Hej / Yasso / Merhaba / Hola / Sawasdee kaa / Moi / Hello / Schuss / Ciao


Har inte skrivit på några dagar. FÖRLÅT !! I fredags så hade jag jätte skojj och mysigt. Middag med tjejerna hemma hos Therese och förkrök såklart ! Sen begav vi oss till.. gissa en gång... ollan !!! braaa gissat ... Hade sjuukt kul där och massa roligt folk ! Ny vakt hade dom också, han va skön. Han gillade min parfym *blink blink*. Vem gör inte det lixom? *diva* Hur som helst, sen, som alltid, så stod man kvar ett tag för och se vad som skulle ske. Men inget skedde så jag begav mig hemåt.. Lördagen var jag verkligen BAKIS.NU !! aj aj aj.. Så det blev plugg, mys och promenad i skogarna i höstlöven. Det va härligt !

Har äntligen fått tillbaka min motivation till träningen. Ska träna nu i veckan med Camilla. Hennes pojkvän är bodybuilder och kan rätt mycket om träning, så dom ska lägga upp ett träningschema till mig och ska ska vi åka te gymmet och sätta igång. Blir så mycket lättare när man får hjälp och feedback. Nu jävlar !! Nu ska träningen minsann komma igång och efter alla inlämningsuppgifter och tentor är klara (dvs 2 veckor) så är det kk som gäller. Prioritering Nr1. Känns skönt.. Jag mår bra. Jag är lycklig. Även fast det är så sjukt, äckligt mycket stress och press. Jag har nog magsår. Illa. Been there done that ! Jag sätter ribban allra högst upp också. Ska ha Mvg i alla ämnen och får jag mindre än det är jag värdelös. Typ så tänker jag. Det är fel tänkande, men svårt att bara ändra på sitt tänkande också.. Humm.. Nu ska jag fortsätta plugga. Sen om 1,5 timme blir det desperate housewives.. Jiiihaaaa..

Lots of love / Hanna ^^

Äntligen fredag !


Fredag.. efterlängtade fredag ! i love you friday..
Ikväll är jag bortbjuden på tjejmiddag och idol. Tydligen middag och efterrätt och hela köret.. gott..
Redan hungrig (kl 17,50). Efter att vi ätit oss mätta och belåtna, kollat idol, gjort iordning oss, tagit
en drink, eller två (känner mig själv, de blir 6 drinkar) *host host* Så ska vi te Olearys aka. Ollan, lärkan,
stammisstället, my life.. HAHA.. Förhoppningsvis blir det fullt ös medvetslös där ikväll.. Full like a kastrull !
You bet baby ! Åååh, min lilla gubbe kommer te Sthlm idag. Hum, vill så gärna träffa dejj ju.. : / Får väl se hur
det blir. Finns många omständigheter.. tyvärr.. Allt för hälsan i helgen, vill jag också gå på. Men, lär väl bara
bli massa partyy och plugg och träning :) Det gamla vanliga med andra ord !
Dags för en dusch, göra mig iordning, gå te systemet, sen iväg på middagen !!

Ha en toppen helg, för det ska jag GARANTERAT ha !!

Love / Hanna

Grattiiiis mitt <3 !!



Compleanos feliz, compleanos feliz, compleanos mi corazon, compleanos feliz..
GRATTIS ÄLSKLING på födelsedagen !! bebis.. mitt hjärta... söööööötnos. hihihih... *ler sött*



Guu så jobbigt det var i skolan idag. Först hade vi metodövningar. Så vi övade på att sätta kateter och
stomi och sånt. Sen gjorde vi grupparbete, sen en snabb lunch. Jag åt 1 kilo spenat *stor & stark*..
Efter det fortsatte vi med grupparbetet. Jätte flitiga plugghästar !  Sen var det dags för etik. Diskussion
i 4 timmar typ. yeah ! Pratade om nyckelorden inom etiken; Etik, Moral, Normer, Värderingar, Värde, Plikter,
Principer, Ställningstagande, Fakta, Resonemangsmodeller. Resten vill ni inte veta, tro mig. . .
Satt kom hem vid halv 6. Då blev det middag och sen plugg hela kvällen. Nu ska jag kolla på efterlyst,
sen ska jag komma i säng tidigt (är de iaf tänkt), så jag orkar hela freeeedagen imorrn !!!!
*smek*

I have been Egged !!


