Divan & Bitchen!

Igår, fredags, var jag ute med Bitchen och resten av jobbarpolarna. Vi började med förkrök på station. Det var reggae kväll där. Dock var det inte riktigt nått för mig och Bitchen, så vi drog vidare till Ollan med hopp om att det fanns lite ögongodis där, och det fanns det mycket väl *ler*. Var mycket folk där och många man kände. Kul =) Inte drack man mycket heller. Två cider. Duktig flicka !!

Nu ska jag ta en varm dusch ^^
På återseende !

Det går bra nu


Känns som att det mesta rullar på nu..

Jobb - Har mina två underbara jobb som jag stormtrivs på !
Träningen & Kosten - Kosten går bra. Har gjort förändringar och det märks på vågen.. weii. Träningen går också bra. Roligt att träffa folk man känner på gymmet. Har ev. skaffat mig en träningskompis. Ser fram emot & se hur det blir !
Familj - Har den bästa familjen någonsin. Älskar dom mest över allt annat. Roligt att vi fått tillökning i la familia ^^
Vänner - Har dom bästa vännerna som är guld värda :)

Det ända som saknas är kärleken... prinsen i mitt liv.... varför ska allt vara så komplicerat...?

*miss him*

Pectoralis major, triceps brachii, deltoideus ^^

Pumpade som satan på gymmet idag. Körde Axlar/Bröst/Triceps. De är mina svagaste muskler, just därför som jag ska börja prioritera dom lite mer. Ligger lite i underläge jämfört med dom andra musklerna. Blev ett hårt pass iaf med hunkarna vid de fria vikterna. Hittade en riktigt het j*vla hunk där asså! Tappade nästan koncentrationen (not good). Hur som helst, körde på iaf. Kul att man äntligen börja märka resultat. Man orkar ta mer och mer vikter. Roligt =)

Har även tankat ner bra musik på mp3:n. Bl.a. nightwish, scooter och så älskar jag att köra till blade låten med Ali Payami. 10, 9, 8... Nedräkningen, sen bara pump pump pump ! Så sjukt bra musik och träna hårt till. Me like ^^ Blev även fettförbränning efter styrketräningen = Cyklade 1 mil =)

Dessutom träffade jag på E på gymmet. Vi stod och pratade en bra stund om utbildning. Jag kanske ska gå STEP utbildningen. Så jag blir Step/Aerobic instruktör. Men vi får se. Det är fortfarande Personlig Tränare som är målet och drömmen.

Nu ska jag smygäta en semla, dagen innan Fettisdagen. Man måste ju vara först ut med att äta haha..

Jag börjar bli rätt biffig... eller vad tycker ni ? ;)


SATS

T och jag tränade tillsammans igår.
Vi började med att köra ett rygg pass i gymmet. Sen gick vi och körde ett Step up pass i 1 timma. Det intensivaste (röda) passet. Helt slut efteråt. Men crazy som man är så körde vi ytterligare 20 min HÅRD kondition på gymmet efter Steppen. SEN var jag helt slut. Går inte att beskriva. Svetten bara rann och rann. Benen höll knappt upp mig !

phu.. gissa om jag var trött på eftermiddagen...?!

Tro Hopp Kärlek

Måndag: Se tidigare inlägg

Tisdag: Simning 45 min med T. Det var otroligt skönt, men jobbigt. Vi körde ca 40 min simning och sen 10 min vattentramp på djuptvatten, såklart utan att hålla i sig i något. Det är mkt mkt jobbigare än vad man tror. Nu har ju jag och T skaffat simårskort, så träningen kommer verkligen bli varierad nu. Roligt ! Jag bjöd på lunch till mig och T som bestod av hemmagjord fiskgryta och ris. Till middag blev det kassler och pasta.

