The news for today

Uppdatering av de senaste dagarna

Torsdag. Var hos läkaren kl 8.45 i stan. Specialist läkare. Riktigt duktiga. Efter mycket prat, klämm o känn så blev jag diagnostiserad två sjukdomar. Inte så himla kul. Efter läkar besöket fick jag gå till labbet och lämna massa blodprover *me dont like*. Sen har jag tid hos läkaren igen nästa vecka, måndag den 17 nov. Då ska jag göra koloskopi (en 1,5 meter lång slang som förs upp via ändtarmen som har en kamera på spetsen som gör att man kan se hur det ser ut i tarmarna). Så dagen innan ska jag dricka 2 L laxeringsmedel. (Been there done that) Då måste jag stor shoppa det mjukaste toapappret ever. Man bara skiter och skiter och skiter. Man måste vara HELT tom i tarmarna när man gör koloskopin.
Well well, efter läkaren så begav jag mig till min PT, men pga sjukdom så blev det inget. Så jag fick träna själv istället. Men det gick ju lika bra det. Blev bara 1 timmes kondition. Var trött och lite nere efter att jag hade varit hos läkaren så orkade inte gymma stenhårt..

Fredag. Då blev det jobb kl 7.30-17.00. Efter arbetspasset var planerna att träna, men med tanke på att jag gick 9 timmar av 9,5 tim på jobbet så ansåg jag att jag redan hade rört på mig tillräckligt. Så det blev att åka hem, äta god mat, pyssla om mig själv och ha riktigt mysigt hemma.

Lördag. Gick upp kl 7.30 för att gå till gymmet kl 9.00 och träna. Helt seriöst. En lördag morgon. Jag tycker det är väldigt duktigt gjort av mig. Körde ben och rumpa på gymmet med en härlig stretch. Åt maaaassvis med kyckling och sallad som lunch efter det hårda passet. Nice. Började jobbet kl 16.00 och slutade kl 21.00. Var en stressig kväll och det var problem med alla bilar *suck*. Till slut funkade dom. Kom hem vid 22 och bara tog det lungt. Kollade film.. och somnade gott...

Söndag. Steg upp imorse kl 6.00. Hade massa tända ljus och åt en stor och härligt frukost. Yummie ! Sedan begav jag mig till jobbet, igen, började 7.30 och slutade 15.00 Men fick jobba över till 15.30.. Kom hem och då hade mamsen lagat världens finaste middag och dukat så fint.. Jag älskar dig Mamma ♥

Denna vecka har varit full med jobb. jobb jobb jobb. Det är det ända som ekar i huvudet. Jobb jobb jobb.. Men veckan som kommer nu, kommer bli as nice. Jobbar bara 4 dagar den veckan. Ledig hela helgen.. parteeeey =)

Puss på er ^^


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0