I woke up this morning and realised that i have been egged.. crap.. Drog upp "gardinerna" eller va det heter för o se hur vädret va.. Sen ba "WHATTA FUCK #%"/("..?" Nån har kastat ägg på mitt fönster. Dagens humor. Dagens sysselsättning. Dagens raggningsreplik "Jag tycker om dig Hanna, skulle jag kunna få egga dig *ler snuskigt*?"..
 Alltså, personen i fråga måste ju tycka om mig väldigt mycket. Jag förstår honom. Kasta ägg på Hannas fönstret, the sexiest, hottest girl in the world. Sen kan han gå & skryta till sitt "gäng".. "Slå det här, JAG har kastat ägg på HANNAS fönster, respekt !".
Och sen tänker jag såhär, damn, han kanske e skit snygg. Jag menar, jag bor 3 våningar upp. Högt upp. Och dom har kastat ägg ända hit upp, in heaven. Han måste ha starka armmuskler? -olala- .. idag kommer jag gå undrandes... om äggmannen faktiskt har en chans att se bra ut?

Sen en till rätt skön grej. Eller aa.. Vi har 3 veckor kvar i skolan. Och ca 10 saker att göra. BIG STUFFS !! Det är två stentuffa tentor och redovisningar, grupparbeteten, enskilda arbeten, massa inlämningar.. magsår.. usch...
Så sa läraren "-Aa men så är det när man pluggar heltid".. Då svarade en tjej i klassen "Heltid, vad innebär det då? Självmord?"

HAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHAHA... Jag & Marie dog (nästan) av skratt.... Så jävla sant asså. !!!!
Nu ska jag gå o beundra mitt eggade fönster. Kanske skrapa av lite ägg från fönstret och ta på mackan? Nån som vill ha frukost på sängen? haha.. nähä.. inte de..

Öptum ve kucak

"

Paaarty party !


Blev party igår (lördag) också. Fest hemma hos Anna. Vi va där några timmar sen vid 4 tiden så bestämde jag och johanna för & åka hem och "råkade" stanna på Vegabaren.. MAAAT !! Åt där, sen så bestämde vi oss för att åka tillbaka till festen.. haha.. så fredrik skjutsade tillbaka oss. "I´ll be back" -arnold ..ungefär så.. Fortsatte festa.. Johannas killpolare skulle komma te festen. Nu befinner vi oss i brb alltså. Men dom kom aldrig, så vi tog taxi till dom (handen). Det var jag, johanna och två killar. Resten (6 killar till) va på väg. Under tiden, kl 5 på morgonen, så fick inte killarna igång musiken. Dom fattade inte riktigt hur man fick ljudet igång och kopplade så att ljudet från datan kom till tv:n.. Så, vem fick fixa det? JAG !!!.. jag e så j*vla bäst helt enkelt.. Lätt som en plätt.. haha..
Sen kom resten av gänget.. Dom va SÅÅÅÅ roliga, jag o johanna satt o skrattade i 2 timmar. Jag skojjar inte, imorse vaknade jag med magrutor *whooa*.. Vi satt och snackade o hade kul.. Tills det hände lite saker, som gjorde att jag bestämde mig för att gå hem. Ville inte se/vara med.. crap.. Satt.. Hem blev det.. Kom hem ca 07.15.. *gäsp*.. Upp för trapporna i mina 4 dm höga skor ungefär.. kändes så iaf.. Gick o la mig.. Och sen hela eftermiddagen och kvällen har jag jobbat.. Nuuu är jag TRÖTT. Det lovar jag er. Ska lägga upp lite bilder, och sen sussa.. Myyspyys !! Måste erkänna en sak.. JAG ÄR KAMERAKÅT !! Så.. nu fick ja det sagt..

Robin, Marcus & Christian Jag &  Anna 
Vi igen  Jag & Dennis. (Hanna goes wild)
Anna, Jag & Marcus - puuuuss Jag: -Geee mig käärlek (puss)
Vad håller ja på med? Liiip tjejerna
Jag & Marcus  Anna, Malin & Jag
  Kickan och ? + jag på kanten (slick) PUSS !!

