Fredag till Tisdag

Tjiiingeliiing !!

Har inte orkat/hunnit skriva någon blogg. I fredags var det en väldigt händelserik dag. Jag tappade min mobil, gick te polisen, va helt hysterisk, fick fel linser hos optikern, de va kallt, jag var inte på bra humör. In the end så fick jag tillbaka min telefon, en kille i min ålder som hade hittat den. Undrar hur kul han hade med den medans den var borta i 6 timmar? Jag vill nog inte tänka mer på det där. Hur som helst. Jag, kickan och pauline hade en mysig middag med kyckling, potatisklyftor och currysås och till efterätt blev det glass och bär. Mums. Sedan förkrökade vi. Sedan begav vi oss till Ollan, där det var proppfull. Jag skojjar inte. Kalle Baah skulle spela där på kvällen så det var pga det. Kände nog varannan människa där, va riktigt kul och träffa så mycket folk, och så fina killar *ögongodis*. Sen gick vi ner till Statoil och hade sjuukt ont i fötterna efter all dans, satt inte ner på hela kvällen. Sen till slut så kom jag hem, nångång.

Lördagen var jag trött. Mådde inge vidare. Men, som jag är, partyschlynan, så är man ju alltid på topp. Gjorde mig iordning o förade lite hemma och gick upp till Ollan. Mötte upp mina tjejer där. Hade skit kul. Sen skulle jag och Em beställa i baren, men då kom det fram två killar, eller dom stod bakom oss, och hade beställt in 30 shot. Rika? Och dom ba "vill ni ha shots brudar, varsågod".. haha.. JA TACK ! Så vi svepte 3 st/var på en gång. Sen efter 5 min kom ytterligare en kille fram och ville bjuda oss på något, så vi ville ha en shot till. Så 4 på rad. Helt otroligt. Då hade vi till o med druckit innan, så efter 30 min, då var man borta, haha.. Helt crazy.. Kvällen var grymt rolig alltså. Inte lätt att vara eftertraktad, right Ems? hihih. . .

Söndagen bestod av att vara bakis & bara allmänt mysig. . .

Igår (måndag) var jag hemmafru. Sov ut och sen tvättade jag 6 maskiner. Hum.. Jobbigt var det. Städade halva huset. Diskade. Städade igen. Fixade tvätten. Lagade mat. Som jag sagt innan, jag är världens bästa hemmafru, lyllos den kille som får äran att vara tillsammans med mig *s*..

Idag har jag jobbat och slitit. Varit rätt mycket på jobbet. Han iaf baka hallonpaj (med vaniljsås). Baka sötsaker är min specialité. Kom hem och hämtade ut mina nya linser. Sen fortsatte jag städa hemma. Har lagat god mat. Ringt lite samtal. Och snart, 21.00, är det desperate housewives på tv. Tänkte ta en rostad macka och njuta av att jag har städat och fint. Så får vi se vad morgon dagen har att erbjuda !! Ciao !!

vad gör jag?


(minus) -0,5 L blod

IGÅR, onsdag, slog min synskhet in. De ringde mig från jobbet. 7.15 på morgonen "Hanna, kan du jobba ute på dalarö NU?". .  Gomorron lixom ! Det var bara o hoppa upp ur sängen, klä på mig, ta en snabb dusch och springa till bussen. Jobbade hela dagen. Efter jobbet var det dags för blodgivning. Jag ligger back 0,5 L blod. Inte nog med att jag var trött efter jobbet, nu blev jag ännu tröttare. Men, vad gör man inte för andra människor hihi. Jag är en sån hjälte !! Hjältinnan Hanna, thats me !

IDAG ska jag jobba. Igen. Fast bara rakt över vägen. Skönt. Jag är så sjukt trött. Sovit jätte dåligt inatt. Jag är inte på humör heller. Men man får försöka att hålla humöret uppe. Bäst att jag får jobba med nån rolig person ikväll, annars kommer det inte bli roligt.

