Lyxkur

Sitter med hårinpackning nu. Det är underbart.

Jag använder PHC hair mask. Den är jätte bra. Luktar otroligt gott. Använder även phc hårspray också.


image281 image282
"Phc Deep Treatment Repair Mask återuppbygger och skyddar håret mot slitage. Mjukgörande kur som vårdar och reparerar torrt och skadat hår på djupet. Stärker hårets struktur och ger extra vitalitet och glans."
www.kicks.se/Harvard/346/372/2135/

städning pågår


trött..

så fruktansvärt trött...

Har städat 14,5 timma idag. Städade även 7 timmar igår. Kan man tro att det är sant? Ja, det är det. Gick upp kl 7 imorse och började städa. Jag avslutade nu, 21.30. Amazing. Jag är imponerad av mig själv faktiskt.

Har städat från golv till tak. Finns inte en damtuss någonstans nu. Till och med polerat glaskivorna i min bokhylla. God damn !

Var på IKEA med K igår. Så vi handlade lite saker. Mysigt att gå där *ler*..

trött.. så trött.. Möblerat om i rummet också. Skönt och fint blev det.

Nu orkar jag ärlig talat inte skriva mer. Det borde ni verkligen ha förståelse för.. haha.. Mina ögon går i kors. Ska äta lite jordgubbar, glass och grädde nu och kolla tv.

PUSS ♥

Examensdagen är här


IDAG TAR JAG EXAMEN !!!!!


whohoooo...
pirrar lite i magen =)

Ska bli underbart!
Fint väder är det också !!!

Idag är jag färdigutbildad Undersköterska =)

UNDERBART

Mycket väl godkänd

Slutet börjar närma sig... På onsdag tar jag examen! Kan inte sluta tjata om det.. Så lovely !!

Den här terminen har varit, som alla andra terminer, både rolig och tråkig. Har hänt väldigt mycket saker i mitt privat liv. Otrolig stora händelser som varit psykiskt och fysiskt påfrestande. Detta har inneburit att jag har lagt mer tid på familjen än plugget. Vilket är en självklarthet. Det roligare är, att jag ändå, trots mycket mindre plugg, fått mvg. Speciellt lycklig över sjukvården. Fick tillbaka tentan idag, som vi gjorde i fredags. Sjukdomar i mag och tarmkanalen. Full pott =) Kan det bli bättre. Mvg på provet och även mvg i betyg.

Även mvg i handledning.. =) Fick full pott på handledningprovet också. Alla rätt och ett stort MVG skrev han över hela tentan. Riktigt skojjsigt !

Vg i slutbetyg i människan socialt och kulturellt. Pga. att jag inte pratar mest i klassen. Och detta är ett pratämne. Pratar man inte mycket så får man inte mvg. Så, det blev inte det för mig. Men läraren sa att jag har verkligen verkligen förbättrat mig sen i början av terminen. Hon sa att jag inte pratade mycket i början av terminen men sen har jag pratat mer och mer och det jag har sagt har varit jätte bra. Även fått jätte bra på prov och inlämningsuppgifter. Allt hon sa var positivt, så förstår inte varför jag inte fick mvg? Men livet är orättvist.. tyvärr...

Är otroligt nöjd med mina prestationer, trots allt som hänt under det här halvåret. Jag är en riktigt duktig tjej !! Och det är jag stolt över !!

Idag har vi varit på studiebesök på dialysen på Södersjukhuset. Det var spännande. Imorse när jag vaknade kände jag en irriterande känsla i halsen, jätte jobbigt. *buhuu* Det har tyvärr blivit sämre under dagen. Känner mig krasslig nu med lite lätt feber. Får kurera mig med frukt och dricka ikväll !! Har faktiskt ätit 9 satsumas, en banan och massa vindruvor idag. Det är mkt vitaminer det. Älskar frukt !! Yummie

Har varit i Farsta centrum idag med syrran. Vi shoppade massa skojjiga saker =) Åt lite gott och begav oss sedan hem. Imorrn blir det fika och mys i skolan.. Sedan träning på eftermiddagen om jag mår bättre. Sedan på ONSDAG är det vår sista dag!.. EXAMENSDAGEN !!! YIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA !!

So long... PUSS

image279

glassigt

Tja buddies !

