Tränat sjuuuukt hårt idag !

Idag hade jag tid hos min PT kl 11.00.

På schemat idag var det ben och mage. Jag kan säga så här, jag har ALDRIG i hela mitt LIV tränat hårt och svettats hårt som jag gjorde idag. Och jag menar det. Verkligen !! I slutet av träningspasset så var jag så slut så jag ramlade ihop. Hade inga som helst krafter kvar..

Vilken hård PT jag har.. När jag tog i så säger PT:n  "kom igen nu, tycker du det e jobbigt eller..?" haha, skojja inte. Svetten bara lackade. Min PT är grymt duktig. Peppar mig verkligen och riktigt psykar mig. Men efter passet så känns det hur skönt som helst. Men jag trodde ärligt talat att mitt huvud skulle sprängas av blod.

Efteråt träningen blev det en banan och en low carb protein drink.. *gott*

På väg hem så får jag ett sms att mina grejjer från gymgrossisten har kommit. weiiii. Så nu har jag hämtat ut protein pulvret, bars, shaker mm. Lovely !!

Nu ska jag laga lunch som kommer bli korvstroganoff med ris och massa sallad..

Några dagar framöver kommer jag knappt kunna gå, stå eller torka mig själv i arslet, så om någon kan vara min personliga assistent så tackar jag gärna ja !!

Ikväll blir det promenad eller typ yoga på gymmet..
We´ll see vad jag orkar med..
puss


Fredag

Tjingeling !

Idag har jag varit ledig och det har varit så välbehövligt. Har bara sovit ut, ätit en härlig frukost bestående av: 2 ägg, te, multivitamin dryck, skivad äpple och satsumas, 1 mörk knäckemacka med skinka, gurka och paprika och lite havregrynsgröt med äppelmos och mjölk. Som ni märker så är jag en storälskare av frukost *ler* Anser också att det är det viktigaste målet på dagen.

Med tanke på att jag aldrig får vagnen ur arslet, eller egentligen har jag väl inte den tiden att åka in till stan och handla protein pulver, så beställde jag nu via internet. Köpte både vanilj, jordgubb och choklad smak och en shaker och lite små saker. Längtar till jag får det =) Kommer nästa vecka mellan tisdag-torsdag.

Idag har jag även spelat på stryktipset. Eller matcherna går imorrn men jag fyllde i det idag redan. Så har man det gjort. Undrar hur många miljoner jag vinner imorrn... Det återstår att se !!

Till middag idag blir det en skaldjurs risotto bestående av kräftor, räkor, ris, nån god sås till och massa sallad. Yummie !

Ikväll kanske jag ska träffa M. Var länge sen jag träffade honom. Har verkligen saknat honom. Han får alltid mig att skratta. Han är grym !

Hoppas ni får en trevlig helg !
Puss på er

ps. Ni får gärna skriva en kommentar. Ni är så dåliga på det. Antingen tycker ni att jag är farlig eller så är det bara så enkelt att det är ni som e alldeles för tråkiga och mesiga.. upp till bevis.. ds.

Personlig tränare is the shit

Idag var jag hos min nya personliga tränare. Fy fan säger jag bara. Vad duktiga dom är ! God damn. Och va dom är hårda. Tog mycket mer vikter än vad jag vanligtvis gör. Vilken kämpar glöd ! Jag tog i så det nästan började spruta rök ur öronen på mig, eller det kändes så iaf. Verkligen lyckad träning idag. Vi tränade rygg och biceps. Gissa om jag kommer ha träningsvärk några dagar framöver. Efter passet var jag helt skakis i kroppen. Så sjukt med dessa endorfin kickar. Inget knark i världen kan ersätta den kicken och glädjen jag får av träning. Nu är jag på gång ! Jag satsar 110%. Jag är taggad som fan att nå mitt mål och jag KOMMER nå mitt mål...

Övrigt idag så har det verkligen varit en TOPPEN dag ^^

Jag var på jobb intervju imorse (innan träningen) även fast jag redan har ett jobb. Men det var en fd. chef som ringde upp mig och ville att jag skulle börja jobba för dom igen. Allt gick bra och jag får jobbet om jag vill. Men jobbet som jag redan har, trivs jag så sjuukt bra på, så kommer nog inte byta, utan jag kommer nog vara kvar på jobbet som jag redan har. Jag har även löneförhandlat med min nuvarande chef och fick en toppen lön.. weiii =) Så glad.. Fick även förlängt vikariat..

Allt har verkligen gått hur bra som helst idag.. En oslagbar dag.. Imorrn blir det jobb 7.30-12.00 Jätte skön tid. Sedan blir det gymmet, tvättstugan, äta lite kräftor, fixa lite hemma. På fredag är jag ledig igen och ska till min PT (personliga tränare) igen =) Längtar redan..

Nu ska jag se efterlyst och sen sussa

PUSS

Happy face

Igår jobbade jag 7.30 till 15.00, Värsta lyxtiden. Alla andra dagar har jag fått jobba 7.30 - 17.00.. kul lixom.. kommer hem sent och ska orka gå till gymmet och träna 2 timmar.. phu..  Efter jobbet igår iaf så åkte jag till tandläkaren. Har inte varit där på 1½ år. Jag hade inga hål, som tur var. Jag har inte haft ett ända hål i tänderna under mina snart 21½ år (peppar peppar ta i trä). Så räkningen hos tandis igår blev relativt billig. Igår kom även boxen med alla 400 kanaler.. weiii.. Var sjukt kul och se. Dessutom har bilden blivit typ 90% bättre.. nice !!

