words


Icke planerad utgång

Igår blev det utgång. Fast det var egentligen inte menat. Haha. Jag åkte hem till E och J och lånade kläder. Sedan begav jag mig hem och gjorde mig iordning lite halvdant. Hämtade upp mina två små nissar och så åkte vi till station. Dom drack öl och jag cola. Men man kunde tro att jag drack rom & cola. Respekt ! Efter ca 2 timmar där åkte vi upp till ollan. Träffade på massa roligt folk där. Huuuur kul som helst =) Mina grabbar var där och det var helt underbart att få träffa dom *mys*.

Skjutsade hem folket som jag var ute med och åkte och hämtade nästa gäng med fyllosar i Grindstugan. En polare till mig och hans kompisar ville till handen så självklart ställer man upp och är fylle chaffis =) Nöjet är på min sida ^^ Fick köra två vändor i Grindstugan. Den ena skulle lååååååååååååååångt in i skogen. Så släppte honom först för att sedan hämta det andra packet och köra hem dom. Så otroligt roliga killar. Har jag rätt eller fel.. ? RÄTT !

Nu ska jag över till syrran och kolla film. Stiga upp kl 4.00 imorgon bitti och gå till läkaren.

På återseende...

Som man bäddar...

Kvällen igår resulterade i att jag sov till kl 11 idag. Välbehövligt. Jag, K och H hade myskväll. K och jag åt middag som bestod av: Fläskfilé, potatisgratäng, sallad, vitlöksbröd och tzatziki. Mums. Efter det åkte vi och nattade hästarna *underbart* och sedan hämtade vi H från jobbet. När vi kom tillbaka så kollade vi på filmen "Som man bäddar..." och åt massa gott gott. En rolig film faktiskt =)

Att göra idag:

* Tvättstugan
* Gå till min lgh och renovera. Måla fönster och måla garderobsdörrar
* Städa lite i mitt andra hem (hos mamma). Sortera lite saker i alla miljontals lådor
* Göra hårinpackning.
* Skicka in anmälan till PIK
* Ev. ta en promenad?
* Ikväll blir det nog filmkväll och mys =)

Läkar dagen

K och jag steg som sagt upp kl 4.00 igår morse. Då var man skapligt trött efter 3 timmar sömn. Jag behöver minst 7 timmar för att över huvudtaget orka ha ett leende in my face.

Kom till läkaren på östermalm kl 5.00. GOD MORGON för i helvete !!! haha. Läkaren hade dessutom försovit sig. Jobbigt liv man lever som doktor. Man blir trött av att ställa felaktiga diagnoser, skriva ut recept i sömnen och ta ut 40 lax efter skatt. Glidar jobb !

En gång sa min fd lärare att han tyckte jag skulle vidare utbilda mig till läkare. Nu tänker jag efter, why the hell not? Skulle efter några månader kunna glida runt i en ford mustang gt och ha parkeringen på östermalmsgatan... gött...

Det blev prat med läkaren och sedan skulle jag lämna ifrån mig massa rör med blod. Men det är jag ju van med (blodgivare). Kom därifrån vid 10 tiden. Spendera en si så där 4 timmar hos läkaren.. något fel eller.. ?! Ska förhoppningvis dit på måndag och då får vi se vad han säger om proverna.

När jag kom hem så blev det powernap i 3 timmar sedan var det bara att stiga upp för att gå till nästa läkare på handens sjukhus. Det var lite mindre kul där men gick bra ändå. Läkaren där skulle remittera mig till en specialist på huddinge. Det är jag glad över.

Nu blir det sussning för hela slanten.
Önskar jag hade någon att hålla om inatt *mys*
 


Hemmafixarna

Mobillarmet väckte mig kl 8.30. På semestern. Whoho. Pigga & glada. Not.

Bara att stiga upp med ett leende på läpparna. As usual. Det blev frulle och sedan ut på promenad. Kl 10.00 mötte jag upp syrran, robban och jaya på hennes förskola som hon ska börja på. Man får inte säga dagis nu för tiden. Ajja bajja ! Förskola heter det. Rätt ska vara rätt. Träffade fröknarna så att dom vet hur vi ser ut om vi ska hämta Jaya någon dag.

Sedan åkte jag, syrran, robban och jaya till Huddinge sjukhus för syrran skulle dit. Efter det blev det lunch på sjukhuset. Jag åt koldolmar (vuxen poäng) med potatis, lingonsylt och brunsås. Yummie ! Efter besöket där så åkte vi till Bauhause och handlade mer golv åt mig och sedan åkte vi till min lägenhet och rev upp allt golv vi la igår (för att det blev fel) och la om allt igen. Vi gjorde 6 rader av 9 möjliga. Imorgon gör vi resten. Något att se fram emot, kanske.

Nu blir det en macka och prison break.
Ska upp kl 4.00 imorn bitti och åka till läkaren med K.
Sååååå kul med läkarbesök !!!!!

Sov gott ^^

Mys


Igår åt jag och mamsen på restaurang.
Det blev kina mat. Så gott. 3 rätters :)
Hade jätte trevligt och mysigt.
Mamma är världens bästa ^^

Nu ska jag sussa!
Imorrn börjar min semester.. whohooo...

IKEA ^^

Väcktes av larmet på mobilen kl 9.00. Då var det dags att stiga upp (på min lediga dag) för att ringa läkaren och få en tid. Som tur var fick jag en tid kl 13.30. Det blev blodprovstagning och urinprov. Jag H A T A R nålar. Usch. Värsta jag vet. Jag kan ta blod prov på andra och har gjort det många gånger (är ju undersköterska) utan problem, men klarar inte av när folk tar på mig.
Så idag svartnade det för ögonen och dom fick tippa bak mig i stolen så allt blod skulle komma till hjärnan. Sedan fick jag ta blodprov i fingret (för det inte kom tillräckligt med blod från armen) och så fick hon trycka och trycka på fingret och ta ett halvt rör med blod därifrån. Lagomt ont i fingret efter det. Hon som tog prover på mig var biomedicins analytiker - låter som att hon tjänar bra....

Har även åkt till IKEA med mammsen, tarja och lasse. Vi handlade hem heeela mitt kök. Drog ut 3 stora fulla vagnar och la sedan allt i lastbilen. Känns jätte skönt =) Ett steg närmare. . .

När vi var klara med handlandet och när vi hade kommit hem och plockat upp allt i min lgh så träffade jag upp M så tog vi en kvällspromenad. Riktigt skönt. Nu är jag helt slut efter denna dag ! Nu blir det sussa för mig, för imorrn blir det jobb.. Jippiiee (not). . . PUSS!


RSS 2.0