Fredagen var en underbar dag. Den bästa dagen i mitt liv kändes det som. Jag gjorde min allra sista tenta och det gick jätte bra. Det kändes bra iaf, vet inte resultatet ännu. Efter tentan var jag överlycklig. Det var då mitt liv började. Det var då som jag insåg alla saker jag kan göra utan att behöva tänka på att jag ska plugga. Så jävla fucking underbart !!

Fredagen bjöd även på nöjen. Jag, K och A begav oss till ollan. Jag var sjukt snygg den kvällen! Som alltid i och för sig *blink blink* Mange Schmidt skulle spela på ollan. Han är grym! "när du hör en bra låt och din partner är kåt är det glassigt, och när fredagen är slut och du ska gå ut är det glassigt..." I love him!!

Bjöds även på ögongodis under kvällen. Me like...

Jag hann även med att träna på gymmet 1,5 timma med H. Så skönt !

Lördagen bestod av att vara bakis. Första gången på länge. Första gången på flera månader för att vara ärlig. Sedan skulle jag jobba 15.30-20.00. Efter jobbet, som bara ligger 100 meter från mig, så körde jag iväg till alex och hämtade upp mina saker som jag hade lämnat där sen i fredags. Efter det åkte jag hem & somnade direkt. Var sjukt trött. Skulle dessutom upp kl 6.00 imorse för att jobba 7.00-14.30

Idag, söndag, blev det jobb dåra. Efter det gick jag hem. Sov 2 timmar. Åt middag och har bara slappat. Varit jätte rastlös. Ätit godis, så gott.. Har kollat tv under hela kvällen och får se vad resten av kvällen har att erbjuda.

Imorgon ska vi på studiebesök på södersjukhuset, igen. Är alltid där. Hehe. Men det är kul. Jätte roligt att man får åka iväg från skolan och se lite annat. På tisdag är det bara betygsamtal. Sen på onsdag tar jag EXAMEN ! Sååååååååååååååååååååååååååååååååååå underbart. Jag är SÅ LYCKLIG !!! God damn!

Bilder på mig från i fredags:

image270 image271
image272 image273
image274 image275

Allt rullar på

Var på vv idag med K.. Jag har gått ner 1 kilo på 2 veckor. Ett helt mjölkpaket. Det går verkligen bra för mig nu =) Så härligt ! Självförtroendet bara stiger och stiger. Har äntligen kommit igång med träningen också. Efter jag tagit min examen, och skolan är slut för alltid, dvs om exakt 1 vecka så kommer jag köra hårt med träningen. Kommer bli 5-6 pass i veckan. Ni som känner mig vet, att när jag ger mig f*n på något, så gör jag det också !! Hejja mig själv !!

Idag har det blivit massa plugg. Mamma har förhört mig jätte mycket. Hon är så omtänksam. Älskar henne

Fick tillbaka en tenta i förrgår och jag fick full pott. Alla rätt ! Duktig flicka =) Läraren skrev MVG över hela sidan. Det var riktigt kul och uppmuntrande !

Imorrn har jag tvättstugan 7-11. Skönt att gå upp tidigt. Sedan blir det plugg under tiden på morgonen. Sedan skolan mellan 13-14.. Sedan plugg och så på kvällen ska ju Charlotte Perelli tävla, vi måste ju kvala in för att The fucking dåliga Ark va sämsk förra året. Men men.. Kommer nog gå bra för Charlotte...

fredag har jag min allra sista tenta. För alltid. Så underbart! Kan inte beskriva min glädje i ord. Ni vet själva hur det känns, när man vet att det man gör, kommer vara det allra sista arbetet, tentan man kommer behöva göra.

Älskar min telefon lika mycket idag som jag gjorde igår.. hihih.. Så fiiiiin och bra

Ska plugga lite till nu, äta lite frukt och kolla på tv sen.

PUSS ♥

Ägare till en nikon 6500

Idag har varit en bra dag. Har varit med syrran i centrum och både hon och jag har köpt nya mobiler. Hon köpte en sony ericsson och jag köpte en nokia. Jag älskar min. Mina nya älskling ! Den är helt underbar. Den är grym! Har jätte många finesser. Det bästa är att jag fick ha kvar mitt mobil nr och mitt abbonnemang. Tack ..!! Du kan se bild nedan på mobilen, fast jag har en helsvart. Den är mycket snyggare än den silvriga på bilden !

Har även hunnit med att träna idag på gymmet. Det va riktigt skönt! I love it =)


image268

fuckface


Du är så ful så att du är en skam för Haninge kommun. Eller egentligen hela stockholm för att vara ärlig.. !!

