what a wonderful day !


Hola mis amigos !

Torsdagen var en underbar dag. Jag vaknade vid 8 tiden av att solen sken in i mitt rum. Underbart ! Skolan började kl 13.00 så jag kunde verkligen ha tid för mig själv på morgonen. Jag gjorde iordning mig en stor, god frukost, satte på mig leggings & tublinne och satte mig på balkongen och solade. Tre otroligt varma och mysiga timmar satt jag på balkongen, och det enda jag kunde göra vara att njuta. Vilken glädje och lycka. Amazing. . . Tänkte lägga upp lite ego bilder från torsdagen. Vill bara tillägga att jag är 100% smink fri. Slå den du !! =)

image226 image230
image231 image237
image233 image234 image235

Hade tenta igår också. Som vanligt. Skador på skelett och leder. Kändes faktiskt rätt bra !! Nu blir det ledighet i en vecka. Typ. Iaf från plugg. Börjar praktiken om 1 vecka. Sedan ska jag befinna mig på AVA på SÖS i 4 veckor. Sen i början av maj kommer vi tillbaka till skolan och då är det typ 2 tentor och 5 inlämninguppgifter. Inte lika kul ! "förväntar" mig att magsåret kommer tillbaka då.. *suck* ! Men men, just nu tar jag en dag i taget, och njuter av lite ledighet.

Jobbade igår kväll på Dalarö. Bussresan hem var sjukt kul. Haha.. Kom fram nån Lasse i ca 40 års åldern och började snacka med mig och en arbetskamrat. "Hur gamla är ni?" "Min ägodel där nere, han är inte stor, men han kan sina grejjer. Väl byggd och riktigt bra" (tack, men liiiite för mkt info än vad jag ville veta) ..bla bla bla.. "Jag har fingerkänsla. Alla känslorna sitter där och tjejerna frågar mig varför?".. "Nu ska jag trycka på plingan, jag är en riktig tryckare" ehhh.. haha..

Idag får vi se vad som händer. Vill åka in till stan och handla örhängen. Men får se ! Tänkte ta en promenad också. Är så rastlös. Får väl öppna någon bok och plugga.. haha.. då är det illa!!

PUSS

Lite frågor ^^

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Syrran
Fick dig att börja skratta: Johanna & Marie (klassen)
Skickade ett e-mail till dig: Kickan
Skickade ett SMS till dig: Lukas

BLANDAT:
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Nej
Vilken var den senaste filmen du såg? Wallander - fotografen
Har några av dina vänner barn? Yes !
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil
Pratar du några andra språk? Engelska. Lite spanska, grekiska och turkiska
Tycker du om att krama folk? Ja, jag är världens kramgoaste tjej, om du inte visste det!
Äger du en digitalkamera? Det kan du fethajja! En canon eos 400D. Respekt !

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Nej.
Köpt någonting: Ja, jag handlar FÖR mkt, speciellt mat (matvrak)
Varit sjuk: Räknas spänningshuvudvärk?
Sjungit: Ja
Sagt "Jag Älskar Dig": Jaa
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Mmm
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Nej
Ätit: Ja

HAR DU NÅGONSIN:
Ätit sushi: Ja för länge sen
Stått på scen: Ja, måååånga ggr
Varit ihop med någon som varit otrogen: Aa, tyvärr !

+ - noll

Vägningen imorse blev inte alls som jag hade hoppats på. Trodde verkligen att jag skulle ha gått ner typ 3 hekto. Men blev icke så. Stod stilla på min vikt, men kan bero på att jag har sån fruktansvärd träningvärk och då samlas det vatten i musklerna och pga det så väger man mer. Men jag fortsätter kämpa. Vecka för vecka. Så får vi se om jag har gått ner något nästa vecka. Nu ska jag kämpa ÄNNU hårdare !!

Har tenta på fredag - skador på skelett och leder. Nu ska mamma förhöra mig. Sedan ska jag ut och jogga i 20-30 min. Sedan ska jag se classes styling kl 21.00 på tv4+. L ska vara med då =) !

PUSS ♥

+ eller - imorrn?

Måste först och främst bara säga att: Jag har sån träningsvääääääääääääääärk! Helt sjukt. Har svårt att ta mig ner för trapporna hemma. DÅ är det illa. Haha.. Har tränat body pump. Tror f*n att vi gjorde 150 utfall, eller så kändes det så iaf. phuuu.

Imorrn bitti är det vägning. Jag har verkligen kämpat den här veckan (ons till ons). Hoppas verkligen att det syns. Har jag gått ner så ska jag köpa mig en trisslott =) ! haha..

Detta är nog mitt kortaste inlägg någonsin. Men orkar tyvärr inte skriva mycket. Har inget speciellt att skriva om heller just nu, även fast jag har 1000 tankar i huvudet!

