Lönings dagen

Då var det denna underbara dag som man väntat på - lönings dagen ! Hurra! Inte för att jag har haft brist på pengar, men man vill ändå ha mer haha.

Tisdagar för mig innebär att jag är ledig från jobbet och innebär även tid för mig själv och göra saker som man annars inte hinner. Idag var jag barnvakt åt min underbara systerdotter från 7.30-16.30. Vi var ute och gick MASSOR, svetten började nästan rinna på mig. Powerwalk med en barnvagn är grym fettförbränning. Åkte även buss 2 gånger, åt lunch på mammas jobb, lekte utomhus och inne. Sedan mötte vi upp pappa i min nya lgh och spacklade det sista och slipade !

Fastighetskötaren kom även förbi för att kolla på min balkongdörr som är sne och det gör att det blåser in lite kall luft i lägenheten och det är inte nå vidare kul nu när det dessutom snart är vinter. Med tanke på att jag äger bostaden så får jag betala själv om jag ska ha en ny dörr. Det är synd. Jag äger allt i min lägenhet och min bostadsrättsförening äger allt utanför. Då tänkter jag att jag borde äga balkongdörren inåt och dom äga den utåt så man delar på kostnaderna, men icke...

Well, får sen hur det blir med dörren. Jag och pappsen åkte till Flugger idag och köpte 3 olika vita färger som jag ska ha till sovrummet.

Nu ska jag fortsätta se 2½ män. Sen ta en dusch, sedan desperate housewifes :)

Over and out

Ensam Hanna Söker...

... en kille att dela livet med ! Finns du där någonstans ?!

Har precis kollat på ensam mamma söker och Oscar, 25 år, är bara SÅ het. Gah ! Önskar att man fick gå på dejt med honom.

Mysdag, söndag, ta det lungt - dag. Nää, icke sa nicke. Har blivit renovering i lägenheten, vilket idag har innefattat spackling och slipning. Även varit på Bauhaus och Jysk. Jag sov över i min lägenhet igår tills idag. Premiär. Helt fantastiskt. Världens underbaste Mamma plingade på dörren imorse och hade med sig med frukost i en stor korg. Åh, vad jag älskar henne. Det var så gott och mysigt *kärlek* <3

Imorgon är det måndag, jobb. Denna vecka jobbar jag måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag.

Veckan kommer bestå av:
* Läkarbesök (extremt early in the morning)
* IKEA
* Träning
* Måla väggar, tak & fönster i sovrummet
* Eventuellt handla allt parkettgolv?
* Frissan
* Tandläkaren
* Fastighetsskötaren ska komma & kolla på min balkongdörr
* Dejt..?
* Party

Jag har en toppen vecka att se framemot, om inget annat inträffar.

Nu blir det filmmys.
PUSS!

8 års jubileum !

GUTEN MORGEN

Idag är jag en tröttis *gäsp*. Äter en mumsig frukost med te, knäckemacka och 1 ägg. Me like.

För exakt 8 år sen så piercade jag naveln. Herregud vad jag ska fira idag... not... Men det är roligt ändå. Kanske blir restaurang till middag istället. Lite söndagsstek. Mys.

Lukas har namnsdag idag. Grattis !

Städning + spackling + måla står på mitt schema idag i min lägenhet. Jag höll på i flera timmar igår och dammsög, moppade golvet, plockade ner massa saker till källaren och så. Det börjar bli fint där nu. hihih. Har gjort en liten myshörna där med mina soffor, matta och tända ljus på en pedistal.

Nu ska jag avsluta min frukost och bege mig till min underbara lägenhet.

PUSS


Tacksamhet

Åh, dom där orden värmde så otroligt mycket.
Underbart
Tack ♥


Ching chong food

Dagen idag har varit riktigt lyckad !

Började dagen med att åka till ESS kök. Köpte en grym diskbänk där. Jag är SÅ nöjd. Fick även med en speciell och jätte fin skärbräda i trä. Riktigt bra bemötande och bra priser. Några som jag verkligen rekommenderar.

Lämnade diskbänken hemma i min lägenhet & stod och njöt av lycka. Den är så fin och praktisk. Happy face =)

Sedan kom mammsen över och så gick vi och åt på kinarestaurang. Blev 4 rätters. Gött gött gött ^^

Nu blir det "roast på berns" på tv. Sedan läggdags. Ledig imorrn men ska röja undan i lägenheten.

Hyvää yötä

Snabbis

Blogginlägget just nu får bli en liten snabbis. Känner mig lite stressad. Ska göra mig iordning nu och sedan åka och handla min grymma diskho. Ska sedan till min bostadsrättsförening och gnälla lite (hehe) på bla. saker som står iväg i källaren, fel antal volt i uttaget till spisen, ska kolla vad som gäller ang köksfläktar mm.

Efter detta ska jag röja undan i lägenheten, för imorgon tänkte jag att mina två målare ska få börja i lägenheten. Ska bli riktigt roligt. Whohoo.

Idag fyller TARJA år. GRATTIS till dig. Underbara människa =)

Igår var jag hemma hos Tarja och åt middag med henne, Lasse och Helena. Det var riktigt gott och trevligt, som alltid. Mamma hade bakat både bullar och äppelkaka som vi åt till efterrätt. SÅ GOTT. Hon är världens bästa kokerska. Robert och Dirk kom även över. Lyckad kväll med lyckat sällskap. hihi.

Nu blir det en kopp te, lyssna på Bandit 106,3 - grymmaste kanalen ever. Sedan ska vi iväg !

Kanske blir ett inlägg senare.

Over and out


Beat it

Det är fredag och jag är fortfarande förkyld. Hallå? SÅ värdelöst. Fy f*n. Det blir jobb imorgon ändå, samt party på kvällen.

Idag har jag varit en duktig flicka:

* Varit hos LOKE (min bostadsrättsförening) och pratat om vissa saker

* C kom till min nya lgh och fick se hur den ser ut

* Varit på Bauhaus med pappsen och handlat en ny köksfläkt, rostfri.

* Beställt linser

* Ringt & hyrt in 2 målare som börjar i min lägenhet nästa vecka

* Tvättat

Svininfluensan på g ?

Usch, jag blir så arg på mig själv att det går över en vecka mellan varje blogginlägg. Dessutom tänker jag samma sak varje gång - att jag ska skriva oftare. Måste sluta ljuga för mig själv.

Nu är jag här igen iaf. Fast mår tyvärr inte som bäst. Är förkyld. Hostar. Nyser. Är svuvig som satan i gatan. Ingen ork i kroppen. Sjukskrev mig från jobbet idag. Kan inte riskera att sprida vidare mina baskilusker. Jag har säkert svininfluensan...

Jobbar imorgon också. Vette sjutton hur jag ska göra. Om jag ska chansa att gå till jobbet. Ska verkligen försöka att jobba. Det värsta är ju på morgonen. Sen tänkte jag på en sak, varför drar dom 1,5 dag (i pengar) för att man är sjuk en dag? Helt j*vla värdelöst. Blir så arg. Dumma !

Det possitiva med denna dag var iaf att jag ställde mig på vågen imorse som visade - 2 kg. WHOHOOO ! Skit kul verkligen. Det är kul att man ser förändringar när man kämpar. Äkta glädje.

Nu ska jag ta mig en dusch. Ska försöka orka bege mig till jobbet en snabb visit.

Ha det gött alla läsare !
PUSS

RSS 2.0