Fredagshångel



Utgång igår...  "råkade" hamna på Ollan.. är verkligen INTE där varje helg.. haha.. Hur som, hade kuuligt.. Skön snubbe på dansgolvet, si så där 45+ som gjorde sina egna moves som försökte få upp mina polare o dansa.. HAHAHHAHHA.. de va kul..
Träffade på John & Tobbe (hans pojkvän) haha.. o vi hade det såååååååååååååååå mysigt tillsammans.. John tog fram kameran i högsta hugg och skulle självklart leka paparazzi.. Tack för fredagshånglet johnny boy *ler sött*..
Låter bilden tala för sig själv.. Men skiiiiiiiiiit snygga är vi iaf ..och SÅÅÅÅ nyktra.. (mm.. verkligen..eller inte..)..
-Slick-

image95

Tänker


Varför gör människor illa varandra?
Varför playar killar?
Varför sviker ens bästa vänner?

Jag förstår faktiskt inte.. Jag försöker göra allt för alla andras människors skull.
Visar kärlek och uppskattning.. Visar folk hur mycket jag verkligen älskar dom och visar hur
mycket jag verkligen bryr mig.. Men vad får man tillbaka?... *undrar*
Ärlighet är tydligen ingenting som är "inne" just nu.. Det är "No.1 på ute listan"..
Känns som att det bara är lögner, svek, otrohet !
Jag är stark, men ändå så svag. Så svag när dom jag älskar, gör mig illa.. Krossar mitt hjärta.
Totalt förstör allt som jag trott på, och allt som jag lever på.
Jag lever på kärlek och ärlighet. Men vart finns den?
Jag går undrandes.. i min värld.. en värld full av frågetecken.. vem ska ja fråga? vart ska jag ta vägen?
Vilka ska jag lita på? Varför vill folk såra mig?

Jag vet ingenting längre.. jag e trött på den här skiten..
Nu åker jag o tränar, så jävla hårt.. Det är iaf nått possitivt..


aaaaah tjeeeena !


Ahhhh tjeeeena (med polskt uttal) !!

Jag e så trött... Drömde SÅ hemska mardrömmar inatt.. så ja grät i sömnen. När jag vaknade imorse så sprang jag till mamma o gav hennes världens största kram.. trygghet..
Idag lämnade jag in min sista inlämningsuppgift i ämnet Omvårdnad. Ett arbete om Smärta. Har verkligen kämpat med det arbetet och hoppas att det ger resultat. På onsdag får vi veta resultaten på vårt prov. De sista provet, som hänger på betyget.. rätt nervööös..
*pirrar i magen*..
 
Mitt helgnöje bestod av det gamla vanliga.. I fredags blev det bara myys och i lördags party. Det hände väääldigt mycket på lördagen *massa bus*, och ingenting jag bör skriva om här *haha*.. *vimlar med ögonen* !! 

*gäsp* Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känns som att jag inte har så mycket att säga.. förutom att ni som läser det här, e så JÄVLA TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGA !! Jag typ bönar och ber efter en kommentar.. ni kan bara skriva "hej hanna, hoppas allt e bra, jag läser din blogg, och jag älskar dig, du är bäst i hela världen, snyggast, sexigast, sötast, snällast, puss från XXX".. Jag kräver inte mer än så...Men, ni ORKAR inte ens göra det för min skull.. tack.. så.. väldigt.. mycket.. oengagerade människor.. *arg min* Ni e dumma !! Kommentarer, det är det som gör att man vill fortsätta skriva. Det gör mig mer motiverad.. Men istället är det många som läser bloggen (jag ser statistiken i min blogg) men ingen som kommenterar.. Skäms på er ! (ja vet vilka ni är)... Ni kan sitta o läsa mina lååååånga inlägg, men inte ägna 1 min åt att skriva ett hej.. aja, nu ska jag gå o plugga etik.. Vad som är rätt och fel (rätt att kommentera min blogg - fel att skita i det)...

PUSS & SMEK


( Bilderna är saker som jag själv har plåtat. Bla. med min kära Canon eos 400D )
 ( Tryck på bilderna för att få dom större ! )
1.    2.  3.  4.  
5.  6.   7.    8.   
9.   10.  11.  12.

13.  14.  15.
 

 

Tjiiiiingeliiiing !!


Hola mi amigos..

Jaapp, spanskan är ju oförträffligt jäkla bra.. muy bien !!