Kära bloggläsare

Titt ut !

I fredags blev det hockeykväll med H och 15 grabbar. Det var riktigt skojjsigt. Inget mig emot med ögongodis lixom *ler sött* Kom hem på lördag morgon kl 04.30 HAHA .. illa. Fast jag och H var nyktra hela fredagen. Det var skönt ! Älskar dom där killarna. Dom är helt underbara. Så snälla och gulliga =)

Igår, lördags så gick jag upp lite sent pga. att jag kom hem 5 på morgonen. Så sov ut och det var riktigt skönt. Sedan under dagen så åkte jag massa ärenden överallt. Slingade även håret på mig själv. Fast slingorna blev typ hela håret haha.. Se resultatet nedanför =) På kvällen igår så var jag inte hemma iaf.. haha.. ingen mer kommentar !!

Idag så har det blivit plugg. Sedan var jag iväg & kollade på fotbollsmatch mellan haninge - tyresö. Det blev oavgjort. Men riktigt kul med ögongodis. Speciellt nr.4.. oh lord ! Han vill jag ha! ge mig.. NU !!

Nu ska jag ta & sussa. Imorrn har jag redovisning i skolan. Sedan hem o plugga o äta, sedan ska jag till optikern. Dem ska kolla så att linserna som jag använder nu, fungerar bra och så att det inte skett några förändringar i mina ögon. Sedan efter det ska jag fortsätta plugga och eventuellt gå till gymmet och köra hårt !

image263 image264
image265 image267

På återseende !
Puss

Pungkulor i halsen ?

I fredags så firade vi pappsen (som jag skrev i inlägget innan) och i lördags blev det träning, plugg och party för min del. Hade jätte kul och mysigt med mina kära vänner. Jag och K var nyktra. Vi är så duktiga =) !! hihi..

Idag har jag upptäckt knölar i halsen.. Just nu tror jag att jag har alla sjukdomar. Just idag är jag hypokondriker på hög nivå. Blir lätt så när man pluggar sjukvård och får veta allt om alla sjukdomar. Man tror tillslut att man har dom själv. Men knölarna som jag har fått e fan konstiga alltså :S Det känns som kulor. Jag tror att jag har fått pungkulor i halsen.. not good...

Var hos optikern idag på undersökning. En komplett undersökning. Kändes bra. Har behövt använda glasögon nu i 3 månader pga. allergi och har inte haft råd att köpa linser. Men idag bokade jag tid, gick dit och fick hjälp och köpte ett par månadslinser. Jag har fått nya linser, en ny sort, som släpper in mer syre till ögonen för att jag får väldigt torra ögon när jag har linser. Så det känns bra ! Har haft dom flera timmar idag och det kändes bra. Ska dit på undersökning om en vecka. En extra koll lixom =)

Nu ska jag sussa. Är jätte trött. Vv imorrn. Sedan plugg och träning !!

*smek*

Födelsedags firande nr 2 !

GRATTIS PAPPA !

Idag är det pappas tur att fylla år. Skiljer 3 dagar mellan mamma och pappas födelsedag. Mycket firande i Maj ! *Mysigt*

Idag var sjukvårdsgruppen på studiebesök på Södersjukhuset - under jorden. Det var spännande. Då fick vi se hur det går till om det skulle bli krig i Sverige och hur man gör med sjukvården då. Coolt faktiskt !

Efter det mötte jag upp syrran på sös och så åt vi en smarrig lunch på sös restaurangen, som bestod av Chicken Tikka Masala med ris, bröd och massa sallad. När vi var mätta och belåtna så åkte vi iväg med bilen, för att åka och köpa present till pappsen. När vi hade hittat det vi letade efter, så begav vi oss hem till honom. Där bjöds det på tårta. En underbar god bärtårta. Yummie !!

Igår blev det prinsesstårta från mamma. Den var också sjukt god. Tur att mamma är kokerska. Då får man alltid god mat och goda efterrätter *hihi*

Nu har det dock blivit lite för mycket av det goda ! Har lovat mig själv att kämpa denna vecka för att det ska stå minus på vågen nästa vecka. Skönt att man kom iväg och tränade igår.
Idag har det varit mys med pappa och syrran, plugg och massa god mat och efterrätt. Imorrn blir det ett hårt spinning pass på gymmet, plugg, solning på balkongen och utgång på kvällen !

