Its all gone

Klockan ringde 7.00. Fiberhavregrynsgröt stod på frukostmenyn för mig idag. Tog en härlig och varm dusch imorse och begav mig sedan till Hotell Winn. Ja, då undrar väl ni vad jag gjorde DÄR? Säg inte till nån, men jag och Mikael Persbrandt har ett hemligt förhållande. Vi hade verkligen jätte mysigt ihop. Lakanen var vita med röda hjärtan på, sweeet. Nää, dags och vakna upp ur drömmen nu. Jag var på utbildning - hälsoinspiratör utbildning. Men jag kunde lika gärna ha träffat Mikael... Har faktiskt spelat i samma film (gangster) som honom *hög kändisfaktor*

Hälsoutbildningen idag var väldigt lärorik och inspirerande. Jätte duktig föreläsare. Jag har ju alltid varit intresserad av hälsa. Hälsa både när det gäller träning, kost, psykisk hälsa. Hälsa är ett sånt brett ord. Skulle kunna sitta och rabbla upp 1000 tals ord som tillhör kategorin hälsa, men det gör vi inte idag.

När man går på sån här utbildning så får man en tankeställare själv. Varför motionerar jag inte mer? Just nu är det pga att jag har en lägenhet att renovera, heltidsjobb och massage utbildning. Många har som svar att "jag har inte tid för motion" - Veckan har 336 halvtimmar. Du behöver bara 7 halvtimmar för bättre hälsa. Ska det vara så svårt? Nej, många gånger förstorar vi upp allt och sätter press på oss själv att vi ska träna på gymmet 7 dagar i veckan. NEJ, det behöver inte vara så. GÅ till och från jobbet. Redan där kanske du har den där halvtimman? Ta trapporna. Cykla till affären och handla 2 liter mjölk istället för att ta bilen. Vi behöver så små förändringar för att det ska ge resultat, och det är det som är så bra !

Jag håller själv på att gå ner lite i vikt. Än så länge har 4 kilo försvunnit. Man tycker inte alls att det är mycket, men om man går och hämtar 4 L mjölk så känner man nog att det väger lite ändå.

Dagens positiva: Hälso utbildningen

Dagens negativa: Råkade radera alla mina bilder på kameran idag. Vips så var några hundra bilder borta *tår i ögat*. Ska lämna in den på en fotoaffär imorgon och håller alla mina tummar att dom får tillbaka bilderna !



Nu får jag tacka för min långa memoar idag och dags för mig att sova !
Over and out ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0