Puss & Kram på Er <3

Påskmiddag, träning och plugg

God dag !
Denna helg har varit jätte lugnt och skön. I fredags tog jag bara det lugnt. Jag och syster yster var hemma hos pappa på påsk middag. Vi åt fläskfilé, pommes, grönsaker och bearnesås. Mumsigt. Sedan åt vi lite godis. Jag får ju inte äta så mycket, men några bitar slank ner =) Sedan lånade syrran pappas tvättstuga. Då hade någon tagit vår tvätt tid. När vi kom dit andra gången så va kärringen där. Min syrra blev rasande "jag blir så j*vla trött på idioter som tar andras tvätttid. Vad får dig och tro att inte vi ska tvätta på vår tid? Du har tagit alla våra tvättmaskiner och hela torkskåpet. Nästa gång kastar jag ut dina kläder i leran, bara så du vet!!!" haha.. min syster e så rolig. Man blir så grymt förbannad på idioter som snor andras tvätttid. Vi hade vår tvätttid 16-20. Så står hon och tvättar 16.15.. Idiot kärring !!

Igår, lördags så gick jag upp kl 8.00 och åt frukost. Sedan lånade jag syrrans bil och begav mig till träningen som började kl 10.00. Det var step up 2. Alltså den svårare versionen. Den höll på i 1 tim och 20 min. Efter det var jag heeeelt slut.. phuuu. Åkte hem och åt kycklingsallad (se bild) Nyttigt och gott ! Sedan pluggade jag och gjorde inte så mycket. Till middag blev det lax, potatis, sallad och hovmästarsås (se bild)

Idag så har jag pluggat, träffat K. Tagit en promenad, handlat lite. Ska vila lite nu sen ska jag kila till jobbet !

Hoppas att ni har haft en trevlig påsk! För det har jag haft. . .

PUSS och KRAM ^^

image224 image225

- 0,5 L blod

Idag var jag och E och lämnade blod. Nu har dom tagit drygt en halv liter blod ifrån mig. Tröttheten uppkom ganska fort efteråt, vilket är förståligt. Sedan så fikade jag och E i centrum. Myspys. Sedan mötte vi upp J och så handlade alla vi tre på Sabis. Eller jag handlade rättare sagt. Handlade mat för 500 kr. Kul. Blir ruinerad. Får sluta äta så mycket. Men köpte iaf bra saker:
* Mörkt grovt bröd
* 1,5 kg färsk laxfilé
* Färsk kyckling
* 1 kg räkor
* Sallad
* Paprika
* Makrill i tomatsås
* Juice
* Nyponsoppa
* Kalkon pålägg
* Svamp
* Majs
* Krossade tomater
* Sparris
* Köttfärs

Vill bara tillägga att jag har sån sjuuuuk träningsvärk sen igår. God damn!

Imorrn blir det träning på gymmet om jag inte har så ont och om jag inte är så trött. Ska även ringa lite samtal hit och dit. Laga lite god mat. Eventuellt åka över till pappa och äta lunch. Vi ska äta gravad lax, potatis och sallad mm. Men får se om det blir imorrn eller lördag!

Nu ska jag kolla lite tv och sen kommer jag stuuuupa i säng...

PUSS

Glada nyheter

Tjiiingeliiiing !

Har flera roliga saker att berätta idag.

Nr 1 - Vägde mig på vv idag och har gått ner 0,4 kg. Duktig flicka =) !!! I will keep up the good work...

Nr 2 - Alla i klassen blev godkända på "människan socialt & kulturellt" provet. Det var bara G nivå och alla klarade det !

Nr 3 - Har fått tränings motivationen tillbaka. Jag & Kicki var och tränade på Najaden idag. Ett step up/core pass. Helt sjukt jobbigt, men jätte kul. Höööögt tempo, svettades MUCHO ! Men man ska svettas när man tränar. Nu är jag lite i valet och kvalet vart jag ska skaffa gymkort någonstans. Har ju alltid gått på Hälso Studion i jordbro (golfhallen) men Najaden har fler grupp pass.. humm.. Någon som kan hjälpa mig & bestämma mig?

Tänkte lägga upp en mat bild, som vanligt. Gårdagens middag bestod av räksallad (se bild). Dagen middag bestod av laxfile, potatis, grönsaker och en hemgjord gräddfilssås:
image223


PUSS

Då var man ett år äldre då ! (massa bilder)

Fyllde 21 år i lördags. weiii. Äntligen har jag fyllt "kryssnings åldern". Yeah ! =) Fick frukost på sängen av mammsen. Så gott och mysigt! Tack <3

Fick låna syrrans lägenhet på 105 kvm och hade tjejkväll som var helt underbar. Den bestod av:

Tjejerna
: Jag, Kickan, Emeli, Marie i klassen, Marie krulltott, Charlotte och Nadia
Middag: Smörgåstårta. En med skinka/ost och en med räkor. Yummie
Efterrätt: Maräng swish, kakor, kaffe, te
Kvällssnacks: Ostbågar, grillchips, dill chips, sourcream chips och lösviktsgodis

Plus bål till det här och cider mm.
Fick helt underbara presenter av både familj och vänner. Av familjen fick jag: Min älsklingparfym - ralph lauren romance. Plattång. Pengar. Massa blommor. Röda söta Duntofflor.