LÄNGTAR till fredag. Då blir det fullt ös medvetslös. Middag, "konsert" & party. Kalle Baah, here i come. Jag kommer ha sjuuukt skojj. Eller rättare sagt vi kommer ha sjukt kuuul.. weiiiii..

SAKNAR det där. Saknar det så mycket. Varför gör du så att jag måste säga hej då. Varför kan det inte bara vara på bådas villkor?  Det e synd... Jag vill inte att det ska vara såhär. . . 

En äkta hemmafru

JAG ÄR EN ÄKTA HEMMAFRU
Idag gick jag upp alldeles för sent. Usch på mejj ! Har iaf hunnit städa massor. Och bakat hembakat bröd (se bild) så gott och så gjorde jag en potatis och rotfruktsgratäng (se bild, bilden är dock lite gul) Jätte gott blev det! Jag är en mästare i köket. Som i allt annan dvs *blink blink* Plåtade lite hemma bilder också på några blommor (se bild) Har haft sjuuukt tråkigt idag. Tänkte gå till gymmet, men sen "kom jag på" att jag har sån äcklig träningvärk så att det till och med tar 10 min för mig att komma upp ur sängen på morgonen. Så kände att det var nog bäst att jag höll mig inne med mjukiskläder, bakar och myser. Ska ev. kolla film med Mattias ikväll igen, om han inte kommer hem försent. Vi får se.. Jag måste ju se desperate housewives. Det är ett måste. Det kommer före big mommas house 2. Faktiskt !!

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte träna på gymmet. Städa ännu mer. Kanske baka nått onyttigt? haha.. Allt är så gott som är onyttigt. hiihiii.. vi får ta dagen som den kommer imorrn. Har en känsla att dom ringer från jobbet och undrar om jag vill jobba. Är jag synsk? Det märker vi imorrn. . .

Jag gillar inte vintern. verkligen inte.. disslike såå hårt. Jag vill ha sommar, sol, glass, bad, glada människor, lätt klädd, och njuta och få vara lycklig, spela kubb, spela fotboll, spela brändboll.. saknar.. Vintern är bara kall, sliskigt väder, blåser. Det ända jag gillar med vintern är när det är typ vindstilla, solen skiner, snön har lagt sig fint, och typ åka skridskor. Det är det ända positiva. Jag ser inte ens framemot julen. Eller jo, nu ljög jag. Älskar ju mat, julmat. Äter som en byggarbetare vid jul. Går säkert upp 4 kilo.. haha..

Well, nu ska jag fortsätta städa och lägga upp några bilder här. Sen kolla tv. . Sen får vi se ! / kärlek ^^

FöreEfter Ätit lite redan, hihi..

Jag dör av skratt !

IGÅR
Igår var jag och anna och tränade på gymmet. Vi tränade biceps och mage och kondition. Idag har jag sån träningvärk så det skriker om det. Aj aj aj, kan knappt bära något. Illa. Finns väldigt fina killar på gymmet *ögongodis* hiihi. Tur att dom är så snälla också ! Inte alltid en kille både kan va snygg och snäll, sånt är sällsynt.  Efter gymmet blev det hemgång och äta mat, duscha sen kom Mattias o hämtade mejj sen drog vi hem till honom o kollade på film. Först började vi se skräckfilm, men sen mitt i halva filmen så blev det knas. Så vi fick byta film till- Big Mommas House. Den var så jäääääkla rolig. Den måste man bara se. Förutom att jag skrattade sjukt mkt av filmen så är Mattias så jävla rolig så jag tror jag dog av skratt. Alltså, han e fan världens roligaste kille !! Inte konstigt att jag har ont i magen idag. hahaha. hans fel... åkte hem nån gång inatt, och det var glaaaaaaaaashalt ute, nästan så jag kunde åka skridskor hem. . .