Onsdag: Jobbade på morgonen. Tog med mig T till SATS som fick prova på gymmet. Vi körde ben och mage. Det var riktigt roligt. Träffade även på andra kompisar där vid stretch hörnan, och vi skrattade, skrattade och skrattade !!! Froggy style *ler* Till lunch blev det 1 dl kräftstjärtar och 200 g gravad lax samt vatten och dricka till och bladspenat. Bantning pågår? haha.. Middag blev det 0,5 dl ris (försöker minska på kolhydraterna), kycklingfilé, wok grönsaker och broccoli. Dricker vatten till alla måltider, dock förutom frukost. Åt även 8 frukter under onsdagen. Jag har blivit fruktoman. But i loooove it =)

Torsdag: Jobbade imorse 7.30-14.00 sen åkte jag till Haninge centrum för att jag skulle ge blod, sedan insåg jag att det var visst 2009-03-19.. jag låg visst en månad före. Fan ! Gick till pappsen och fikade. 16.00-19.00 blev det jobb på SATS. Arbetskamraterna där är underbara. Har så roligt med dom. Dock har huvudvärk hela dagen. Jobbigt =( Lunchmaten bestod av kräftstjärtar, lax, bladspenat. Samma som i onsdags. Middag hemma blev makaroner med köttfärsås.

Fredag: Jobb 7.30-16.00. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder. Är som tur ledig på lördag. Häääärligt !!

I love food

På matlagningschemat idag blev det:

* Exotisk fiskgryta och
* Potatis/Grönsakssoppa

Hur smarrigt som helst. Så nu har jag lagat mat för idag samt imorgon. På onsdag blir det kyckling med wokade grönsaker. Det gäller att ha framförhållning när man ska "dieta". Annars kan man lätt slinka fel.

Måndag, ledig idag, veckan börjar bra. Har sovit ut idag. Välbehövligt. Sorterat papper. Kollat tv. Och varit riktigt arg och förbannad... Tur att man är själv hemma... Är så trött på *****************... !!!

Imorrn blir det simning på morgonen med T. Sedan blir det jobb.

Ciao Bellos !

Biodejt

Igår var jag på bio. Såg seven pounds med Will Smith. Han är en grym skådis. Mestadels gör han ju bara komedi serier/filmer. Men denna gång var han "seriös". Otroligt bra. Det inhandlades godis, popcorn och läsk. Precis så som det ska vara när man går på bio. Det kom några tårar från mig och M i slutet av filmen. Jag rekommenderar den starkt ! Den borde alla se. . . Och tack M, för en lyckad och mysig kväll =)

Idag har det blivit jobb med mina underbara arbetskollegor. Haft så trevligt. Vi lyxade till det vid lunchen och åt kycklingklubbor (det är iofs jätte bra) men så köpte vi potatisgratäng också. Så gott! Sen sallad och vatten till. Efterrätten blev marängtårta som en på jobbet hade bakat. Yummie ^^

Nu ska jag laga mat. Vet dock inte om jag ska laga köttfärsås och spagetti eller tacos? Har ätit tacos rätt mycket nu. Men det går fortare att laga än köttfärsås... hum... svårt val....

Trevlig alla hjärtans dag på er ♥

Dagens schema

Idag var jag ledig från jobbet. Men hurtbulle som man är så stiger man upp med tuppen, nästan =) Så här ser min dag ut idag:

8.00 Vaknade. Åt frukost.

9.45-11.15 Träning med B på SATS. Vi körde axlar/bröst/triceps. Hård träning idag. Jag är jätte svag i axlar, därför tycker jag att det är jätte tråkigt att träna axlar, men den muskeln behövs ju också tränas. Så det är bara att köra på. All in !!

12.00-13.00 Shoppade 2 mjukis dressar i centrum

13.00-14.00 Lunch hemma

14.00-17.00 Var i Farsta och simmade och lekte med syrran, danne, isac och jaya

18.30 Middag hemma

18.30-22.00 Kolla tv, plugga näringslära, fixa inför morgon dagen. Mysa i mina nya mjukiskläder *s*


Hoppas att ni har haft en trevlig dag för det har jag haft ^^
På återseende !

Supernanny

God damn, gissa om jag har träningsvärk sedan i måndags då jag tränade SatsCorePuls. oj oj oj. Speciellt i rumpan. Jag har till och med svårt att sätta mig ner på toan. Not good !

Efter jobbet igår så åkte jag hem, klämde i mig lite kassler och spenat, och sedan följde jag med syrran och hennes man på möte för att vara barnvakt åt deras lilla sötnos (dotter). Hon är världens sötaste unge någonsin. Hon har lärt sig så mycket. Hon har en stolt moster *ler*

Var och hämtade ut en bok som jag beställde igår. Isodieten av Fredrik Paulún. Grymt ! Beach 2009, here i come !!