Av kompisarna fick jag:
Marie (klassen): Moet champagne
Kickan: En hink med massa saker och sprit
Nadia: Presentkort på The Body Shop
Emeli & Marie: Waterbunny (dildo) haha..

Dags för det roliga: BILDER !!

image200 image201

image202 image204

image203 image205 image206

Fick även en liten "dikt" av emeli och marie. Dildo presenten:
"Vi vet att du mest av allt i världen önskar dig en pojkvän och vi önskar att det fanns en att köpa. För du om någon är värd en massa kärlek. Men tyvärr kan inte äkta kärlek köpas så tills vidare hoppas vi att du får minnesvärda stunder med denna söta lille skrutt".... hahaha... så kul =) !!

image207 image209

image210 image211
image212 image213

image215 image220

image221

Tack för en underbar och oförglömlig kväll. Älskar er. Både familj och vänner. Ni är bäst !
Massa kärlek till er ♥

Praktik på akutvårdsavdelningen. Yes !

Sorry om jag inte bloggat på ett tag. Har varit väldigt upptagen med det ena och det andra. Haft fullt upp i skolan. Haft tenta efter tenta. Somnat i böckerna på kvällarna i princip. Så kul har jag ! Hade tenta i fredags på urinorganens sjukdomar och vätskebalansen. Inte det lättaste kan jag ju säga. *phuu* Lika jobbigt som att springa vättern runt.

Sedan har vi blivit utdelade våra praktikplatser. Jag fick platsen jag önskade. Nämligen AVA (akutvårdsavdelningen) på Sös. YES !! Har även pratat med ambulansen i city och ska kanske få praktisera där 1 eller 2 veckor *håller tummarna*

Har tenta imorrn också. På en hel bok. Fattar inte riktigt uppläget den här terminen. 2 tentor på en vecka. Inte konstigt att jag har magkramper varje dag. Mina kramper har kommit tillbaka igen. Undra om det är magsåret som börjar bilas igen.. Det skulle isf inte förvåna mig =(

Har tappat motivationen SÅ mkt. Jag förstår inte. Jag har verkligen kämpat så mycket de andra terminerna. Har aldrig gett upp, men det känns som att allt bara går utför nu.. inte bra, inte bra...

Efter tentan imorrn iaf så är vi lediga från skolan i 1,5 vecka. När vi kommer tillbaka så har vi ny tenta, så det blir inte bara att lata sig men jag kan göra lite andra saker med tanke på att det inte ska spenderas någon tid alls i skolan. Tack gode gud ! På tisdag ska jag sova uuuuuuuuuuuuuuuuut ! Längtar redan !

PUSS !

Brandmän, finns det något hetare?


Tjiiingeling !!
Vill börja med att gratta min lilla darling Marie som fyller 21 år idag =) GRATTIS !!!

Vi begav oss imorse till Brandbergens brandstation för att gå på studiebesök på ambulansen. Brandmännen och ambulansförarna håller ihop på samma station. Vi började med lite teori och sen så skulle vi lösa olika fall. Det var lärorikt. Självklart skulle vi prata inför allihoppa haha, men det klarade vi ju bra, eller hur Marie? *blink blink*

Sedan blev det fika och jag dreglade på väggarna och golvet så fort det kom förbi nån heting. jag kan bara föreställa mig vad som finns under brandmännens arbetskläder *hihi*.. Bus Hanna...

Efter fikat så fortsatte jag & spana runt, haha, och så fick vi gå till en ambulansbil och se vad som fanns i den och varför osv. Jätte kul faktiskt! Sjukt mycket mediciner har dom, jag är helt faschinerad. "Ursäkta, skulle jag kunna få mig en dos morfin e du gullig?".. haha..

Jag funderar på att lägga ut en kontakt annons:

"Jag är en snygg, söt, rolig, busig, snäll, omtänksam, kramgo, kärleksfull tjej som söker en brandman, som kan släcka mina lågor vid behov (you know what i mean). Gärna muskulös. Kan sina grejjer, satt säga va. Svärmors dröm. Flickväns dröm. Trogen. Ger mycket kärlek, omtanke. Älskar att pussas, kramas, och älskar sovsällskap. Finns du där ute, så kan du vara den lyckliga som fångar mitt hjärta för alltid. "

Hum... man kan ju iaf drömma.. HAHHAA !!
Nu ska jag plugga, sedan måste jag få sömn.