IDAG
Vaknade nyss. 9.30. Skönt att få sova ut. Ska skarva en sladd idag. Jag är så teknisk. Jag borde ha gått teknikprogrammet. Sen blir det frukost, kanske en promenad. Städa lite hemma. Mat igen. Sen ska jag till optikern idag, behöver gå dit och göra en linsundersökning, var ju ett år sen, och köpa mer linser, mina håller på att bli för gamla. Sen kanske det blir träning ikväll, OM jag orkar. Har så ont, överallt. Nu ska jag se våra bästa år, sen ta en skön dusch, eller ta ett bad. Och sen bara ha en toppen dag !! Hoppas ni får en toppen dag också.
Lots of love / Er lilla Hannis <3

Gammal kärlek rostar aldrig


Varför gör jag saker, varför gör jag val, som jag ångrar så fort efteråt? Ibland undrar jag, vad jag tänker med. Ibland fattar jag mig inte på mig själv ens ! Jag vet, att när jag gör val, så tänker jag faktiskt väldigt noga, och utgår ifrån det som är det bästa för mig. Vad är bäst för att jag ska må bra? Till en början kan man göra val, som man så lätt ångrar, men med tiden, kanske man inser, att det trots allt var bäst för mig själv, i slutändan. Livet är svårt. Alla val vi gör i livet, är svåra. Det är svårt att prioritera, det är svårt att ibland veta "vad är egentligen bäst för mig?". Som två röster i huvudet: "Gör så hanna", "Nej hanna, gör så här" ! Vem ska man lyssna på? Ligger ofta på kvällarna, och tänker på mina val, gjorde jag rätt?

Hade betygssamtal i skolan idag. Fick underbart positiva komplimanger av min lärare. Fick nog några tårar i ögonen. "Hanna, du är en otroligt intelligent tjej och väldigt ambitiös. Så flitig som du är och så mycket som du antecknar, om du skulle ge det till dina klasskamrater, så skulle inte ens dom behöva köpa boken. Du "slösar" din tid här, det här är ingen nivå för dig. Din nivå ligger på högskola. Det ända som fattas är en ansökan till högskolan nu, sen är du där. Du skulle aldrig ha några problem på en sådan hög nivå. Det är en nivå för dig. Du platsar där. " Att höra det där från en lärare, en lärare som är en otroligt begåvad och intelligent lärare, går in i hjärtat. Att få höra att någon tror på en. Att få höra så fina ord. Jag ska verkligen ta åt mig av dom, ta in dom och behålla inom mig. Just idag, behövde jag höra det där. Tack !! En termin kvar sen är jag färdig utbildad. Har funderat på att vidareutbilda mig om något eller några år. Då ska jag bli Sjuksköterska och sen vidareutbilda mig till antingen ambulansförare, barnmorska eller operationssjuksköterska. Jag sätter rimman högt ! Väldigt högt. Får se om något år, om jag har samma mål. Det återstår att se. Nu ska jag duscha och sen sova för imorrn har jag tenta (som vanligt) !! Lite ordspråk som jag tycker om:

Klicka för mer information om detta ordspråk! Berätta om dig själv - dina mål, dina drömmar, ditt telefonnummer.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Det är ingen konst att vara lycklig, när allt är bra.


Klicka för mer information om detta ordspråk! Halva livet är lycka, den andra hälften är disciplin - och den är viktig, för utan disciplin skulle man inte kunna använda sin lycka.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Ögon som inte gråter ser inte.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Kärlek är som ett lotteri, vill man vinna, måste man i alla fall spela.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Some love one, some love two. I love one, and that is you

Klicka för mer information om detta ordspråk! Jag tycker om dig för att du är vacker. Men jag älskar dig för att du är du.

Klicka för mer information om detta ordspråk! Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem.

