I know i can

Jag går in i affären. Det första jag ser är bullar, kakor, dom otroligt fruktansvärt saftiga wienerbröden, cocosbollar, kanellängd, pistagelängd... mmmmm... ME LIKE !

Jag vill så gärna ta. Ena handen bara sträcker sig fram efter dom och vill fylla hela korgen.
MEN, ajja bajja på vardagarna. Jag är nu inne på min tredje vecka (låter som att jag är gravid när jag skriver så) då jag verkligen skött mig bra och varit ifrån kakor, godis, glass, fikabröd, tårta, onyttig mat etc etc. på alla vardagar och endast ätit på helgerna.

Det första man såg när jag kom innanför dörren idag på jobbet var en lapp där det stod;

"God morgon. Det finns tårta i kylen att ta om ni vill ha  =)"

BRA, sukta mig LAGOMT mycket också. Jag som bara ääälskar tårta. Men nej hanna nej !! Jag tog inte någon tårta. Duktig tjej =)

Idag har jag jobbat 7.30-17.00. En helt okej dag. Inte så stressigt, det är bra. Imorgon blir det jobb 7.30-16.00. På fredag ska vi, all ordinarie personal, på planeringsdag i Handen. Hoppas det blir trevligt. Skulle väl gissa att det kommer vara ca: 30 stycken vikarier hos oss på fredag.. HAHAHA, galet !!! Undra hur det kommer gå..?!

Nu ska jag promenera ut i det underbara (h*lvetes skit) vädret !
Ciao

 


Kommentarer
Postat av: Busan

Jag är SÅ STOLT över dig gumman!! Att du orkar, jag gav upp redan idag torsdag, åt en biskvi :P



Ska försöka ta tag i allt som du, man måste ju börja nånstans och bara det att hoppa över socker på vardagarna är ju jätte bra :)



pusss <3 älskar dig

2010-02-04 @ 18:12:59
Postat av: Tårtspecialisten Malin

Hej Hanna! :)



Du skrev en kommentar i min blogg gällande tårtorna...

Måste bara säga först TACK så hemskt mycket för alla komplimanger, vad gullig du är! :) Jag blir verkligen jätteglad och känner mig lite hedrad, hahaha.

Jag tar helt olika pris för tårtor, det beror på storleken och hur tidskrävande de är. Playboytårtorna du såg brukar jag ta 580-600 kr för. Hello Kitty tårtan kostade 480 kr.

Biltårtan var gratis, för den gav jag till en kompis son i födelsedags"present" :)



Jag är inte i Stockholm sååå ofta, men kanske varannan eller var tredje månad ;) Min svägerska bor där så det blir en tripp dit ibland.



Puss och kram :)

2010-02-05 @ 11:27:48
URL: http://www.tartspecialisten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0