Onsdag, idag, blev det jobb, fast bara till 12.00. Vi hade APT på jobbet. Sedan åkte jag till centrum och shoppade. Två jätte fina mjukis dressar *myspys* Efter det så gick jag raka vägen ner till gymmet och körde rygg/mage/biceps. Väl hemma så fixade jag samma mat som igår. Kassler, lite pasta (försöker hålla igen med kolhydraterna), och massvis med spenat. Säkert 4-5 dl. Jag älskar spenat. Jag skulle kunna leva på spenat. MUMS.

Jag är så trött idag. Tänkte försöka lägga mig redan 20.30. Låter tidigt, men ack så skönt.
Sov gott
Puss på er (lämna gärna en kommentar, fegisar ;)

Träning och kost

Igår lånade jag 10 böcker från bibblan. Inte så svårt att gissa vad böckerna handlade om? Träning och näringslära, såklart, haha. Jag lever på träning och kost. Så himla roligt !

Idag har jag jobbat och varit jätte duktig med kosten. Ätit var 3:e timme, fast det gör jag varje dag ändå, men kände mig extra duktig idag =) Efter jobbet drog jag och en arbetskollega till gymmet och körde SatsCorePuls. Man står på en vinglig bräda som är rund och så tränar man på den. Elli var instruktören och hon är SÅ duktig ! När hon dessutom skrek ut i högtalarna "Hanna, kom igen, ännu längre ner kan du gå", så blev man 100 gånger mer peppad att ta i. Detta var faktiskt det första träningspasset som jag har kört med ben, sen jag fick min muskelinflammation. Jag tar det ganska lungt i början, vill inte överbelasta.. igen..

Efter träningen blev det en satsumas och en proteindrink. Sen hem, ta en skön dusch för att sedan bli serverad mat.

Nu ska jag lägga mig och läsa om styrketräning och kroppens muskler och leder *ler*

Sov gott ^^
PUSS!

GRATTIS sötnosen !

Idag fyller systerdottern JAYA år. Grattis älskade sötnos !

Morgonen var riktigt mysig. Drog mig i sängen länge. Underbart. Åt en god frukost och gjorde sedan mig iordning för att gå över till syrran och robban och fira deras underbara dotter som fyller år idag =) !

Det var jätte mycket folk där, både vuxna och barn. Blev god fika, mycket skratt och många bilder blev tagna.

Tacos stod det på min middagsmeny idag. Gott gott i gott gott !!

Nu blir det tv en stund. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Trevlig kväll ^^

Inspelning av ICA reklamfilm!

Igår var det en händelserik dag. Nu kommer jag dock inte orka skriva mycket om det, för vill bara gå och lägga mig *gäsp*
Men gick upp igår (tisdag) kl 4.00 på morgonen, gjorde mig iordning och åkte till Täby. Där spelade jag och några till, in en ICA reklamfilm. Det var helt underbara människor. Både filmteamet och de övriga personerna. Det bjöds på massvis med mat (me like), mellis etc etc. Vi gick aldrig hungriga iaf. Viktigt att vara mätt när man spelar in så länge som vi gjorde. Vi spelade in i 13 timmar. Förstår ni...?! Det är inte bara några timmar. Utan 13..13..13.. TIMMAR ! Vi hade dessutom riktigt tjocka vinterkläder på oss också för att vi skulle "handla på ICA med vinterkläder", för det är ju trots allt vinter nu =)

Dagen och kvällen var iaf jätte lyckad. Knöt många nya kontakter. Underbart. Fick skjuts hem av K. Tack så mycket gubben *ler*.

Även idag fick jag ett roligt samtal från ytterligare en rolig grej. Om det går vägen, så kommer det bli sjukt kul och sjukt annorlunda. Helt galet !! Får hoppas på det bästa =) *håller tummarna*

Imorrn blir det jobb och träning. Fredag jobb och träning. Ledig i helgen (ev jobb på SATS). Men min systerdotter fyller år på lördag, så blir barnkalas för hela slanten.. weiii.. Hon är världens sötaste *Gull unge*. Längtar tills att få träffa sötnosen!

Natti natti
PUSS

RSS 2.0