PUSS ♥


i love sovsällskap


Sovsällskap.. finns det något mysigare? myyyyyyyyyyyyys... hihi...

--------------------------------------------------------------------------------

Jag ger upp ! Så.. nu har jag fått det sagt.. har tenta på fredag och jag är totalt körd. Ärligt talat.

23!"/&!#/(!"(!)()()!!!"!"###&%!"??? Första gången jag kommer skriva ig på en tenta..

Kan inte ha sämre självkänsla eller självförtroende just idag !!

Fuck. . .

Kontaktannons

Tommys kontaktannons:

"Hej jag heter tommy, 33 från solna.. Gillar långa promenader ´å middagar men du får inte ha bullfitta för ja e gluten allergiker"

Sorry, men jag var bara tvungen o lägga upp den.. Hhaa.. Han tommy e rolig asså !! Ett bra försök till en kontakt annons.. not... Bättre lycka nästa gång !
 

just to much

Har inte skrivit på ett tag på grund av personliga angelägenheter som jag inte tänker dra upp här.

Just nu känns bara allt så... nånting... som jag inte ens kan förklara... Tiden på sjukhuset tar mycket tid. Vilket egentligen inte gör något, älskar man någon så mycket som jag älskar dejj, så gör jag vad som krävs för att vara hos dejj och ge dig mitt stöd. Allt i hela världen ger jag. Det lovar jag !

Att spendera tid med nära och kära är helt underbart.. Tiden, den är så viktig. Men samtidigt har man ju andra saker också, i mitt fall = skolan. Har tenta efter tenta efter tenta. Jag spyr på skiten !! Jag är less.. Tappat motivationen så det ryker om det. På sista tentan gick det bra. Faktiskt. Mycket bättre än vad jag trodde, med tanke på omständigheterna. Men har lixom två tentor om 1 vecka, plus en inlämningsuppgift. Inget av det jag pluggar på fastnar. Jag vill inte läsa, jag vill inte lära mejj, jag vill bara med hos dig...

Jag har sån panikångest. Panik panik panik. Jag kan ingenting. Ursäkta min negativitet här, men jag känner så. Och jag vill ge upp, jag vill skita i det. Men jag kan inte. Jag måste, för min egen skull..

blääääääääääääääääääääääää.. j*vla skit plugg !! Piss på det !!


Var dessutom på jobbintervju idag. På hjärtintensivavdelningen på karolinska. Men jag vet inte. Jag tror nog inte att jag tar det...

Nu ska jag fortsätta och deppa, och kolla på tv o vräka i mig onyttigheter så jag går upp en massa onödiga kilon..

PUSS ♥

13 dagar kvar tills...

... ja tills vadå? Some of you knows

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Bara kände för att skriva så.
Så kul hade jag i fredags. Var på ollan, har faktiskt inte varit där på 2 månader. Hade faktiskt riktigt kul! Fick träffa alla tjejerna, var ett tag sen man såg dom. Dansade och träffade folk och hade toppen skojj! Haha, satt kvar efter dom stängde tills vakten kom o sa att det nog e bäst att vi går. Sen började jag o han snacka. As snäll juh och han har varit lärare. Han var utbildad sjuksyrra o sen ambulansförare, så han lärde ut vidare till andra som höll på & utbilda sig till det ! "lär mig lär mig lär mig" haha.. Han va cool !!

Sedan gick jag och Kickan och killarna hem till F för att fortsätta festen. Vi satt och spelade guitar hero och snackade. Allt var skit kul, tills ena killen började giddra (ursäkta ghetto ordet) med mig. Då tappade jag tålamodet, blev lack & så tog jag och Kickan på oss våra kläder och drog till statoil, åt lite och tog sen bussen hem. Kom hem kl 6.00 på lördag morgonen hahaha.. Vi e bäst !! haha...

Igår, lördag så var jag och mamsen bjudna på middag hemma hos syrran & hennes man. Det blev lasagne och en god sallad till. Riktigt gott faktiskt! Sedan blev det melodifestivalen och jag åkte ut med bilen och handlade lite godis.. Yummie.. Somnade som en stock sen..

Idag har jag bara latat mig. Kollat tv. Läst lite ur boken "mera självkänsla" som jag fick av mamma i körkortspresent i fredags. Författaren, Mia Törnblom är riktigt duktig !

Nu ska jag kolla på singing bee och fortsätta lata mig. Jag älskar att lata mig och inte lyfta ett finger. Detta är första helgen som jag inte öppnat någon skolbok, utan bara festat, ätit gott, sovit gott och latat mig.. Underbart.. Lovely...

Kärlek till er ♥

RSS 2.0