Idag har jag också jobbat. 7.45-16.00. Under dagen idag så var det polisbilar öööööverallt och helikoptrar och poliser sprang hit och dit. Då visade det sig att det var ett värdetransport rån eller rån på banken i Haninge centrum och rån på Jysk i Brandbergens centrum. Duktig som man är så ringer man Aftonbladets tipstelefon som inte visste om rånet på Jysk. Om det blir en artikel om det så skulle jag få tipspengar men vi får väl se hur det blir med den saken..

Imorgon är jag ledig. Det händer inte ofta. Har ett rätt skön vecka den här veckan. Imorrn har jag först möte med en fd chef som vill att jag ska bärja jobba hos dom igen. Sedan efter mötet ska jag iväg till min personliga tränare. Första gången imorrn. Ska bli jätte spännande ! Längtar verkligen, men tror att det kommer bli ett riktigt hårt pass...

Nu surrar en helikopter utanför här.. Den är jätte nära.. Tror dom har hittat sitt byte.. Fuck, they found me..
Nu ska jag görra mig under täcket !

So long ^^

Allt om träning

Träning träning träning.. Finns det någon som är så underbart? =)

Idag var jag och tränade.. Körde rygg, mage och sprang på springbandet.. Vad händer när jag springer då? Joo, jag sträcker mig i ljumsken. AJ ! Så nu har jag haft ont hela dagen och typ haltat. Mindre kul ! Och ändå tänker jag gå och träna imorrn.. fy på mig.. men ska bara träna överkroppen imorrn. Inte ens röra någon maskin som har med benen att göra..

Har bokat en personlig tränare idag också. Ska dit första gången nästa vecka.. Läääängtar !!

Hoppas att min Fitness Magazine kommer hem i brevlådan snart också..

Tänkte ju resa till Mauritius 2 veckor i december, men blev inget av det *ledsen*. Men hoppas på att det blir annan resa i vinter. Thailand igen kanske? Vi får se !! Kärleks trip med mig? ;)

Jobbat ikväll. Tiden gick fort och allt gick bra. Älskar mitt jobb. Jätte trevliga arbetskamrater, toppen chef, underbara vårdtagare... kan inte bli bättre =)

Jag undrar varför alla protein burkar ska vara SÅ STORA..? Varför finns det lixom inte 300 gram ? Kul att man alltid ska köpa 1000 g varje gång och så smakar man någon ny smak, så smakar de skit, då har man lagt ut 500 spänn helt i onödan. Bättre om det fanns mindre burkar eller provsmak för dom som vill... hum...

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka, sen sussa. Gymmet imorrn vid 10 tiden, måste vara pigg och glad då =) !!

Ciao Bellos






Idag

har jag:

* Varit ledig och sovit ut, utan att ställa klockan på ringning... välbehövligt !
* Städat klart rummet. Nu är det sååå fint
* Sökt massa jobb
* Sökt film roller
* Sökt till en tränings tävling i Argentina
* Pratat med ComHem om att skaffa massvis med kanaler och digial box& grejer.. Får se hur det blir !

Har jobbat hela förra veckan inklusive helgen. Denna vecka har jag rätt så sköna arbetstider plus att jag är ledig i helgen.. Åååh va jag längtar tills helgen!

Denna helg bjöd även på mys.. Lovely !

Nu ska jag äta mammas nybakade äppelkaka med vaniljsås *mmmmmm*
PUSS !

Hjärt och lungräddning !

Halloj !
Har inte skrivit något på några dagar pga. att jag jobbat ihjäl mig typ.. Jag har gått upp kl 5 på morgonen, sen dragit till jobbet och sen kommit hem kl 18 på kvällen och dragit till gymmet och kört as hårt och sen hem, äta och sova.. Men idag jobbade jag bara till 12.00 så då drog jag till gymmet och körde armar, axlar och bröst.. Återhämtningsmålet blev banan som kolhydrat och en protein drink. yummie =) I måndags blev det en powerwalk på 1,5 tim sen i tisdags blev det ben och rumpa på gymmet. Igår blev det vilodag. Mycket viktigt att vila. Sen idag blev det armar, axlar, bröst. Imorrn blir det mage och rygg.. Sen i helgen blir det bara konditionsträning =) Så det blir träning 4 eller 5 gånger denna vecka. Kanske till och med 6 gånger..

Igår gick jag på HLR (hjärt och lungräddning) utbildning på jobbet. Det var verkligen jätte kul. Jag har gått på två stycken innan. En på Sös och en när jag pluggade till Undersköterska. När man har gått dom här utbildningarna så får man mycket bättre självförtroende. Men ack vad det är jobbigt att göra kompressioner och inblås. Det tar jätte mycket krafter. Det är bra att dom har sånna här utbildningar. Vi ska göra utbildningen 1 ggr/året. Jätte bra !

Vet du hur man gör hjärt och lung räddning? Vet ni hur många hjärtkompressioner och inblås man ska göra? Om inte, så gissa!

Skulle vara kul om ni svarade på frågorna för att se hur många som verkligen kan och inte kan =)

Take care..
puss ^^

Fredags skratt

Igår blev det bowling på heron city med N, H, M och M.. As kul.. H vann den första serien och jag vann de två andra =) Sjukt kul! Fast ändå var jag inte nöjd med mitt resultat. Kunde gjort så mycket bättre ifrån mig.. Kvällen var iaf sjukt rolig. Var med så sjuuuukt roliga killar så det var gaaaalet. Har ont i magen idag för att jag skrattade så mycket igår..

Duktig som man e så drack man inget igår. Gick hem vid 1 tiden på natten. Sedan gick jag upp 7.30 imorse och drog till gymmet och tränade. haha.. Duktig flicka !

Ikväll får vi se vad som händer.. Har lite beslutsångest.. :S

Hasta la Vista !
Puss

RSS 2.0