Läkar dagen

K och jag steg som sagt upp kl 4.00 igår morse. Då var man skapligt trött efter 3 timmar sömn. Jag behöver minst 7 timmar för att över huvudtaget orka ha ett leende in my face.

Kom till läkaren på östermalm kl 5.00. GOD MORGON för i helvete !!! haha. Läkaren hade dessutom försovit sig. Jobbigt liv man lever som doktor. Man blir trött av att ställa felaktiga diagnoser, skriva ut recept i sömnen och ta ut 40 lax efter skatt. Glidar jobb !

En gång sa min fd lärare att han tyckte jag skulle vidare utbilda mig till läkare. Nu tänker jag efter, why the hell not? Skulle efter några månader kunna glida runt i en ford mustang gt och ha parkeringen på östermalmsgatan... gött...

Det blev prat med läkaren och sedan skulle jag lämna ifrån mig massa rör med blod. Men det är jag ju van med (blodgivare). Kom därifrån vid 10 tiden. Spendera en si så där 4 timmar hos läkaren.. något fel eller.. ?! Ska förhoppningvis dit på måndag och då får vi se vad han säger om proverna.

När jag kom hem så blev det powernap i 3 timmar sedan var det bara att stiga upp för att gå till nästa läkare på handens sjukhus. Det var lite mindre kul där men gick bra ändå. Läkaren där skulle remittera mig till en specialist på huddinge. Det är jag glad över.

Nu blir det sussning för hela slanten.
Önskar jag hade någon att hålla om inatt *mys*
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0