjäl oss när vi åt. Åh va jag älskar henne. Min bästa vän - 22 års vänskap ! Oslagbart.... Älskar mina bästa vänner. Ni är bäst =)

Nu har jag ätit frukost och läst DN. Dags att bege sig till jobbet.

Har sån träningsvärk sen brännbollen, kan knappt klä på mig kläderna själv. Personlig assistens.. Nån...??!!

På återseende !

Resumé av förra veckan

Måndag: Jobb 8.00 -16.00. Blev godkänd av föreningen HSB. Åt middag med T och L på china station.

Tisdag: Ledig. Spenderade dagen med T i Länna. Shoppade det ena och det andra. Åt på restaurang med T och L igen - oxfilé planka. Gott.

Onsdag: Jobb 7.30-12.00. Sprang Vårruset med jobbet. Var grymt stolt över min insats. Körde intervall träning hela loppet. Den sista km sprang vi. Sjukt kul. När vi kom i mål så fick gruppen en hel korg med mat. Under tiden vi åt så ropade dom ut mitt namn. Jag hade vunnit en tävling. Galet. Jag fick gå upp på scen och prata med Peter Siepen inför 30 000 personer.  Jag vann en pulsklocka från Polar värd 1500 kr.

Torsdag: Hade validering 8.00-16.00. Jag har gått kravmärkts yrkesroll. Man ska valideras mot sitt yrke, alltså undersköterska. Det gick jätte bra. Över min förväntan. På kvällen hade vi fest med jobbet. Vi hyrde hela china station. Vi åt buffé och sjöng karaoke heeeela kvällen. Jag framförde "i wanna dance somebody" med Whitney Houston. En väldigt lyckad kväll med mycket skratt !!

Fredag: Validering 8.00-13.00. Skrev på skulderbrevet på banken. Myspys på kvällen !

Lördag: Jobb 7.30-16.00. Spelade kubb med tjejerna och några grabbar på kvällen.

Söndag: Jobb 7.30-16.00. Mors dag. Efter jobbet blev det brännboll hos T. Vi var ett gäng på 15 pers. Jätte roligt. Dom är så roliga. Får ont i magen av att skratta så mycket. Var även taxichaufför åt syrran & hennes man som var på grillfest.


Så såg min förra vecka ut. Fullspeckad med saker och mycket jobb.. phuuu... Men en väldigt rolig och händelserik vecka måste jag säga =)                 

(bilder från festen i torsdags + bild från vårruset)
   


RSS 2.0