Veckan som varit


Tenta tenta tenta. Inlämningsuppgift, redovisning, tenta igen. . .*suck*. 3 dagar kvar nu, på onsdag är det "slut". Det känns så jääävla bra. Faktiskt. Hade tenta i Etik i torsdags. Jag har inga ord för hur svårt det var. Tur att jag inte var den ända som tyckte det. I princip 100% av klassen tyckte som jag. Hela förra veckan har vi suttit med grupparbete i skolan till typ 17.00. Som i fredags. Då slutade vi 11.00, men vår grupp satt kvar i skolan tills 16.00. Till och med alla lärare (och elever så klart) hade gått hem. Förvånansvärt att vi inte blev inlarmade. I fredags fick vi tillbaka två stora arbeten som vi har gjort i etik. Jag fick Mvgbåda två. Läraren skrev till och med "Imponerande bra. Bra jobbat" (se bild) Jag är så stolt över mig själv !! Äntligen får man det bevisat för sig, att när man verkligen lägger ner tid och själ i sitt pluggande, så får man bra resultat. Tack !! Imorrn är det redovisning inför hela klassen. Och det är ca: 30-35 pers kanske?.. humm.. Sitter redan nu och darrar på stolen så jag ramlar av snart. På tisdag är det sista inlämningsdag. Phhuuu.. Onsdag är det tenta på en hel bok. Kul ! Jag är körd. Sen är det dags för att lägga ner tid på mig själv. Bara göra det jag vill. Unna mig saker. Få sova ut. Bearbeta bort mitt magsår, typ. I fredags hade jag jätte mysigt. Med dip, grönsaker, idol och (självklart) blev det massa plugg. Igår blev det också massa plugg. Sen drog vi till wärdshuset för att fira Elin. Efter det så drog jag o Krister upp till Ollan och när vi kom fram så fick inte Krille komma in. To bad : / Mötte upp mina girls och lite annat folk där inne. Shakade på dansgolvet och hade very fun ! När de stängde begav vi oss till Statoil och åt korv. Det var gott ! Sen gick jag hem och levde lyckligt i alla mina år ! Tänkte lägga upp lite bilder från tjejmiddagen med johanna, anna, terese och kickan, som var för ca 2 veckor sen. Och sedan bilder från igår =) Perfekto !! Puss & maaasssa goa kramar





Såå Stolt ! =)

ps. 3 stjärnor = mvg ds.



Bakis.nu

A Halleluja moment!! Jag är bakis.nu.. haha.. värsta bakissmällan jag någonsin varit med om. Va med massa kompisar på Ollan igår. Hade skit kul, drack dock för mkt. Sen hemgång, och den hemgången tog ca 1 tim o 20 min. Hände massa saker på vägen hem :/ ... jag e fortfarande bakis.. rejält asså.. "ska aldrig mer dricka".. så känns det, men vet verkligen att jag ljuger för mig själv om jag säger så !

Idag har jag pluggat massor. Mammsen har lagat god sallad, kycklingfile och potatisklyftor. Snart kommer min grupp hem till mig. Så ska vi sitta och plugga. Har bakat kladdkaka tills idag. Med vispgrädde och kaffe och te till det.. Mums..Wanna taste..?.. Det blir ännu mer plugg idag och bara ta det lugnt. Syrran ville att jag skulle med o hämta Robban inatt i Södertälje. Får se, hur jag orkar, bra bakis sällskap? haha.. jag är alltid ett bra sällskap *bus*.. Är såå hungrig men mår illa.. Måste försöka få i mig lite käk..

På onsdag gäller det. . . nervös. . . På torsdag är det Etik tenta.. Hur ska det gå? värderingar? konsekvensetik? jag orkar inte mer asså.. Låååt mig va ! Låt det få bli 15 November. NU NU NU !!! kladdkaka.. ja vill ha kladdkaka.. ååååhhh give it to me. Kan ju lixom inte skära upp en bit, utan tårtan måste vara hel. Annars blir det inte bra när man får fint besök =)

Nu ska jag äta, läsa bok, plugga etik.. och bara slappa.. dricka lite te.. myysa.. Myyyyyys på Er från mig !! *kärlek*