Har inte skrivit på ett tag pga j*vligt   --!&!##&"-- mycket plugg. Hade tenta i måndags. Om rörelseapparaten, nervsystemet, huden och diabetes. Provet höll på mellan 9-12. Jag satt ända tills 11.59. Resultatet = 13 st A4 sidor.. hör o häpna ! Jag hade TYP skrivkramp när jag var klar. Nu är det bara o vänta.. nästa vecka får vi veta provsvaren.. och hela mitt betyg håller på provet, känns inte sååå bra..Men jag gör så gott jag kan, så får det blir vad de blir helt enkelt !!
Tränade i tisdags. Pump/Core. Herregud säger jag bara. Alltså, det var så sjukt jobbigt satt ja vet inte vad. Men skönt som satan ! Ännu idag (fredag) känner jag av träningsvärken haha.. unbelieveable.. Satt ner med tjejerna o personalen, njöt av en protein drink och snackade skit :P Sen cyklade jag hem, jag orkade inte ens kämpa i 1% uppförslutning, hade inga krafter kvar för det..
I onsdags i skolan, lärde vi oss hur man tar blodprov på en patient .. med massa låååånga nålar *scary*.. Och lärde oss om insulinsprutor. Och glukos och hemoglobin. Kul & lärorikt !
Igår i skolan pratade vi om våld. Varför är människor elaka mot varandra? Varför dödar vi andra människor? Som dom här 16 åringarna som dödade Riccardo. Eller 2 andra 15åringar som misshandlade en 55 årig handikappad man till döds.. Alltså, vart är samhället på väg? Inte konstigt att man fan är livrädd när man går utanför dörren... Det e sjukt att man "får räkna med" att bli påhoppad om man är ute själv på kvällen. Sorligt att vi inte ens har ett tryggt samhälle... helt sjukt...

Idag så är det plugg på förmiddagen, sen ikväll så får vi se vad det dyker upp för erbjudanden ;) Imorrn blire party, såklart !!


Har lite bilder som jag tänkte lägga upp. Blandade bilder faktiskt...

Får DN hem i brevlådan nu för tiden. Så satt jag nu imorse och läste kontaktannonser. Med hopp om att jag en vacker dag ska hitta en BRA och SNÄLL kille.. Har ju som alla vet, inte hittat en sån kille ännu.. För att säga det snällt, utan några aggressioner, så finns det inte så gott om fina (dvs snälla och bra) killar.. Några kontaktannonser om va lite roliga:

"Jag skulle vilja träffa en svensk polis eller brandman. Jag är från Frankrika, bor och jobbar I sverige" eeeh, vem vill inte ha de?
"Jag söker en intelligent man med ordnad ekonomi" snälla lilla vän, de finns inga killar som matchar BÅDE och..
"Bohemisk, mörkhårig och något dryg 22-åring söker en snygg, smal och feminin blondin, ej äldre än 25 år, för spontana poesi och vinaftnar".. haha.. japp.. vem fan vill ha en dryg kille? a men seriöst..
"Jag är cyklande vegetarian, som äter krav-odlad mat. Jag tycker inte om innanmätet på gurkan, men älskar surströmming. Jag är liten, stark 38-åring, roar mig med teater och böcker. Du är 25-45 år, bor i Gästrikland." ... innanmätet på gurkan.. ja tror jag ramlade av stolen pga skratt när jag läste det där.. klockrent !!
Jag sitter o tänker ut hur min kontaktannons skulle se ut. Någon som har ett förslag? Ni får gärna skojja lite också.. :P Skriv en kommentar om hur ni tror att min kontaktannons skulle vara !! SKRIV SKRIV SKRIV !! Ni är ssååå dåliga på att kommentera..Va inte blyga med kommentarer snälla, jag bits inte *morr*... Jag tvingar er att skriva min kontaktannons.. Annars blir de smisk på rumpan !!

 innan utgång   middag en vanlig vardag  Party on dude !!
 Varm choklad & vispgrädde. Ett måste när man pluggar i höstmörkret.  Mina nya fina skor !!
 Med HÖG klack.. Just love them !!  Hanna goes wild and crazy *biiatch*


Thank you !!