Nu ska jag plugga lite *suck*

Så glad att jag har dig gubben. Du är en underbar kille. Vill aldrig förlora dig... Du gör mig så glad och lycklig. Du är killen som har det !

PUSS ♥


Beach 2008

Jag älskar att träna ! Det är helt underbart. Alla endorfiner som frigörs gör mig så laddad och ger mig en vilja på 110% ! Beach 2008 here i come !!!!

YOU BET !

Var på gymmet idag. 2 timmar. Joggade/powerwalkade 1 timma på rullbandet i intervaller. Sen körde jag armar, bröst och axlar och efter det en skön stretch =)

Helt underbart ! Jag älskar endorfiner.
Jag älskar alla snygga hunkar som står & pumpar biceps framför spegeln. Ögongodis...*ler sött*


Snart blir det läggdags. Är jätte trött efter denna dag. Imorrn blir det studiebesök på Södersjukhuset -- under jorden. Sedan ska jag och syrran åka till pappa och fira honom, han fyller år. På eftermiddagen blir det plugg och kvällen vet jag inte...

På återseende ^^
PUSS

Ja må hon leva !

Igår fyllde min, världens bästa Mamma, 60 år ♥ Dagen började med att hon fick frukost på sängen av mig och ja må hon leva - sång. Hon fick även 60 st rosor. Hon blev jätte glad =) Min mamma är så himla söt. Hon blir så glad och det gör mig glad också !

Sedan på kvällen så kom syrran och robban hit. Då fick hon fler presenter. Hon fick pengar av mig och cykel och blommor av syrran & robban. Efter det begav vi oss till söder för att äta på en indisk restaurang som hette Shanti. Helt underbar mat. Jätte mysigt ställe. Jag åt nått som hette typ chicken sizzler tandoorii. Det var kyckling med massa grönsaker på en stekpanna och sen ris, tre olika såser till och annat gott tillbehör. HUR gott som helst. Var proppmätt efter det ! Sedan fick jag köra hem, med högklackat, haha. Men duktig som man är så gick ju det bra =)

Tack för en underbar kväll !
Älskar Er mest av allt
PUSS

image261

Operation

Igår åkte vi (sjukvårds gruppen) på studiebesök på Danderyds sjukhus. Vi skulle få se en operation. Vi visste inte i förväg vilken operation det skulle bli, det var lite spännande med ovissheten.

När vi väl kom dit så fick vi se en ljumskbråck operation. Det var häftigt att få se hur kroppen ser ut inuti. Senare under dagen fick vi se ytterligare en operation - en som hade gallsten och skulle operera bort gallblåsan (se bild). Det var coolt ! Jag gillar verkligen att få se sånt. Tycker det e jätte spännande =) Om jag ska plugga till Sjuksköterska sen så ska jag bli narkossjuksköterska eller operationssköterska. Då får man vara med och se sånt här och operera. Grymt !!

image260

PUSS !

...

ångest. . . fy f*n

The eye

Nu var min praktik slut. Det var min sista dag i torsdags ! Skönt men tråkigt. Har blivit en vanesak att gå upp kl 5 varje morgon för att bege sig till Södersjukhuset. Nu kommer man i princip få sovmorgon när man börjar skolan. Sista dagen var lugn och mysigt ! Tack all underbar personal för att ni tog hand om mig så väl =) !

Igår blev det bio med Hedda, Totte, Ronan och Kristoffer. Vi åkte till Heron city och såg The eye. Det var tur att jag fick sitta i mitten av allihoppa, haha.  Filmen var riktigt bra men rätt läskig. Till och med killarna blev rädda. Nästan lika rädda som mig och Hedda. Filmen var slut runt 23. Efter filmen så begav vi oss hemåt. Vi mötte upp massa bilar på vägen och insåg att det var race på gång. Så vi var på race i typ en timme, sen fick jag så sjukt ont i magen så jag var tvungen att åka hem och sova.

Idag gick jag upp alldeles för sent. Hade tänkt att plugga hela dagen ju. Det blir aldrig som man har tänkt sig. Ska plugga nu iaf 4 timmar, sedan ska jag och eliten ner till Rudan och grilla, spela kubb och mysa !  Jag vill ju till Ollan ikväll, såå himla gärna. Får se hur allt blir. Over and out !!

PUSS

RSS 2.0