Heeelg

Jaha, så var det helg igen då.
Igår tränade jag med Camilla på gymmet. Vi körde biceps och rygg. Har sån SJUK TRÄNINGSVÄRK idag.. Känns skönt att jag kommit igång med träningen nu. Feels really good !
Idag gick jag upp vid 7. Skulle tvätta med mamma. Men hon sa att hon klarade sig själv så jag somnade om 1,5 tim. Sen gick jag upp, åt frulle. Pluggade. Läste i min bok sen satt jag och skrev mitt arbete på datan, sen läste jag i boken igen, sen pluggade jag etik etc etc. Gick o lånade kläder hos en kompis. Lagat mat. Nu har jag skickat iväg ett arbete till pappa, så han ska komma o lämna det. Sen ska jag köpa groggvirke, sen ska jag bära upp några kilo sågspån. Sen ska jag baka kladdkaka (världens godaste, mammas recept).. sen ska jag plugga etik igen... Sen ska jag plugga social omsorg sen ska jag duscha o göra mig iordning. Sen ska jag välja kläder (2 timmar) sen ska jag kröka och festa.. VILKEN DAG !!! Har säkert glömt nått också..
Imorrn blir det gymmet igen, och grupparbete, och social omsorg och etik. JIPPIE !! älskar o plugga... inte...

See you later alligator <3

It smells goood !

Idag var jag och mina plugghästar inne i stan på studiebesök. Efter besöket så var det raka vägen tillbaka till skolan och åt lunch och sen hade Etik. Då blev vi indelade i två grupper. Vi skulle argumentera för och emot om Abort. Jag fick vara i gruppen EMOT abort, fast jag är för abort. Fast jag är emot abort också.. haha.. Mest för, men lite emot.. Hur som helst.. Det skapade VÄLDIGT mycket "bråk" och gud vilket liv det blev. Vi satt och argumenterade i 2 timmar. Nervös att jag skulle bli tillfrågad. Disslike att snacka inför så många människor. Men, jag tog tag i min egen krage och sa till mig själv "Kom igen Hanna, du klara det".. Så jag kom med följande argument:

"Enligt FN´s konvention om mänskliga rättigheter så har alla rätt till liv. (Några från den andra gruppen ansåg att ett liv börjar från & med barnet föds och kommer utanför mammas mage). Då sa jag att celler är liv. Levande liv. När spermieceller och äggceller become one så börjar ett liv. Barnets liv börjar alltså i mammas mage. Det är FAKTA (nyckelord inom etiken)."

Det var en rätt rolig diskution faktiskt. All thou jag egentligen skulle ha varit i FÖR gruppen, men läraren delade bara in oss 50-50, så man hamnade där man hamnade. Oavsett om man tyckte för eller emot abort. Så det är svårt att argumentera emot, om man tycker för. Men jag lyckades iaf ! *stolt*..

Ikväll har jag varit på Ljusparty. Jag och Marie åkte dit tillsammans. Det va jätte trevligt. Vi fick en presentation av Lisa (ljus säljaren) om både vem hon var och allt om alla ljussorter. Svårt att välja. Sjukt svårt. Jag och Marie Tyckte att:
* Vita snöbär
* Jordgubbsrabarber
* Mullbär
* Hallon & Timjan
* Körsbärsträdgård

Var de dofter som vi tyckte om allra mest. Skulle dock bli rätt dyrt om vi valde alla. Så vi valde Mullbär, Vita snöbär och Hallon & Timjan. Har "sniffat" så många olika dofter så jag lär ju vakna mitt i natten o ba "Mmm, it smells Mullberry and its smells gooooood, damn good".
Marie och jag bestämde idag att kl 22.30 ska vi ligga o sova, fast alltså, inte tillsammans.. Hon hemma hos sig och jag hemma hos mig.. haha.. sorry marie, vet att du blir ledsen, men jag vill sova själv. Man går och lägger sig alldeles för sent om dagarna. 24.00-01.00 är vanligt nu när det är så mycker i skolan. Men idag sa vi, att vi lovar oss själva det, vi är värda det. Vi behöver sömn !!

En fråga till er, mina kära läsare.
Är ni FÖR eller EMOT ABORT ? Och varför? Kul att höra.. Svara gärna.. Va inte fega.. I etiken är inget rätt eller fel. Man får tycka vad man vill ;) So go for it !! Show me what you´ve got !!!!! I´ll be waiting.. right here.. for you.. mohaha..

RSS 2.0