Idag.. är det en riktig j*vla bakisdag.. men BARA plugg.. oh lord.. har tenta imorrn (igen).. inte kul.. är skit nervös.. känns som att ja inte kommer ihåg nått alls..
Hur som helst, party igår.. Lärkan som vanligt.. Skit kul !! För mkt alkohol, dock, satt.. ja.. idag är man inte i toppform satt säga va !!
Typ tillbringat dagen vid skolböckerna, msn och sängen.. Snackade med en gammal polare idag.. och fick följande komplimang:

"gud vad snygg du har blivit. du va snygg innan men nu wow hehe. har inte träffat dig på super länge... förändring"

Det kändes verkligen SÅ skönt o höra.. tack.. du har räddat min vecka.. du.. fan.. tack asså.. jag e skit glad :D Lyckligare än någonsin faktiskt.. Inte bara pga det, utan överhuvudtaget.. Jag älskar mitt liv !!

Pussssssss

 

Beundrare?

Jag fick en dikt av en kille precis nu.. haha.. tror typ att han är min beundrare..
Snacka om att inte snåla på komplimanger. Får ju fan toppen sjävlförtroende av honom *blink blink* (jag är störst, bäst & vackrast)
Ps. Han e halv svensk/halv amerikan, därav eventuella felstavningar Ds.

du är solen i den vackra himmelen

du är den stjärna som jag tittar på på nattetider

du är min måne

du är så ren som naturen

du är ärlig som livet

när du dansar ,livet är hos dig

när du gråter ,regnet faller

du är som blommor,ännu vackrare

du är som naturen men,ennu livligare

du är en dröm inte bara för mig ,för alla

ditt hår är som guld

dina ögon är som spegel som reflekterar skönhet

dina läppar är nyckel till framtiden för alla älskare

du är så underbar,men inte bara i ord,

jag vill titta på dig dag och natt

ingen sol kan motsvara ditt ansikte

ditt hjärta är så stor och det finns bara plats för kärlek


 

Beskedet



Fick ett väldigt tråkigt besked idag...ledsen...mitt hjärta, min älskling, jag tänker aldrig i hela mitt liv, skiljas från dig.. Du är mitt liv !!
Vi fixar det här tillsammans, du o jag... Älskar dejj för alltid !!!  *kärlek*
image71


 


Happy girl !! (men stressad som f*n)

Tjiiiingeliiing !!
Igår så "flyttade" syrran o hennes kille & deras två katter hem till mig & mamma & min kanin (en riktig kanin alltså).. Några grabs håller på o renovera om hos dom, så dom får bo här så länge. Jag har fått massa allergisymtom, så igår var jag hos läkaren och lämnade allergitest.. (blodprov).. Jag fattar inte hur jag ska kunna ta blodprov och sprutor och det ena och det fjärde, på mina patienter i framtiden, när jag själv är så rädd för nålar/sprutor. Aja, det är inte mitt problem i dagsläget. Mitt problem i dagsläget är att jag är sjuuukt stressad och pressad. Har tenta på måndag !!! Och typ hela mitt betyg hänger på det. Jag ligger nu på Vg+ typ. Så om jag verkligen kämpar och får bästa betyg på tentan och på två inlämningsuppgifter så får jag Mvg i betyg. Självklart så sätter
jag den största pressen på mig själv och ska alltid vara bäst, så jag bara MÅSTE få mvg. Oavsett om min kropp tar stryk av det.. sån e jag.. (tyvärr).. Well, bara o fortsätta plugga om huden, diabetes, nervsystemet och rörelseapparaten.. plugga plugga plugga... Idag så var jag på HLR (hjärt-lungräddning) kurs. Jätte lärorikt och roligt ! Bra att ha i bagaget. Resten av dagen bestod av att plugga plugga plugga och sen äta middag med familjen. Imorrn (onsdag) är jag ledig. Fast måste typ upp kl 7 för o plugga hemma. Sen promenad... Sen plugga.. Sen plugga igen.. ÄTA.. plugga.. äta.. plugga.. Hjälpa pappa och slänga ut gamla möbler och åka och köpa nya svarta skinnsoffor *vill ha*.. Sååå jäkla sköna o fiiina !! Sen kanske träna på kvällen om jag hinner..? Nu ska jag fortsätta plugga (kl 23.00).. *gäsp*.. Och sen blir det natti natti när jag somnat i skolböckerna..  myyyyys på er ^^ 

FÖRESTEN.. Ni måste ju bara få hra en liten tjej sjunga.. hon e sååå söt och så duktig.. Man kan inte göra annat än fälla en eller två eller tre glädjetårar. Hennes sång går rakt in i hjärtat.. !! Snacka om talang.. god damn !!


 
                                                                                                          

RSS 2.0